331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
idencim alıştırma böle ,evlenince baş edemezsin söliyim:)))
bizde de yok çocuk...
valla bilmiyorum 2 kere çıktığında da psikolojisi iyice bozularak dönüyordu.sanki herkes bana bakıyor bilmem ne,bi de öle grup da çıkamıyor.c.tesi o çıkmıştı pazar yanındaki diğer çocuk.dediğin gibi bileti görünce herşeyi unutur...gariplerim iyice asosyal olmaya başladılar valla

y abende çook istiyorum da şu okul bi bitseydi şimdi hamile hamile okula gitmek istemiyorum :CüvCüv:

:teselli::teselli: döndğün de eskiye cabuk alışır

kızlar bana dua edin salı günü yeterlilik sınavım var yaaa geçeyim o sınavı eyvahedigeldismile . ben kaçayım şimdilik hepinizi çoook öpüyorum opuyorumnanaktan. kendinize iyi bakınnnnnnn görüşmek üzereeee kaydirigubbakcemile5

görüşürüz canım öptüm sınavında başarılar:Saruboceq:

başarılarr canımmm.gamişcim bende kaçıyorum çay hazırlayımmm benim genç aşıklara:))))

Son bir aya girene kadar ben gün gün saymadım, çünkü gün gün saydıkça hiç eksilmiyormuş-azalmıyormuş gibi geliyordu :)
Hafta hafta geri sayım yaptım ve sanki daha çabuk geçti gibi :)
Şimdi son 28 günün içerisindeyiz, heyecanımı tarif etmeme gerek bile yok sanırım :)
Ama son günler sanki daha yavaş geçiyor. Buna da "Şafak Sıkıştırması" derlermiş.

malesef sonlara yaklaştıkça gün gün sayıyoruz ve zaman hiç geçmiyor gibi ama geçecekkk

tünaydııııııın kızlaarrrrr :1hug: ...şafakkkkkkkk 28 :teytey: nasılsınızz?

nolsun ya bende iyiym...bu haftanın sonunuda bitirdik sayılır..kaydirigubbakcemile2 .perşembe günüde annemler gelecekler pazar gününe kadarda öyle geçer :dance: ,bakalım sonrası nasıl geçecek :uhm:

oh ne güzel 1 hafta daha geçmiş olur geçiyor zaman amannn boşverdim valla say say nereye kadar

kızlar kimse yoook galiba sempatiksalakcinni bende gideyim o zaman görüşmek üzere kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…