331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kadın dediğin bi çok sey bana uyuyo hatta görsünde acık kıymetimi bilsin ama zayıflık ve narinlik hariç biraz haldır huldurum delikafadulden

zayıflık demio ya zariflik dio
zayıflık olurmu yaa
zayıflık olmasın
zayıflık neki
zayıflık yok yok =)))

ayy bu yazıyı benim çok bilmiş eşim nişanlıyken yollmıştı bana yaa.kaydirigubbakcemile3 şaşırmıştım noluyoruz dedim yaaaaa kaydirigubbakcemile3

hımm umarım öledir uygulamada da.çünkü kadın için yazılan da erkek için yazılanda uygulamada çokkk zor yaaa.bende eşime yolladım bugün ama tabi nete girememiş,yarın girerse görür ancak.tabi bi de vakti olursa okuyabilirr.offf valla bak yine aklıama geldi yazık yaaa

süpper ama aynı yazılar var :)) kadınlarınkıyle aynı noktalar yanii
evet aynı noktalar var bnde farkettim
sende oraları sil boşver kaydirigubbakcemile3
silim dimi :CüvCüv:
yazan aynı kişi ondan sanırımmm

ya aslında doğru söylüyosun ama uymayan yönleri çok var.ne o öle nerdesin demiyecek bilmem ne,dırdır etmeyecek ohooo ne anladım kadıınlıktan:)))))

can yücel yazmış sasır:gitme:m bazı şeyler olmamış çünkü sanki kadın herşeyi yapmak zorundaaa benneyaptımki

yaniii kadın zarif olur,kibar olur anaç olur bilmem ne bilmem ne tamam doğru ama erkek ne yapıyo pardon?

az kaldı instonum az kaldı yakında sizin partinizi vercezzz burdaaaa sabaha kadar dans etcezzzz benim partimde de hepiniz gelin alırım klava: elimeeeŞeniz

iki tarafında fedakarlık yapması gerekiyor galiba...inşallah okur sıkma canını görüşürsünüz belki çarşı izni yarındırr eşinin aklinialirimsmile

zayıflık demio ya zariflik dio
zayıflık olurmu yaa
zayıflık olmasın
zayıflık neki
zayıflık yok yok =)))

ben narinlik dedince aklıma incelik geliyoo diyo kız ince bel mi ne öle bişey dedi niyse zayıflıyom bende nasılsaaa 2.5 kilo verdim dahada vercemmm oleyyyyyyyyyyyyy

yaniii kadın zarif olur,kibar olur anaç olur bilmem ne bilmem ne tamam doğru ama erkek ne yapıyo pardon?

katılılıyorum bide erkek dediğin hanımı hastaysa ben erkeği diye köşeye çekilmez takar önlüğünü girer mutfaga yemegde yapar temizliğide çocuk bakımınıda biz mecbur kaldıkmı musluk bile tamir ediyoruz benneyaptımki

ayy bide erkekelr hasta olunca ne nazlı oluyorlar yaaaa,benim eşim üşütmüştüde acile gitmişti yaaa kaydirigubbakcemile3 .

kesinlikle gamişcimmm sonuna kadar destekliyorum arkadaşım seni.o yüzden ben o kadın dediğini değil de erkek dediğini gönderdim.sağ olsun benim cici kocam çok yardımcı ve destek.:))))

kıvırcık eşimin bulunduğu yer bağlı olduğu birime uzak ve o yüzden çarşı izin kağıtları hep güme gidiyor.gittiğinden beri sadece 2 kere çıktı çarşıyaaa.mayısta bilet almak için çıkıcam inşallah çıkabilirim dedi

kızlar ben kaçar yarına hazırlık yapcam
bugün börek götürdüm yarında sandviç tarzı bişey götürcem
ya benim herif acayip şanslı hakkaten
her hafta ev yemekleri yiyo
daha bir defa çamaşır yıkamadı sayemdeee
halaaaa daha eşşeklik yapıo bazen gıcık

hadi yaaaa :sinifsinif: .inşallah zaten o bileti görünce herşeyi unutur yaaa zemuszemus

oohh birgün börek bigün sandviç birgün bir güüünnn :sinifsinif: ne güzel yaaa aklinialirimsmile bencede çok şanslı biz kendimizi zor götürüyoruzz :gitme: görüşmek üzere kolay gelsinnnn idennn

kızlar aranızda çocuk sahibi olanlar var mı??
yok canım henüz değiliz sende varmı çocuk

görüşürüz canım nişanlın sanslıymış gerçekten hamarat kız

yok canım bendede yok ama bir çocuk görünce acayip oluyorum kanım kaynıyo ohaoldumsmile

benimde öyle çok istiyorum çocuk yapmayı ama eşim şimdilik sıcak bakmıyo bekliyorum bakalm ne zaman boshayallersmile

ayyyyy bende çooook istiyorum yaaaaaaaaaa :hulya: .eşimde istiyor şu askerlik bi bitsin bakalım inşallah en kısa zamanda düşünüyoruzz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…