kadın dediğin bi çok sey bana uyuyo hatta görsünde acık kıymetimi bilsin ama zayıflık ve narinlik hariç biraz haldır huldurum delikafadulden
ayy bu yazıyı benim çok bilmiş eşim nişanlıyken yollmıştı bana yaa.kaydirigubbakcemile3 şaşırmıştım noluyoruz dedim yaaaaa kaydirigubbakcemile3
evet aynı noktalar var bnde farkettimsüpper ama aynı yazılar var :)) kadınlarınkıyle aynı noktalar yanii
silim dimi :CüvCüv:sende oraları sil boşver kaydirigubbakcemile3
yazan aynı kişi ondan sanırımmm
ya aslında doğru söylüyosun ama uymayan yönleri çok var.ne o öle nerdesin demiyecek bilmem ne,dırdır etmeyecek ohooo ne anladım kadıınlıktan:)))))
hımm umarım öledir uygulamada da.çünkü kadın için yazılan da erkek için yazılanda uygulamada çokkk zor yaaa.bende eşime yolladım bugün ama tabi nete girememiş,yarın girerse görür ancak.tabi bi de vakti olursa okuyabilirr.offf valla bak yine aklıama geldi yazık yaaa
hımm umarım öledir uygulamada da.çünkü kadın için yazılan da erkek için yazılanda uygulamada çokkk zor yaaa.bende eşime yolladım bugün ama tabi nete girememiş,yarın girerse görür ancak.tabi bi de vakti olursa okuyabilirr.offf valla bak yine aklıama geldi yazık yaaa
zayıflık demio ya zariflik dio
zayıflık olurmu yaa
zayıflık olmasın
zayıflık neki
zayıflık yok yok =)))
yaniii kadın zarif olur,kibar olur anaç olur bilmem ne bilmem ne tamam doğru ama erkek ne yapıyo pardon?
katılılıyorum bide erkek dediğin hanımı hastaysa ben erkeği diye köşeye çekilmez takar önlüğünü girer mutfaga yemegde yapar temizliğide çocuk bakımınıda biz mecbur kaldıkmı musluk bile tamir ediyoruz benneyaptımki
kıvırcık eşimin bulunduğu yer bağlı olduğu birime uzak ve o yüzden çarşı izin kağıtları hep güme gidiyor.gittiğinden beri sadece 2 kere çıktı çarşıyaaa.mayısta bilet almak için çıkıcam inşallah çıkabilirim dedi
kızlar ben kaçar yarına hazırlık yapcam
bugün börek götürdüm yarında sandviç tarzı bişey götürcem
ya benim herif acayip şanslı hakkaten
her hafta ev yemekleri yiyo
daha bir defa çamaşır yıkamadı sayemdeee
halaaaa daha eşşeklik yapıo bazen gıcık
yok canım henüz değiliz sende varmı çocukkızlar aranızda çocuk sahibi olanlar var mı??
kızlar ben kaçar yarına hazırlık yapcam
bugün börek götürdüm yarında sandviç tarzı bişey götürcem
ya benim herif acayip şanslı hakkaten
her hafta ev yemekleri yiyo
daha bir defa çamaşır yıkamadı sayemdeee
halaaaa daha eşşeklik yapıo bazen gıcık
yok canım bendede yok ama bir çocuk görünce acayip oluyorum kanım kaynıyo ohaoldumsmile
benimde öyle çok istiyorum çocuk yapmayı ama eşim şimdilik sıcak bakmıyo bekliyorum bakalm ne zaman boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?