331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oh ne güzel 1 hafta daha geçmiş olur geçiyor zaman amannn boşverdim valla say say nereye kadar

ay evet yaaa..bir şekilde geçiyor artık ohaoldumsmile bu kadar bitirdik dimi bundan sonrada geçecek inşallah :Saruboceq: bu ayrılık iyisiyle kötüsüyle bizi biraz daha pişirdi gibimi geliyor CADIARZU

ay evet yaaa..bir şekilde geçiyor artık ohaoldumsmile bu kadar bitirdik dimi bundan sonrada geçecek inşallah :Saruboceq: bu ayrılık iyisiyle kötüsüyle bizi biraz daha pişirdi gibimi geliyor CADIARZU

evet bizler açısından iyi de bakalım kocalar piştiler mi?umarım daha akılları başlarında olur.artık sorun yaşamak birilerini idare etmek zorunda olmak istemiyorummm

niye kimse benimle konuşmuyor anlamış değilim boshayallersmile

aşk olsun tuce konuşmaz olur muyum nasılsın ne yapıyosun

iyiyim bende bi değişiklik yokk ama iyice sıkıldımmm aslında ailemin yanından ayrılınca onları özlüyeceğimi biliyorum ama bi süre herkesten herşeyden uzak kalmak ve sessizlik istiyorum.ankaradaki evime gitsem ordada eşimin ailesi var rahat bırakmazlarrr.ayyy bizimkiler şimdi bunu yazdığımı görseler ne kadar üzülürler.ama ne kadar rahat edersem edeiyim,ağzımın içine bakıyolar ne desem yapılıyo falan ama duygularımı yaşayamıyorum doya doya ağlıyamıyorum.valla bi tek buraya girince anlıyorum.haa ben asker yolu bekliyorum di mi diyorum.accık kendime acı çektiresim var sanırım.gitsem evime böle tel.kapalı herkesten uzak doya doya özlemi yaşasam.ahh ahhh

off canm senin içinde zor evlenip tekrar aile yanına dönmek.. bende inan çok sıkıldımm artk onada söylüormm hiç bişi yapasım gelmiyo bazenn .. ama senin durumun farklı tabi gelsinde kocan biraz daha kendine gelirsn canm dimi :)

yok ben onu da istemiyorummm.bi süre yalnız kalmak istiyorum.sessizlik içinde kendimi dinlemek istiyorum.sonuçta o gelince ankarada olucaz ve bu sefer hiç yalnız kalamıcam.hadi eşim neyse ama gelen giden ailesi bilmem nesi offf valla kaçıp gidecem uzaklaraaa

hmm anlıorm canmcm şuan ne yapıosn evdemsin çalışmıomusn.. ozmn başka bi yere git imkanın varsa zor bi durum sen iice sıkılmışsnn askerden geldikten sonra senin yardıma ihtiyacın olucak aslında onun değil ..

ikizlermisn cnm sen yada terazi bende teraziyim bana da olur öyle bazen sıkılgan iki burçtur çünkü:) kafan dağılır birz şehir değişkliği yaparsan hem.. ankarada sana sıkıcı gelmiş zor bi şehir bnm içinde öyle olurdu sanırm..

Slm kızlar nasılsınız???
ben çok iyiyim şükür bugün..ama bu gece benim için zor geçti..şimşek çakıyordu gök gürlüyordu..valla acaip korktum..tek başına olunca elin memleketinde bu da zor..
instoncum eşini görebildinmi canım bugün geldimi nete?

evet canımmm haklsın değişiklik iyi gelir.tipik ötesi bir ikizlerim canımmm ve evet malesef sıkılgan bir burçç.olsun ama allahtan iyi eşlerimiz idare ediyolar:)))

selam papatyacım,ayyy zor olmuştur şimşek çakması gürültüsü.bizde de eşim baya ürküyor:)))görüşemedim canım ya dün denetime gelmişler snnda akşam konuştuk,bugünde geleceklermiş sanırım.inşallah akşama yine konuşabiliriz.bu saatten sonra gelmez artık nete sanırım.

turkbayragişafak...atarsa 364turkbayragi​

Şimdi Git Askerim..! Geriye bakMa.. Sewmek uzakTayken biLe sewGiyi taşıyabiLmekMiş.Sen Allah'a,SevDiğin sana emaneT oLsun.:asigim:
unutMa VATAN SAĞOLSUN. ♥

KIRMIZI OLMAYA HAZIR MISINIIIIIIZZZ??

331'inci KISA dönemler (12 Aralik 2009 - 17 Mayis 2010)

ŞAFAK SAYAN GÜZEL..........................................ASK ERLıK YERı
Asmin---------------------------------------------------------- Elazığ 20'lerde
ayazz -----------------------------------------------------------Iskenderun20'lerde
begy84-----------------------------------------------------------Artvin 20'lerde
bet_------------------------------------------------------------ şırnak20'lerde
buketuzun----------------------------------------------------Antalya20'lerde
buket87--------------------------------------------------------Izmir20'lerde
crncrn---------------------------------------------------------Batman20'lerde
Cilek-----------------------------------------------------------Erzurum/Susuzharmanlar 20'lerde
*DaMla*------------------------------------------------------Balikesir/Edremit20'lerde
denise85-----------------------------------------------------Elazığ20'lerde
elvin06--------------------------------------------------------Mugla20'lerde
guz_1---------------------------------------------------------Agri/Dogubeyazit 20'lerde
iden-----------------------------------------------------------Tekirdağ/çerkezköy 20'lerde
ılarzu---------------------------------------------------------Karaman20'lerde
Kardelen35-------------------------------------------------ıstanbul/Kucukyali 20'lerde
Kıvırcık06----------------------------------------------------Muğla 20'lerde
Maiberf------------------------------------------------------- Erzurum/palandöken20'lerde
Melita--------------------------------------------------------- ızmir/Bergama 20'lerde
nbsasmaz--------------------------------------------------Edirne/Keşan 20'lerde
Sarıpapatya03--------------------------------------------ıstanbul 20'lerde
tugbahalil--------------------------------------------------Erzincan 20'lerde
Quixotic----------------------------------------------------Manisa 20'lerde
27.01--------------------------------------------------------Corlu20'lerde

331'inci UZUN dönemler (12 Aralik 2009 - )

Gamis -----------------------------------------------------Ankara/Balgat
linguist----------------------------------------------------Kıbrıs
Moon-------------------------------------------------------Erzurum/Cat

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

Günaydınn Ş:26 Eskişehir seni hiiç sevmiyorum
beni yarimden ayıran iki şehirden birisi sana slm fln yoookkk
:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…