kızım sen yazdıklarmızı görmüyonmu
hem sabah 6 da ne hayaliymiş oooo :jeyyar:
daha etkisinden çıkamadımm konuşmanınn delikafadulden gözüm görmedi hç bişii hehehe kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
alla allaaaa + 18 :lepi:
kızz sabah sabahh coştun yiinee okdarda diill başka şeylerde konuştukk... delikafadulden yapıcak çookk şey varr gelsede başlasak artkk.. iden unuttunmu senden pek bi farkm yok şurda 1 2 aya neler sıkştırcazz. olumunekankayizsmile .
geldikten sonra kına gününe kadar olan toplam gün 25bide farkım yok diyo =)) bir hafta çeyiz götürsem kaldı 18 bir bu kadar daha zamanımız var =))
günaydın kızlaaarrr yine sabah sabah coşturmuşsunuz burayı :))
maşallah düğün yakın
günaydın canım bura birden cosup sonra duruluyo :roflol:
off canım sıkıldıı.. bugn yazlık kıyafeteri çıkarıcam kışlıklarıda düzgünce kaldırmam lazm gidicek hepsii artk kendi evimde giymeye başlarm onlarııı inşş opuyorumnanaktan nası başlasam yaa gözmde büyüyoo ama yapmam lazm zamn kalmadıı.
off canım sıkıldıı.. bugn yazlık kıyafeteri çıkarıcam kışlıklarıda düzgünce kaldırmam lazm gidicek hepsii artk kendi evimde giymeye başlarm onlarııı inşş opuyorumnanaktan nası başlasam yaa gözmde büyüyoo ama yapmam lazm zamn kalmadıı.
gunaydın guzeller
ay bu ne kalabalık . benım işler dun ıtıbaryle bıttı. 2 haftaya yakın cok yogun degılım. işler bıttıde bızde bıttık yanı. nedır muhasebecılerı kastı bu devletın anlamıyorum.
istoç neresi iden ? ist gelince bakarım
gunaydın guzeller
ay bu ne kalabalık . benım işler dun ıtıbaryle bıttı. 2 haftaya yakın cok yogun degılım. işler bıttıde bızde bıttık yanı. nedır muhasebecılerı kastı bu devletın anlamıyorum.
günaydın hoşgeldin
Mahmutbey tarafında canım avrupa yakasında
canım 30 nisanda kurumlar vergisi son ödeme 5 mayıs ba-bs son beyan =))
ne zor işlerdir bilirim yaa ıyyyy
babamda vergi dairesinde veznede o da bu son ödeme günlerinde yoruluyo garibim =)))
günaydın hoşgeldin
temmuz canım gamişcimm :asigim: bide ben antalyadan gidiorm orayaa.. üzülüormda bazenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?