kızlar maşallah bayadır böle kalabalık değildi burası süper valla hepinizi seviyorummm
anamm hala yazık diyo ya yazık falan değil vala o benim neler çektiğimi bilmiyo, veya o çekmiyo yani, nedn tartıştığımızı yazmadım canım , saçma sebepten dolayı kavga ettik o uzun sürer diye yazmadım ama çok fazla haklıydım artık doldum yani delikafadulden
öle deme güz karışma yapsınnn iyi yapıyo baştan tavrını koysun ki sonradan sinmesin.ben baştan güler yüzlü,iyi oldum aman idare ederim dedim bak şimdi bi kaşık su da boğacak durumdayımmm:))))
bende hepinizi seviyorum bebişkomm kızlar benim mesai çoktn biti ben hala burdayım haydin gittim ben öüyorum zahmet olmassa akşamlarıda gelin yaw şunu surasında 20 gününüz kalmış tadını çıkaralım boshayallersmile
heheh bende yaptım cnm o testii bende körkütükmüşüm
wallaa onların yalancısıyım been delikafadulden
kız senın su avaratardakı aynı benım yegenıme benzıyo
ayy cnm wallaa allah nasip ederse bende böyle bi çocuk istiyorum :)) bana benzerse olurdaa babasına benzerse biraz zor :)) sevgülümüde hemen baba yaptım hahahadelikafadulden
insallah gonlune gore olsun. bızım cok uzun yıllar var onumuzde. Isteyen herkesın olsun tabı
geçmiyoooooooo
ondan sıkkınım canım[/QUOT
bencede geçmiyor canım ama kendine uğraşacak bişeyler bul bikaçgünde olsa kafanı dağıtmaya çalış..az kaldı canımm..sabır...:1hug:
valla canım annem kullanır ama bende korktugum için almadım ama şimdi düşünüyorum da çalışan bayana gerçekten düdüklü şart 30 dk da pişir yemeğini ben bi nohut yemeği yapcak oluyodum 3 saat pşşiriyodum artık yatmaya yakın yemek yiyoduk :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?