331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öle deme güz karışma yapsınnn iyi yapıyo baştan tavrını koysun ki sonradan sinmesin.ben baştan güler yüzlü,iyi oldum aman idare ederim dedim bak şimdi bi kaşık su da boğacak durumdayımmm:))))

hımmm beğendiğine sevindim gamişcim.ismi tavuk ograte mi ne tam hatırlamıyorum.misafir gelince yaptım bi kere attım havamı:))))

kızlar maşallah bayadır böle kalabalık değildi burası süper valla hepinizi seviyorummm

kızlar maşallah bayadır böle kalabalık değildi burası süper valla hepinizi seviyorummm

bende hepinizi seviyorum bebişkomm kızlar benim mesai çoktn biti ben hala burdayım haydin gittim ben öüyorum zahmet olmassa akşamlarıda gelin yaw şunu surasında 20 gününüz kalmış tadını çıkaralım boshayallersmile

tamam gamişcimmm ayrıca aşk olsun sanki 20 gün bittikten sonra görüşmicekmiyizzzz bende çıkayımmm biraz gezineyim :)))

olsun cnm gelınce konusur halledersın.sımdılık cok az kalmıs azıcık nazlanda cokta gıtme ustune. saglıgı bozulur sende uzulursun.

öle deme güz karışma yapsınnn iyi yapıyo baştan tavrını koysun ki sonradan sinmesin.ben baştan güler yüzlü,iyi oldum aman idare ederim dedim bak şimdi bi kaşık su da boğacak durumdayımmm:))))

dogruda onlarda cok sıkılıyo sımdı. bız bukadar sıkıldıysak onları dusunemıyorum

gule gule . aksaları bakıorumarada kımse olmuyo zatı

şimdi test yaptım kör kütük aşıkmışım :kedi::kedi:

benle beraber 5 kısı gozukuyor ama dut yemıs bulbuller sızı

heheh bende yaptım cnm o testii bende körkütükmüşüm
wallaa onların yalancısıyım been delikafadulden

[ı]canım sıkkın benımm ((
geÇmıyooooooooooooooooooooooooo[/ı]

kız senın su avaratardakı aynı benım yegenıme benzıyo

ayy cnm wallaa allah nasip ederse bende böyle bi çocuk istiyorum :)) bana benzerse olurdaa babasına benzerse biraz zor :)) sevgülümüde hemen baba yaptım hahahadelikafadulden

ayy cnm wallaa allah nasip ederse bende böyle bi çocuk istiyorum :)) bana benzerse olurdaa babasına benzerse biraz zor :)) sevgülümüde hemen baba yaptım hahahadelikafadulden

insallah gonlune gore olsun. bızım cok uzun yıllar var onumuzde. Isteyen herkesın olsun tabı

insallah gonlune gore olsun. bızım cok uzun yıllar var onumuzde. Isteyen herkesın olsun tabı

amin cnm saol. bendede daha bişi yok işte kendi kendime hayal kuruyorum öyle.
benimde önümde daha baaya bi uzun zaman war

MRB KIZLAR NASILSINIZ
idenim niye canın sıkkın hayırdır??
inston antalyadan döndün mü canım??bende misafirler var halaa..

bişey sölemek istiyorum kendi ailelerinin yanına bekleyen arkadaşlar dahamı şanslı acaba diye düşünüyorum..böyle tek başına yapayalnız benim gibi bi evi idare etmek çok zor evin erkeğide benim kadınıda çok yoruldum..nazlanamıyorum kimseye..

damlacım senide çok iyi anlıyorum çok iyi yapmışsın nişanlına..tek başına koşturma herşeye çağır onlarıda dahil et herşeye...

canım şimdikiler güvenli ve çok pratik düdüklüsüz olurmu hmncecik yemek hazırr bene aldm yeni tefalin yeni çıkanı saatli hemde al patlalma riski yok çalışo saat kapatıosn zten hmnnn :)) bak bi sor canımm opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
herkeste gitmişşş yuhh yanii lmaz: mesainizmi bittiii ne işş alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…