331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım kesinlikle alcam sen ne kadara aldın düdüklüyü yaa bu son moda lardan almak şartmı şöyle korkmazın falan klasik modelinden alsam :1rolleyes:

ii aksamlar

gamıs kız nerelerdesın bakem

merhaba kızlarrrrrrrrrr zemuszemus.nasılsınızzz??epeydir giremiyordummm annemgil ankaraya geldiler...
şimdi onlar gitti evin içi yine boş boşşş boshayallersmile . az kaldı yaaaaa şükürrrrr 10 lu rakamlarada düştük kaydirigubbakcemile2 . bu arada çooook mutluyum kızlar eşim askerden direeeekkk eve ankaraya gelecek,daha önceki planımız antalyaya gitmekti eşimin ailesi antalyada,bende burdan antalyaya geçecektimm,eşimi ikna ettim direk evimize gelecek çook mutluyummm kaydirigubbakcemile2

evet canım kesinlikle alcam sen ne kadara aldın düdüklüyü yaa bu son moda lardan almak şartmı şöyle korkmazın falan klasik modelinden alsam :1rolleyes:

canım sen bilisin ama asıl ben onlardan korkuyorum iştee kullnamam bu bi tıkla açılıyo falan çok kolay uyarısı falanda var gayet rahat kullanan arkadşlrmda çok memnunn canm .. ben bu son çıkan reklamlarda yeşil olanı almadm cnm.. mavi reknli yine saatli bide4 lt yerine 6 lt aldm 300 yada 350 arası bişeydi.. diğeriyeşil olan 500 ama benmkinden hiç bi farkı yok.. bence almışken temiz bişi al bide süresini kendi ayarlıyo saati ötüyoo sen acaba oldumu yemeğim falan diye dşünmüosunn sositososito süper o yönden yanii bi bayisinden bi bilgi al gamişimm karar verr kaydirigubbakcemile5

valla ben bu işi anlamadm anlayan bana anlatsınn kız net bi sizin iş yerinizdemi var yanii kimseciklerr yokk ya 6 dan sonra burdaaa lmaz: :umursamaz:

begy bi sen varsın bide ben galiba :)) bende gideyim bariii iyi geceler diliyorummm

KIRMIZI OLMAYA HAZIR MISINIIIIIIZZZ??

331'inci KISA dönemler (12 Aralik 2009 – 16 / 17 Mayis 2010)

ŞAFAK SAYAN GÜZEL..........................................ASK ERLıK YERı
Asmin---------------------------------------------------------- Elazığ 10'larda :sm_cool:
ayazz -----------------------------------------------------------Iskenderun 10'larda :sm_cool:
begy84-----------------------------------------------------------Artvin 10'larda :sm_cool:
bet_------------------------------------------------------------ şırnak 10'larda :sm_cool:
buketuzun----------------------------------------------------Antalya 10'larda :sm_cool:
buket87--------------------------------------------------------Izmir 10'larda :sm_cool:
crncrn---------------------------------------------------------Batman 10'larda :sm_cool:
Cilek-----------------------------------------------------------Erzurum/Susuzharmanlar 10'larda :sm_cool:
*DaMla*------------------------------------------------------Balikesir/Edremit 10'larda :sm_cool:
denise85-----------------------------------------------------Elazığ 10'larda :sm_cool:
elvin06--------------------------------------------------------Mugla 10'larda :sm_cool:
guz_1---------------------------------------------------------Agri/Dogubeyazit 20’lerde
iden-----------------------------------------------------------Tekirdağ/çerkezköy 10'larda :sm_cool:
ılarzu---------------------------------------------------------Karaman 10'larda :sm_cool:
Kardelen35-------------------------------------------------ıstanbul/Kucukyali 10'larda :sm_cool:
Kıvırcık06----------------------------------------------------Muğla 10'larda :sm_cool:
Maiberf------------------------------------------------------- Erzurum/palandöken 10'larda :sm_cool:
Melita--------------------------------------------------------- ızmir/Bergama 10'larda :sm_cool:
nbsasmaz--------------------------------------------------Edirne/Keşan 10'larda :sm_cool:
Sarıpapatya03--------------------------------------------ıstanbul 10'larda :sm_cool:
tugbahalil--------------------------------------------------Erzincan 10'larda :sm_cool:
Quixotic----------------------------------------------------Manisa 10'larda :sm_cool:
27.01--------------------------------------------------------Corlu 10'larda :sm_cool:

331'inci UZUN dönemler (12 Aralik 2009 - )

Gamis -----------------------------------------------------Ankara/Balgat
linguist----------------------------------------------------Kıbrıs
Moon-------------------------------------------------------Erzurum/Cat

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

günayydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn .. bende erkenciyimm bugnnn gün hemen başlasınn hemen bitsinnnnnnnn zemuszemus

sabahım 6sında benmkii aradı bende uyuyamamdm bidaha offf hayallerr kurdukk uyku falan gitiii hadi ya gelsinn Şeniz

Günaydınlar efendim
kızlar hafta perşembe ne yazcam o listeye ya son onda mı

hergün yenilenicek canım ozmn son 10 9 8 falan .. başka ne olucakk kii sayı kalmadııııı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…