bize bu çok pahalı dedim, biraz düşermisiniz dedim, oda nelr istiyosunuz falan dedi bende pasta falan bide müzisyen olsun yeter dedim, tamam dedi 10 sonra arayın dedi biraz düştü 4500 dedi, buda fazla başka ne çıkarsak 4000 kadar düşersiniz dedim şunları şunları dedi sonradan da 3,700 ddedi işte gülüm :) konuşmaları net hatırlamıyorum yawrum
günaydınnn güzellerrrr iyi kaynatmışsınız valla,helal olsun fiyatta da süper indirim:)hayırlısı olsun,evlilik hazırlığında olan tüm arkadaşlarım inşallah hepiniz hayallerinizin ötesinde bir düğünle dünya evine girersiniz ve sonrasında da herşey çok güzel olurrrr
sabahtan beri dikkat ettimde kimseden askerlerle ılgılı bısı duymadım. dun herkes aglıyodu . noldu kızlar dun gece adamların yanına gıttınızde haberımızmı olmadı solen bake heee kaydirigubbakcemile3
damlaaaaaa şu event garden ıda arasana yavrum yaa sen sor bakalım sana nekadar diycekler fiyatı ne kadar düşücekler fln ben şimdi aramıyım kaç kişisiniz ne istiyosunuz fln diye sorarsaa bilmiom hiçbişeey :))
canım aradım da uçmuş onlar ya delikafadulden kişi başı 75ten başlıyo dedi :1shok:
ve 200-300 müş kapasitesi
hosgeldın canım sorma kızlar evlılık hazırlıgına ıı daldı bızde uzaktan dınlıyoruz oyle. sen neler yaptın varmı gelısme.
hoş bulduk canımmm.valla biliyorsun işte bizimki tatbikatta ve haliyle telefon yok yanında benim de kafam rahat anlıcan:)çünkü habire karşıyordu,burda eski arkadaşlarımla falan buluşuyoruz tabi bizimki kıskançlık triplerinde bi de aile muhabbeti yapıyordu yani anlayacağın iyi oldu tel olmaması 3 mayısa kadar rahatım karışan eden yokkk.tabi kayınpeder de face alemine girmiş şimdi bizimki başlar babamı niye eklemedin hala diye,o annemi ekledi ya onun misillemesini yapar.ama ben hiiiçççç eklemek istemem ne gerek var uyuz yaaa.onun babasının anlayış kapasitesiyle annemimki bir mi?
ohaa yaaa indirim yapmıyolarmıymışş
çüüş yanii :1shok:
canım onlar indirim yapsa yapsa en fazla 65 yaparlar daha inmezler, öle deyince bende hiç üstelemedm valla çok pahalıymış orası :1shok:
hoşgeldin canım kayınpederinde facebookunda olmayıversin :1closedeyes:
hoş bulduk canımmm.valla biliyorsun işte bizimki tatbikatta ve haliyle telefon yok yanında benim de kafam rahat anlıcan:)çünkü habire karşıyordu,burda eski arkadaşlarımla falan buluşuyoruz tabi bizimki kıskançlık triplerinde bi de aile muhabbeti yapıyordu yani anlayacağın iyi oldu tel olmaması 3 mayısa kadar rahatım karışan eden yokkk.tabi kayınpeder de face alemine girmiş şimdi bizimki başlar babamı niye eklemedin hala diye,o annemi ekledi ya onun misillemesini yapar.ama ben hiiiçççç eklemek istemem ne gerek var uyuz yaaa.onun babasının anlayış kapasitesiyle annemimki bir mi?
çok sıkılıyorum ben içim darlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?