331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaar yine bunalım moduna girmeyin yaaa canlanın azıcık
bozmayın morallerii az kaldıı biraz sabıırr olumunekankayizsmile

aaaa yapma ama böle kilo çizelgene baksana maşallah.harikasın arkadaşımmm

bacağım çok ağrıyo sporuda bıraktım birazdan markete gidip bisküvi falan bişeler alcam belki tatlı bişeyler yemek iyi gelir çikolata mutluluk veriyoya :roflol:

kızlar ben bu sıralar reklamlara taktım kafayı sağda üstte duran reklamda süper patates kızartması :))) yemektende ç kalktım sevmedim yemekleri

sositosositobende öyle yaptm şimdi gamişm ya aldım bi güzel browniyi yiyorumm.. şu yeni çıkan varya browni bayıldmm deneyinn..

sositosositobende öyle yaptm şimdi gamişm ya aldım bi güzel browniyi yiyorumm.. şu yeni çıkan varya browni bayıldmm deneyinn..

heheh ayneenn hergün yiyorum browni intense bağımlılık yaptı ama ısırdığın an büyük bi mutluluk we haz weriyoo :)

aaa evet intense di mi süper tadı yaaa.izmirdeyken istisanasız hergün yerdim ama burda doktorum:)izin vermiyor sinir ediyor beni akşam yemekten sonra ağzıma bişey sürdürmüyor deli edecek beni deli.allahtan hergün evde değil:)

gittim aldım bende şimdi yine bi güzel yedim anında mutlu oluyorm omnu yiyince ya nası bişi buuu :))) geçen günde gözümn önünde tam alıcaktım adamın biri geldi kutudakinin hepsini almasınmıı şookk oldum şookk reklam gibiydi kaldm öyleee sinir oldumm alsanaalsanasmile

ohaa bi tane az ye de bizde yiyelim diyeydin

kızlarr o browni intense çok şekerliiii kilow alırsınız kız düğün arefesi

inston canım acaba merkurun gerı hareketındenmı gelıyo bu gergınlık bıze

çok sıkılıyorum ben içim darlanıyor

ah canım ya senın durumunda zor neysekı evını kurmaya baslayınca sende rahatlarsın. ama tatlıdan uzak dur bırazcık daha

gıcıkmış adammmm sende sezercik gibi yapsaydınnn amca amcaaa bana da ver bi tane deseydin:)

niyeki canım

yok zaten browni falan o tarz şeyler yiyemiyorum
gıcıkmış adammmm sende sezercik gibi yapsaydınnn amca amcaaa bana da ver bi tane deseydin:)

delikafaduldendelikafadulden

izmire gelmeden önce 57-58 civarındaydım,şimdi 64-65 oldum va haliyle kardeşim buna baya bi tepkili hiç sevmiyor kilolu bayanlarııı ve resmen lokmamı sayar durumdaa sinir ediyor beni.sana ne diyorum,eşim karışmıyor falan diyorum ben sağlığın için diyorum diyor hey allam yaaa obozite durumuna soktu resmen beni.

KIRMIZI OLMAYA HAZIR MISINIIIIIIZZZ??

331'inci KISA dönemler (12 Aralik 2009 – 16 / 17 Mayis 2010)

ŞAFAK SAYAN GÜZEL..........................................ASK ERLıK YERı
Asmin---------------------------------------------------------- Elazığ 10'larda :sm_cool:
ayazz -----------------------------------------------------------Iskenderun 10'larda :sm_cool:
begy84-----------------------------------------------------------Artvin 10'larda :sm_cool:
bet_------------------------------------------------------------ şırnak 10'larda :sm_cool:
buketuzun----------------------------------------------------Antalya 10'larda :sm_cool:
buket87--------------------------------------------------------Izmir 10'larda :sm_cool:
crncrn---------------------------------------------------------Batman 10'larda :sm_cool:
Cilek-----------------------------------------------------------Erzurum/Susuzharmanlar 10'larda :sm_cool:
*DaMla*------------------------------------------------------Balikesir/Edremit 10'larda :sm_cool:
denise85-----------------------------------------------------Elazığ 10'larda :sm_cool:
elvin06--------------------------------------------------------Mugla 10'larda :sm_cool:
guz_1---------------------------------------------------------Agri/Dogubeyazit 20’lerde
iden-----------------------------------------------------------Tekirdağ/çerkezköy 10'larda :sm_cool:
ılarzu---------------------------------------------------------Karaman 10'larda :sm_cool:
Kardelen35-------------------------------------------------ıstanbul/Kucukyali 10'larda :sm_cool:
Kıvırcık06----------------------------------------------------Muğla 10'larda :sm_cool:
Maiberf------------------------------------------------------- Erzurum/palandöken 10'larda :sm_cool:
Melita--------------------------------------------------------- ızmir/Bergama 10'larda :sm_cool:
nbsasmaz--------------------------------------------------Edirne/Keşan 10'larda :sm_cool:
Sarıpapatya03--------------------------------------------ıstanbul 10'larda :sm_cool:
tugbahalil--------------------------------------------------Erzincan 10'larda :sm_cool:
Quixotic----------------------------------------------------Manisa 10'larda :sm_cool:
27.01--------------------------------------------------------Corlu 10'larda :sm_cool:

331'inci UZUN dönemler (12 Aralik 2009 - )

Gamis -----------------------------------------------------Ankara/Balgat
linguist----------------------------------------------------Kıbrıs
Moon-------------------------------------------------------Erzurum/Cat

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

GAmiş sen evli değil misin canım, evinizi kurmadınız mı?
evliyim canım biz boşa kira vermemk için eşimin arkadaşının boş evi vardı oraya koyduk eşyaları ama çok pişmanım :gitme:

kız o kadar kilolu değilsin bende şeker falan var sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…