aaaa yapma ama böle kilo çizelgene baksana maşallah.harikasın arkadaşımmm
kızlaar yine bunalım moduna girmeyin yaaa canlanın azıcık
bozmayın morallerii az kaldıı biraz sabıırr olumunekankayizsmile
sositosositobende öyle yaptm şimdi gamişm ya aldım bi güzel browniyi yiyorumm.. şu yeni çıkan varya browni bayıldmm deneyinn..
gittim aldım bende şimdi yine ondan geçen günde gözümn önünde tam alıcaktım adamın biri geldi kutudakinin hepsini almasınmıı şookk oldum şookk reklam gibiydi kaldm öyleee sinir oldumm alsanaalsanasmile
hıhhh güzcüm aynı senin duygularını yaşıyorum,aslında ne kızdığımı,neyi kafama taktığımı bende bilmiyorum.istediğim tek şey anlayışlı olup yanımda olmasııı süpersinnnn
çok sıkılıyorum ben içim darlanıyor
aaa evet intense di mi süper tadı yaaa.izmirdeyken istisanasız hergün yerdim ama burda doktorum:)izin vermiyor sinir ediyor beni akşam yemekten sonra ağzıma bişey sürdürmüyor deli edecek beni deli.allahtan hergün evde değil:)
inston canım acaba merkurun gerı hareketındenmı gelıyo bu gergınlık bıze
yokkk bacımm ya benim gerginlik nedeni hep aynı oluyo değişmiyorrrr bazen rahat bazen gerginnn
yok zaten browni falan o tarz şeyler yiyemiyoruminston canım acaba merkurun gerı hareketındenmı gelıyo bu gergınlık bıze
ah canım ya senın durumunda zor neysekı evını kurmaya baslayınca sende rahatlarsın. ama tatlıdan uzak dur bırazcık daha
gıcıkmış adammmm sende sezercik gibi yapsaydınnn amca amcaaa bana da ver bi tane deseydin:)
niyeki canım
evliyim canım biz boşa kira vermemk için eşimin arkadaşının boş evi vardı oraya koyduk eşyaları ama çok pişmanım :gitme:GAmiş sen evli değil misin canım, evinizi kurmadınız mı?
izmire gelmeden önce 57-58 civarındaydım,şimdi 64-65 oldum va haliyle kardeşim buna baya bi tepkili hiç sevmiyor kilolu bayanlarııı ve resmen lokmamı sayar durumdaa sinir ediyor beni.sana ne diyorum,eşim karışmıyor falan diyorum ben sağlığın için diyorum diyor hey allam yaaa obozite durumuna soktu resmen beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?