331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu liste ilk yapıldığında ben de vardım ama :uhm:

anladım canım, şimdi orda mı kalıyorsun peki?

bu liste ilk yapıldığında ben de vardım ama :uhm:

hala vardında silindi sanırım canım hiç sesi soluğu çıkmayanlar vardı onları silerken yanlışlıkla silinmiş olabilir ekliyim canım nerdeydi askerin kusurabakma lütfen

hala vardında silindi sanırım canım hiç sesi soluğu çıkmayanlar vardı onları silerken yanlışlıkla silinmiş olabilir ekliyim canım nerdeydi askerin kusurabakma lütfen
önemli değil canım.istanbulda.

annemlerle kalıyorum eşyalar boş evde bekliyo gerçi bi kısmını çaldırdım delikafadulden

çaldırdın mı :1shok:

KIRMIZI OLMAYA HAZIR MISINIIIIIIZZZ??

331'inci KISA dönemler (12 Aralik 2009 – 16 / 17 Mayis 2010)

ŞAFAK SAYAN GÜZEL..........................................ASK ERLıK YERı
Asmin---------------------------------------------------------- Elazığ 10'larda :sm_cool:
ayazz -----------------------------------------------------------Iskenderun 10'larda :sm_cool:
begy84-----------------------------------------------------------Artvin 10'larda :sm_cool:
bet_------------------------------------------------------------ şırnak 10'larda :sm_cool:
buketuzun----------------------------------------------------Antalya 10'larda :sm_cool:
buket87--------------------------------------------------------Izmir 10'larda :sm_cool:
crncrn---------------------------------------------------------Batman 10'larda :sm_cool:
Cilek-----------------------------------------------------------Erzurum/Susuzharmanlar 10'larda :sm_cool:
*DaMla*------------------------------------------------------Balikesir/Edremit 10'larda :sm_cool:
denise85-----------------------------------------------------Elazığ 10'larda :sm_cool:
elvin06--------------------------------------------------------Mugla 10'larda :sm_cool:
guz_1---------------------------------------------------------Agri/Dogubeyazit 20’lerde
iden-----------------------------------------------------------Tekirdağ/çerkezköy 10'larda :sm_cool:
ılarzu---------------------------------------------------------Karaman 10'larda :sm_cool:
Kardelen35-------------------------------------------------ıstanbul/Kucukyali 10'larda :sm_cool:
Kıvırcık06----------------------------------------------------Muğla 10'larda :sm_cool:
Maiberf------------------------------------------------------- Erzurum/palandöken 10'larda :sm_cool:
Melita--------------------------------------------------------- ızmir/Bergama 10'larda :sm_cool:
nbsasmaz--------------------------------------------------Edirne/Keşan 10'larda :sm_cool:
Sarıpapatya03--------------------------------------------ıstanbul 10'larda :sm_cool:
Tuce------------------------------------------------------- ıstanbul 10'larda :sm_cool:
tugbahalil--------------------------------------------------Erzincan 10'larda :sm_cool:
Quixotic----------------------------------------------------Manisa 10'larda :sm_cool:
27.01--------------------------------------------------------Corlu 10'larda :sm_cool:

331'inci UZUN dönemler (12 Aralik 2009 - )

Gamis -----------------------------------------------------Ankara/Balgat
linguist----------------------------------------------------Kıbrıs
Moon-------------------------------------------------------Erzurum/Cat

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

inston bu sana

Nisan ayında Neptünle ve Marsla yapacağı görünümler ıkizler insanının kafasını karıştırabilir. Çünkü o mantık insanıdır. Aşırı duygusal bir ilişkiden ziyade keşfetmek, tanımak ve merakını gidermekten yanadır. Yeni tanışmaları gündeme getirir ve eski bir ilişkiyi yeniden canlandırır. Bu noktaya özel önem vermenizi istiyorum.

10'larda yazısı beni mutlu etmiyor hala ya, yıllar var daha sanki :çok üzgünüm:

canolar burda bi mutluluk hormonu eksik

tamamlayalım

ayyy bu ne cıkolata şelalesımı yoksa..

anaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm
o ne yaaa yerim onu beeenn dayarım ağzımı altınaaa aksın hepsii içimee doğruuu
delikafadulden

evet tatlım biri höpletmiş benim tv ve beyaz eşyalarımı

oyy oyy oyyy sen insanı yoldan çıkarırsın kızzzz rejimimi bozdurcan bana:icecream:

eşinin arkadaşının evinde nasıl olur canım ya, kim nasıl yapar enteresan :1no2:

eşinin arkadaşının evinde nasıl olur canım ya, kim nasıl yapar enteresan :1no2:

kimsenin günahını almak istemem ama ben nakliyeci cocuklardan şüphelendim eşimde kesin askere gitceğini sölemiştir boş ev eşyalı diye girmişlerdir yani eşimin arkadası ailesiyle oturuyo o ev boş duruyo sadece bizim eşyalar vardı kimseyi zan altında bırakmamk için de o gün polisede şikayette bulunmadık öylece kapandı konu yani belkide hata ettim :çok üzgünüm:

en kötüsü de bu zaten canım, adam evini açmış sonuçta, suçlayamazsınız da, büyük şanssızlık olmuş, daha güzellerini alırsınız eşin gelince inşallah :1hug:

güzzz resmen benn yaaa inanmıyorummm .umarım bu durum geçicidirrr

gamişcim,yok allah korusun şeker falan yok ta işte kardeşim biraz fazla takıntı yaptı.zaten kız arkadaşlarına bakıyorum da hep tek tip sarışın,uzun ve zayıf:)annem zaten diyor bazen bu çocuk acaba nasıl birini getircek diyeee.gerçi biz alıştık yabancı falan da getirebilir şaşırmayız yani:)))

valla gamişcim seni çok iyi anlıyorum.gerçi benim durum biraz farklı ama bizimki gelince aynı durumlar bizde de olacak.olsun be arkadaşım,yeniden ev döşeriz,ev taşırız,yeni evli gibi hatta bi de balayı,gelinliği giyip kucağında sokarlar bizi içeri:)))

senin durumun ne inston? kızlar kusura bakmayın aslında konuyu takip ediyorum fazla yazmasam da, ama araları kaçırmışım hep kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…