- Konu Sahibi geronimo
-
- #19.921
KIRMIZI OLMAYA HAZIR MISINIIIIIIZZZ??
331'inci KISA dönemler (12 Aralik 2009 – 16 / 17 Mayis 2010)
ŞAFAK SAYAN GÜZEL..........................................ASK ERLİK YERİ
Asmin---------------------------------------------------------- Elazığ 10'larda :sm_cool:
ayazz -----------------------------------------------------------Iskenderun 10'larda :sm_cool:
begy84-----------------------------------------------------------Artvin 10'larda :sm_cool:
bet_------------------------------------------------------------ şırnak 10'larda :sm_cool:
buketuzun----------------------------------------------------Antalya 10'larda :sm_cool:
buket87--------------------------------------------------------Izmir 10'larda :sm_cool:
crncrn---------------------------------------------------------Batman 10'larda :sm_cool:
Cilek-----------------------------------------------------------Erzurum/Susuzharmanlar 10'larda :sm_cool:
*DaMla*------------------------------------------------------Balikesir/Edremit 10'larda :sm_cool:
denise85-----------------------------------------------------Elazığ 10'larda :sm_cool:
elvin06--------------------------------------------------------Mugla 10'larda :sm_cool:
guz_1---------------------------------------------------------Agri/Dogubeyazit 20’lerde
iden-----------------------------------------------------------Tekirdağ/çerkezköy 10'larda :sm_cool:
İlarzu---------------------------------------------------------Karaman 10'larda :sm_cool:
Kardelen35-------------------------------------------------İstanbul/Kucukyali 10'larda :sm_cool:
Kıvırcık06----------------------------------------------------Muğla 10'larda :sm_cool:
Maiberf------------------------------------------------------- Erzurum/palandöken 10'larda :sm_cool:
Melita--------------------------------------------------------- İzmir/Bergama 10'larda :sm_cool:
nbsasmaz--------------------------------------------------Edirne/Keşan 10'larda :sm_cool:
Sarıpapatya03--------------------------------------------İstanbul 10'larda :sm_cool:
tugbahalil--------------------------------------------------Erzincan 10'larda :sm_cool:
Quixotic----------------------------------------------------Manisa 10'larda :sm_cool:
27.01--------------------------------------------------------Corlu 10'larda :sm_cool:
331'inci UZUN dönemler (12 Aralik 2009 - )
Gamis -----------------------------------------------------Ankara/Balgat
linguist----------------------------------------------------Kıbrıs
Moon-------------------------------------------------------Erzurum/Cat
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
evliyim canım biz boşa kira vermemk için eşimin arkadaşının boş evi vardı oraya koyduk eşyaları ama çok pişmanım :gitme:
kız o kadar kilolu değilsin bende şeker falan var sandım
bu liste ilk yapıldığında ben de vardım ama :uhm:
anladım canım, şimdi orda mı kalıyorsun peki?
önemli değil canım.istanbulda.hala vardında silindi sanırım canım hiç sesi soluğu çıkmayanlar vardı onları silerken yanlışlıkla silinmiş olabilir ekliyim canım nerdeydi askerin kusurabakma lütfen
annemlerle kalıyorum eşyalar boş evde bekliyo gerçi bi kısmını çaldırdım delikafadulden
KIRMIZI OLMAYA HAZIR MISINIIIIIIZZZ??
331'inci KISA dönemler (12 Aralik 2009 – 16 / 17 Mayis 2010)
ŞAFAK SAYAN GÜZEL..........................................ASK ERLİK YERİ
Asmin---------------------------------------------------------- Elazığ 10'larda :sm_cool:
ayazz -----------------------------------------------------------Iskenderun 10'larda :sm_cool:
begy84-----------------------------------------------------------Artvin 10'larda :sm_cool:
bet_------------------------------------------------------------ şırnak 10'larda :sm_cool:
buketuzun----------------------------------------------------Antalya 10'larda :sm_cool:
buket87--------------------------------------------------------Izmir 10'larda :sm_cool:
crncrn---------------------------------------------------------Batman 10'larda :sm_cool:
Cilek-----------------------------------------------------------Erzurum/Susuzharmanlar 10'larda :sm_cool:
*DaMla*------------------------------------------------------Balikesir/Edremit 10'larda :sm_cool:
denise85-----------------------------------------------------Elazığ 10'larda :sm_cool:
elvin06--------------------------------------------------------Mugla 10'larda :sm_cool:
guz_1---------------------------------------------------------Agri/Dogubeyazit 20’lerde
iden-----------------------------------------------------------Tekirdağ/çerkezköy 10'larda :sm_cool:
İlarzu---------------------------------------------------------Karaman 10'larda :sm_cool:
Kardelen35-------------------------------------------------İstanbul/Kucukyali 10'larda :sm_cool:
Kıvırcık06----------------------------------------------------Muğla 10'larda :sm_cool:
Maiberf------------------------------------------------------- Erzurum/palandöken 10'larda :sm_cool:
Melita--------------------------------------------------------- İzmir/Bergama 10'larda :sm_cool:
nbsasmaz--------------------------------------------------Edirne/Keşan 10'larda :sm_cool:
Sarıpapatya03--------------------------------------------İstanbul 10'larda :sm_cool:
Tuce------------------------------------------------------- İstanbul 10'larda :sm_cool:
tugbahalil--------------------------------------------------Erzincan 10'larda :sm_cool:
Quixotic----------------------------------------------------Manisa 10'larda :sm_cool:
27.01--------------------------------------------------------Corlu 10'larda :sm_cool:
331'inci UZUN dönemler (12 Aralik 2009 - )
Gamis -----------------------------------------------------Ankara/Balgat
linguist----------------------------------------------------Kıbrıs
Moon-------------------------------------------------------Erzurum/Cat
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
evet tatlım biri höpletmiş benim tv ve beyaz eşyalarımıönemli değil canım.istanbulda.
çaldırdın mı :1shok:
evet tatlım biri höpletmiş benim tv ve beyaz eşyalarımı
oyy oyy oyyy sen insanı yoldan çıkarırsın kızzzz rejimimi bozdurcan bana:icecream:
eşinin arkadaşının evinde nasıl olur canım ya, kim nasıl yapar enteresan :1no2:
kimsenin günahını almak istemem ama ben nakliyeci cocuklardan şüphelendim eşimde kesin askere gitceğini sölemiştir boş ev eşyalı diye girmişlerdir yani eşimin arkadası ailesiyle oturuyo o ev boş duruyo sadece bizim eşyalar vardı kimseyi zan altında bırakmamk için de o gün polisede şikayette bulunmadık öylece kapandı konu yani belkide hata ettim :çok üzgünüm:
valla gamişcim seni çok iyi anlıyorum.gerçi benim durum biraz farklı ama bizimki gelince aynı durumlar bizde de olacak.olsun be arkadaşım,yeniden ev döşeriz,ev taşırız,yeni evli gibi hatta bi de balayı,gelinliği giyip kucağında sokarlar bizi içeri:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?