- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Kızım devlet okuluna gidiyor.Neeeeeeeeeee
1500₺ Ciddi misiniz ?
E o zaman 500 daha verin de özele gitsin
Yok inanmam gelip gorecegim.Yurtdısındayım burasında cok sıkıcı İnan . Bıcok dezavantajı var
Yok inanmam gelip gorecegim.
Niye Turkiyedekileri hayatinda birsey gormemiş yerine koyuyorsunuz?Anlamiyorum. Siz hangi yurtdisindan bahsediyorsunuz bilemem ama yurtdisi gordum cok sukur. Kuzenlerim yurtdisinda yasiyor yillardir, annem babam koronadan once döndüler, onlar da bir suredir yurtdisinda kaliyorlardi. Kimse gelmeyin cok sıkıldık demiyor.
Benim sıkıcı dedigim şehirden aşkla bahseden insanlar var mesela. Siz sikildiysaniz geliniz Turkiyede eglenceli
Ben biliyorum seniKızım devlet okuluna gidiyor.
Yemin ederek yazıyorum bak.
Servisi 450 tl.
Dershanesi aylık taksidi 465 tl.
Öğle yemegi aylık 22 günden 286 tl
Aylık kitap masrafı (her kitap neredeyse 50 tl) 200-300 tl arası
Cebine haftalık harçlık koyuyorum en az 50 tl, aylık 200-300 arası. Marketten onun için aldıgım ıvır zıvırlar hariç.
Tek çocukluyum.
millet geçinmekten yemekten barınmaktan giyinmekten dem vuruyor bunlar dalga geçer gibi sıkıcı diyor ya. aman be büyük dertt sıkıcıymış vah vah.
2 tane çocuk var yalnızNeeeeeeeeeee
1500₺ Ciddi misiniz ?
1000 sadece servis ve yemek . 500 de anaokulu aidat ,yemek etüt.Neeeeeeeeeee
1500₺ Ciddi misiniz ?
Of offf. Bebem daha ufak ondan bilmiyorum2 tane çocuk var yalnız
1 tane ortaokul servis yemek etüd . ortaokul çocuğu harçlık da alıyordur herhalde.
1 tane kreş + yemek (demek tam gün gidiyorsa)
artı kitap mitap, 1500 çok normal ki
özele verse sadece kreşin kendisine 1500 verir herhalde :) o da çok özel de olmaz.
Bu yüzden kızıma kardeş yapmayı düşünmüyorum1000 sadece servis ve yemek . 500 de anaokulu aidat ,yemek etüt.
İki kizim var . Ozel cok zor o yuzden.
Artık paralar sadece rakamdan ibaret geliyor bana.
Kazanıyoruz şu kadar ödüyoruz bu kadar elde kalan sıfır.
Dün misafir gelecek diye evde bir şeyler yapayım dedim.
Biraz da ıvır zıvır ev alış verişi 500 lira harcamışım.
Et, kıyma, tavuk, deterjan yok.
Kıyafet yok.
Sadece gıda.
Gidip kendimi bir yerden aşağıya atacağım artık o kadar bıktım.
Keki böreği evde yapmak da ucuz değil ki yumurta olmuş kaç lira?! Biz iki kişiyiz çocuk yok, misafir de gelmez kalabalık aile değiliz o yüzden canımız bişey çekerse hazır alıyorum ben artık. Valla Allah çocuklu ve kalabalık ailelere kolaylık versin.
Damdan düşer gibi yazıyorum ama ayrıyeten fırının harcadığı elektrik de yüksek zaten, yani "hazır alacağıma evde yapayım daha hesaplı olsun" devri bitti neredeyse.Keki böreği evde yapmak da ucuz değil ki yumurta olmuş kaç lira?! Biz iki kişiyiz çocuk yok, misafir de gelmez kalabalık aile değiliz o yüzden canımız bişey çekerse hazır alıyorum ben artık. Valla Allah çocuklu ve kalabalık ailelere kolaylık versin.
Ben dogum yaptığımda ekonomi bu kadar kötü değildi. Suan beni de düşündürürdü.Bu yüzden kızıma kardeş yapmayı düşünmüyorum
Kesinlikle öyle vive.
Misafir gelecek hadi dedim biraz da bize kalır hafta içine eşim seviyor çünkü kek börek atıştırmayı.
Evde yapayım daha az masraflı olsun ama astarı yüzünden pahalı oldu.
3 süt 2 tane çikolata aldım supangle yapayım diye sırf 36 lira ona verdim.
Böyle giderse sadece makarnaya talim olacağız :/
Damdan düşer gibi yazıyorum ama ayrıyeten fırının harcadığı elektrik de yüksek zaten, yani "hazır alacağıma evde yapayım daha hesaplı olsun" devri bitti neredeyse.
Makarnalar 3 TL’den başlıyor, eşime dedim geçen öğrenci dostu makarna hani. Vallahi saçımı başımı yolacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?