3310 Mutluluğu…

Gittim dikiş makinası aldım ucuza kumaş alır biseyler yaparım diye daha siftah yapamadım
Kumaş,iplik,iğne fiyatları hazirdan pahalı
Neyse ki mükemmel kullandığım için kıyafetleri uzun süre kullanabiliyorum

Hersey kotu gidiyor olsa da ben mutsuz olamiyorum yani oluyorum ama bir sureligine oluyorum, uzun sure mutsuz kalamiyorum kendime sevinecek bir sey buluyorum er geç. Mutsuzken canim sıkılıyor. Uzun uzadiya mutsuz enerjisiz insanlar bana garip geliyor.

Devamli ona buna canimi sikamiyorum. Cozemeyecegim seyler icin erken yaşlanamam zaten eşim botox yaptirmami istemiyor.

annem öğretmendi her ay 10 gram altın alabiliyordu kalanıyla da geçiniyordu valla.hesabı burdan yapınnn.

Ya geçen bir arkadaşım Amerikaya gitmiş. Marketi çekmiş inanamadım yaw. 1 kg kıyma 3$ Buraya kıyasla bile ucuz geldi yine.
Öyle valla tamam Euro Türkiyede değerli ama burda 3 Euro 3 tl gibi yarim kilo kiyma 3 Euro birde yagsiz kiyma . Biz turkiye gidince pazardan dünyanin esyasini alirdik 50 tl ile birde üstü kalirdi şimdi 50 tl ye 3 posetle cikiliyor

Ayy harika bir yorum. Evet biz hayatın cidden sade zamanlarıyla büyüdük. Şimdi bakıyorum genç nesil bizden çok daha sıkıntı içindeler. Benim babam o zamanlarda çok zengindi ve deniz gören evler (istanbul’da) 700 bin falandı. Şimdi 0 lardan rakamı okuyamıyorum. Kiralar da aldı başını gitti. Eski kiracıyız ve ev sahibi de sürekli mobbing halinde. En son geçen gün bi saydım sıvadım. Bi sene kiranı vermem beleşe otururum delirtme beni dedim.
Bilmiyorum her şey bir anda bu kadar kötü oldu.

yarım poşet demek istedin herhalll

Hahaha
Çekilişlere katılalım o zaman. Estetsiyenler çekiliş yapıyor ya. Birbirimizi ömür boyu etiketleyelim :d
Hiç bu açıdan bakmamıştım. Kaz ayaklarım aldı başını gitti !
Hemen moral düzeltiyorum.

Ay lütfen konuma o beyin yakanlar gelmesin. 3 avrooo 30 tela yapar. Onlarda pahalı alıyor diyen o yaş olan kesim var
Allahım zeka çok önemli ya.

Paradan değil ya. Estetikli istemiyormuş garip bir hal aliyormuş insan. Ya internette fotolar var ya sagini solunu cektirip gerdirip yuzleri garip bir hal aliyor oyle olur saniyor.

Ama ikna edecegim o gun geldiginde oturup yaşlanamam.
Boşver herseyi de dusunme, ben uzun zamandir olumsuz etkilenecegim haber ve goruntulere bile pek bakmiyorum, ilgilenmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…