günün rekortmeni benim galibaaa 5 kez konustuk bgnyemin törenleri farklı tarihlerde kızlar ben gidicem eşimin yanına 7 ocakmıs bizimkiniin sizin nasıl tarihler?
günün rekortmeni benim galibaaa 5 kez konustuk bgnyemin törenleri farklı tarihlerde kızlar ben gidicem eşimin yanına 7 ocakmıs bizimkiniin sizin nasıl tarihler?
elfidacım sana özelden mesaj attım bugün sen de onu görmedin galiba:)evet Eskişehirde jandarma.24 de yemin töreni varmış gidecekmisin?sen hangi ildesin bu arada?
herkesin farklı tarihlerde yemin tören heralde benimki 24 ü yani önümüzdeki cuma
kuzuumm senin askerin nerde merak ettim:76:
kuzuumm senin askerin nerde merak ettim:76:
KÜTAHYA canım jandarma
kuzularımmm napıyosunuz???dün 2 defa bugünde 1 defa arayabildi askerim,bu arada koğuş komutanı olmum paşameee sizden naber annatın bakem?
kızlar ben yeni üye oldum. erkek arkadaşımda 6 gün önce gitti. ama beni 1 kez bile aramadı. annesini aramış arkından duydum yemin törenim var demiş beni aramadı bile
benimkinin de 7 ocakmış kuzumm az kaldıı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?