337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

günün rekortmeni benim galibaaa 5 kez konustuk bgn yemin törenleri farklı tarihlerde kızlar ben gidicem eşimin yanına 7 ocakmıs bizimkiniin sizin nasıl tarihler?

oh masallah oohhh masallah
bızımkının 24 aralık,onumuzdekı cuma yanı:) gıdıcez bızde ınsallah

günün rekortmeni benim galibaaa 5 kez konustuk bgn yemin törenleri farklı tarihlerde kızlar ben gidicem eşimin yanına 7 ocakmıs bizimkiniin sizin nasıl tarihler?

benimkinin de 7 ocakmış kuzumm az kaldıı yaa

kuzularımmm napıyosunuz???dün 2 defa bugünde 1 defa arayabildi askerim,bu arada koğuş komutanı olmum paşameee sizden naber annatın bakem?

hep iyi iyi haberlerini alasın inşallah kuzummm kütahyadan hayırlı haberler gelsin sana

kızlar ben yeni üye oldum. erkek arkadaşımda 6 gün önce gitti. ama beni 1 kez bile aramadı. annesini aramış arkından duydum yemin törenim var demiş beni aramadı bile

kuzularımmm napıyosunuz???dün 2 defa bugünde 1 defa arayabildi askerim,bu arada koğuş komutanı olmum paşameee sizden naber annatın bakem?

canım bu aralr hepsi yoğun yemin törenin hazırlık falan bide yakınlarının gelceğini bildirmek için sıraya girmişler e yoğunluktan arayamıyolar tabi 1 defa arasada olsun seslerini duymak gibisi var mı

kızlar ben yeni üye oldum. erkek arkadaşımda 6 gün önce gitti. ama beni 1 kez bile aramadı. annesini aramış arkından duydum yemin törenim var demiş beni aramadı bile

Canım üzme kendini sakın arar mutlaka oraya adape olmaya çalışıyorla şartlar ağır e psikolojileride pek iyi durumda olmuyo. anca düşünebiliyolar bi takım şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…