337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

hayır aslında canım gayet iyi uğurlamıştım, benmi kendimi avutuyorum acaba arama imkanları oluormu yemin töreninden önce acaba
ya aslında bulundukları yere bağlı canım yani kimi askerlerin imkanı olmuyo ki kuzenimden biliyorum hiç arıyamıyodu ıspartadaydı. ama sen yinede umudunu yitirme beklediğini biliyo en çok ihtiyacı olan kişi de sensin şu an.biraz sabır canım aradığı zaman herşeyi öğrenirsin nasılsa...

doğru tabide geçen gün bir arkadaşı ile konuştum. ailesini aramış yemin törenini söylemek için demek fırsat buluo. ama sesini duyamamak çok zor şu sıra çalışmıorumda ewdeyim her an bekliorum çok zor yaa ama ailesini aradığına göre dmk imkanı var

Anladım canım..
inşallah yemin töreninden sonra telefon sokabilirlerde bizde rahatlarız:)

insallahh yaa..bi yüzünü gorsemm cok özledimm
assubay kuzeni var onunla konustum usta birligine gectikten sonra rahat eder dedi cep telefonla bile ara merak etme diyor
insallahhh öyle olurr

hımm pek kafana takıp kendini üzme derim canım. senin arayabileceğin bi numara vardır mutlaka bi santral hat oluyo her birlikte. onu arkadaşından veya kendi çabanla bulabilirsen ara sor bence nedenini öğren böle kendini yemezsin hem

valla ben çarşı izinleri başladıktan sonra telefonu olmayan bi asker duymadım:)
darısı bize bakalım

çok mutluluk verici bişey söyledin canım ya tek umudum o zatn inş alır telefonunu zaten ordaki bi akadaşına bıraktı telini.bu arada çarşı izinleri yemin töreninden hemen sonra başlıyormuş galiba usta birliğine geçmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…