inşallah ama işte ben hergün beklemiccem o beni aramıo zaten ben nie üzülüorum ki die düşünüorum bir gün şafak sayıyorum aramayınca vazgeçiorum ruh halim bozuldu yaa bir kez arasa yeterdi
canım sabret ve dua et..
elbet vardır aramasına engel bişey orda
çok mutluluk verici bişey söyledin canım ya tek umudum o zatn inş alır telefonunu zaten ordaki bi akadaşına bıraktı telini.bu arada çarşı izinleri yemin töreninden hemen sonra başlıyormuş galiba usta birliğine geçmeden.
hımm pek kafana takıp kendini üzme derim canım. senin arayabileceğin bi numara vardır mutlaka bi santral hat oluyo her birlikte. onu arkadaşından veya kendi çabanla bulabilirsen ara sor bence nedenini öğren böle kendini yemezsin hem
yok işte onu yapmam beklicem o çaba göstersin die bu kadarda üstüne düşmek isteimorum açıkçası
doğru canım bekleyen üzülen sensin madem imkanı var arasın seni.
Selamm kızlarrr ...yaklasık 2saattır yazdıklarınızı okuorumm ama nedense canım hıc bosey yapmak ıstemıoo yazmak da ıstemdım bı selam werım dedımm..uyumak ıstemıorumm ama uykum warr..canım sıkılıoo cookk yaaaaa offff:85::85::85::85:
bu aralar bir çoğumuz senin gibiyiz canım bende bu sebepten girdim buraya. ama konuşunca hem vakit geçiyo hem yükü hafifliyo insanın sanki...Selamm kızlarrr ...yaklasık 2saattır yazdıklarınızı okuorumm ama nedense canım hıc bosey yapmak ıstemıoo yazmak da ıstemdım bı selam werım dedımm..uyumak ıstemıorumm ama uykum warr..canım sıkılıoo cookk yaaaaa offff:85::85::85::85:
ınıbnde cok skildim canim valla..arada yazdikca rahatliyorumm
uyumak istiyorum bende ama uykum yok:97:
sabah olsun biran önce askimla konusmak istiyorummm:84:
uff..hepımızn sabretmesi gerekıyo kızlar..askerde değişir diyolar..umarım öyle bir değişim olmaz böyle şeylerden korkuyorm arada bır..nebılym :78:
uff..hepımızn sabretmesi gerekıyo kızlar..askerde değişir diyolar..umarım öyle bir değişim olmaz böyle şeylerden korkuyorm arada bır..nebılym :78:
Haklısın cnmm.. Bende öyle düşünüyorum, en çok korktuğu şey orda birileriyle tartısmaktı, aklıma o tür şeyler geliyor.. Acemilik bitince gideceği yer üsküdar garnizon komt. orda rahat eder... acemilikleri bitseydi hayırılısıyla
ını
razıyecımm sen yemın torenıne gelcekmıydınn yanıı taa ordan turkıyeye glmk brz zor olsa gerek hanıı aılen fln da bılmıosa ..
benim sevgilim gidicek ama daha şimdiden düşünüyoruz birbirimizden ayrı dayanamayızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?