337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canım sabret ve dua et..
elbet vardır aramasına engel bişey orda

öyledir muhakkak tabi bende öyle düşünorum ama bizim ilikşimizde o kdr yeniki 29 unda 2 ay olck toplamda 3 ay tanışmışlığımız var ama çok sevdik birbirimizi en azından ben kendim adına.gitmeden önceki son gece telde konuştuğumzda o da çok güzel söylemişti bana hep onlar aklımda kızlar bir arasın hemen size haber verciem hele geldiği günü düşünemiorum bile

bende öle biliyorum canım hem duyduguma göre carsı izinlerinden sonra arama yapılmıyomuş..rahatca sokabilir telefonu inşallah

yok işte onu yapmam beklicem o çaba göstersin die bu kadarda üstüne düşmek isteimorum açıkçası

Selamm kızlarrr ...yaklasık 2saattır yazdıklarınızı okuorumm ama nedense canım hıc bosey yapmak ıstemıoo yazmak da ıstemdım bı selam werım dedımm..uyumak ıstemıorumm ama uykum warr..canım sıkılıoo cookk yaaaaa offff:85::85::85::85:

bnde cok skildim canim valla..arada yazdikca rahatliyorumm
uyumak istiyorum bende ama uykum yok:97:
sabah olsun biran önce askimla konusmak istiyorummm:84:

bu aralar bir çoğumuz senin gibiyiz canım bende bu sebepten girdim buraya. ama konuşunca hem vakit geçiyo hem yükü hafifliyo insanın sanki...

uff..hepımızn sabretmesi gerekıyo kızlar..askerde değişir diyolar..umarım öyle bir değişim olmaz böyle şeylerden korkuyorm arada bır..nebılym :78:

bnde cok skildim canim valla..arada yazdikca rahatliyorumm
uyumak istiyorum bende ama uykum yok:97:
sabah olsun biran önce askimla konusmak istiyorummm:84:
ını

razıyecımm sen yemın torenıne gelcekmıydınn yanıı taa ordan turkıyeye glmk brz zor olsa gerek hanıı aılen fln da bılmıosa ..

uff..hepımızn sabretmesi gerekıyo kızlar..askerde değişir diyolar..umarım öyle bir değişim olmaz böyle şeylerden korkuyorm arada bır..nebılym :78:

ya evet onu diyenler var ama ben anlamıyorum pek yani ordayken daha çok eğerini anlıyolar özlem hat safhada oluyo benim bildiğim. bence değişir olayı tamamen bunu yaşayan bi takım insanların önyargısı. askere gittiler tatile değilki

bnmde aklıma geldı ya ordan bırıleryle tartsrsa fln dıe bugun sordum hepsı akıllı efendı ınsanlar dedı rahatladm cnm 5 aylıklarda ole fazla kavga gurultu olmuyoms bnmkınn yerı degısmedı yıne dyarbakırda kalck o gelene kadar aklımı
oynatmazsm ıyıdr kızlar bugun 3 kere 5 kere aramadı dıe uzlmeyın lutfen takmayın kafanıza bn gunde bı kez olsun sesını duysam 1-2 dk.lgna sukredıyorum off allahım su dıyarbakır gunlerı sag salım gecsın bı daha o sehrın adını falan duymak ıstemıyorum

ını

razıyecımm sen yemın torenıne gelcekmıydınn yanıı taa ordan turkıyeye glmk brz zor olsa gerek hanıı aılen fln da bılmıosa ..

gelmek istiyodum canim hafta sonunu beraber gecirirz diyordum ama ailesi falanda gelicek kalabalik olucaklar
burdan kizlarda yanliz daha iyi olur diyince vazgectim..usta birligi belli olduktan sonra subat ayina alicam biletimi..
ailem bilmiyor ama artikk ayarliyacagim biseylerr cok özledim askimii napimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…