337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ben en son 4 gün önce konuştuğum için detayları alamadım hiç, gideceği yeri söyledi merak etme dedi 1 dk fln anca konuştuk... o yüzden aklıma öyle şeyler geliyor... aynen bende vazgeçtim 2-3 kere aramasından 2 günde 1 arasa yeter Sen nerde oturuyorsun ?

alışmaya çalışıyruz işte onlarda bizde. ben hep kızardım ay dönümü yıl dönümü unutunca iyi gcler demeyi unutunca orda ya şimdi tölerans var tabi. ama yazık dün sordu bana ben bu aralae bişey unutmadım dimi diye ağlıycaktım resmen

evet canım bend eole yapıcam yyaa .aılesı buyuk ıhtımalle yemın torenıne gıder onlarla pek muahbbetımm yok yaa hanıı onların yanında pek rahttra olamyızz en ıyısı artıkk usta bırlıklerınde hem raht olurlar we yalnız 2mız bı haftasonu ıznınde super olurr..bende ck ıstıodumm yemın torenıne gıtmeyıı aamm hem sıanwalr war hemde aılem bılmıoo kayserıden kırklarelıne zor olurr.ama bı ewımde ıstanbuda oldugu ıcın sınawlar bıtınce ıstanbula gıdıcem ztn ıstanbulada 2sat oldugu yer gunubırlık gıder gelırım artıkk deıdm.bnmkınınde 7ocaktaymıs ztnn

ahh tertıblerım ahh 19aralıkk bugun bızım tanısma yıl donumuzun 5.yılı cok sukur ama ılk defa askımsız kutlamasız gecen bı yıldonumu olcakk:84::84::84: can sıkıntımın sebebı de buda olsa gerekk

benimşafak 146:)
uzak dıye erken bırakcaklarmıs simdidenonu bılesöylüyo ne kadar daraldıysa...bız askımla ne zorluklar aştık bunu da aaşacağız:)

ankaradaym cnm yanıı ank. neree dıyarbakır neree
sen cnm?

Kızlar selam gördüm heme nmüdahale etmek istedim. Eğer aşkınız gerçekten büyük ve gerçekse ( öyle zaten ki burdasınız ) evet askerde değişiklikler oluyor ama hepsi OLUMLU yönde eğer karakteri sağlam ve size gerçekten aşık bir sevgiliniz varsa, günler geçtikçe size bin kat daha fazla aşık oluyor. Kesinlikle olumsuz düşünmeyin tam tersi daha da güçlenecek ilşkileriniz ve çok kısa zamanda göreceksiniz ki size aşık olan adam bin kat daha fazla aşık.. Sizin burda öylece onu beklediğinizi görünce hep daha çok sevecek sizi.. Orda gerçekten sevgiye muhtaç oluyorlar, siz ilgilenip sevgi gösterdikçe, inanın çok güzel olucak herşey.. Bizim topiğimzde bazı talihsiz arkadaşlarımız da oldu tabii..Bazı arkadaşımızın başına büyük bi talihsizlik geldi.. Bikaç arkadaşımız daha ayrıldı. Biri asker sevgilisi tarafından aldatıldı, askerlik ona beraber olduğu adamın aslında buna değmeyeceğini gösterdi. Yani neyse çıkıyor meydana bu dönemde. Gerçek aşkları güçlendiriyor, sahteleri ise söndürüyor bu askerlik..

Ama ben eminimki hepiniz bu zorlu sınavı en güzel şekilde atlatıp, kavuşacaksınız sevdiğinize... Sabır en büyük erdemdir, bunu bilmek yeterli. Sevgiler, bu arada şafak 29 Gümüşhane darısı başınıza canlarım....

bnmde sewgılımın doğumgunu bugun su askere gtme kararı bı anda alındı yoksa 19 aralıkla ılgılı ne hayallerm planlarm vardıbugun tel.de dedm askm dogum gununu smdıden kutlıyım yarıın arayamazsn dedımm aa yarın dogum gunummu dedı halbukı gtmeden bı gun once bıle konsmustuk dgmgunu konusunda bole ozel gunler fln hıc unutmaz ah ah kıamam gunler bırbırıne karstrmaya baslams smdıden

ozman nıce mutluu hep bırlıkte gecırecıgınız dogum gunlerı dılıorum tatlımm..senın ıı kıı dogmuss askerınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…