umarım ıyı yonde olur canlarm haklısınız..aklıma bısuru sey gelıyo uyku tutmuyo nebılıyim..
haklısın tabi ya göremeyip konuşamayınca insan böyle olu galiba
hep bu saatlerde aradı ya off gece 2 ye kadar konuşurduk
ayy kizlarr aramayim özlesin biraz dedim falan ama ben özledim galiba yaa:26:
bnmde aklıma geldı ya ordan bırıleryle tartsrsa fln dıe bugun sordum hepsı akıllı efendı ınsanlar dedı rahatladm cnm 5 aylıklarda ole fazla kavga gurultu olmuyoms bnmkınn yerı degısmedı yıne dyarbakırda kalck o gelene kadar aklımı
oynatmazsm ıyıdr kızlar bugun 3 kere 5 kere aramadı dıe uzlmeyın lutfen takmayın kafanıza bn gunde bı kez olsun sesını duysam 1-2 dk.lgna sukredıyorum off allahım su dıyarbakır gunlerı sag salım gecsın bı daha o sehrın adını falan duymak ıstemıyorum
aah ah bızde ben mesaj atardm sinir olur mesaj olayna olsa da msj atp sınır etsem
buarada şafak 148 asker yarenleriii
hiç azalmıyo sanki
çok yavaş geçmiomu zaman oysa birlikteyken ne çabuk geçiodu
gelmek istiyodum canim hafta sonunu beraber gecirirz diyordum ama ailesi falanda gelicek kalabalik olucaklar
burdan kizlarda yanliz daha iyi olur diyince vazgectim..usta birligi belli olduktan sonra subat ayina alicam biletimi..
ailem bilmiyor ama artikk ayarliyacagim biseylerr cok özledim askimii napimm
uff..hepımızn sabretmesi gerekıyo kızlar..askerde değişir diyolar..umarım öyle bir değişim olmaz böyle şeylerden korkuyorm arada bır..nebılym :78:
aynen ya huyları fln degısırmı acaba
benim sevgilim gidicek ama daha şimdiden düşünüyoruz birbirimizden ayrı dayanamayızzz
ben en son 4 gün önce konuştuğum için detayları alamadım hiç, gideceği yeri söyledi merak etme dedi 1 dk fln anca konuştuk... o yüzden aklıma öyle şeyler geliyor... aynen bende vazgeçtim 2-3 kere aramasından 2 günde 1 arasa yeterSen nerde oturuyorsun ?
benim sevgilim gidicek ama daha şimdiden düşünüyoruz birbirimizden ayrı dayanamayızzz
ahh tertıblerım ahh 19aralıkk bugun bızım tanısma yıl donumuzun 5.yılı cok sukur ama ılk defa askımsız kutlamasız gecen bı yıldonumu olcakk:84::84::84: can sıkıntımın sebebı de buda olsa gerekk
benimşafak 146:)
uzak dıye erken bırakcaklarmıs simdidenonu bılesöylüyo ne kadar daraldıysa...bız askımla ne zorluklar aştık bunu da aaşacağız:)
bnmde sewgılımın doğumgunu bugun su askere gtme kararı bı anda alındı yoksa 19 aralıkla ılgılı ne hayallerm planlarm vardıbugun tel.de dedm askm dogum gununu smdıden kutlıyım yarıın arayamazsn dedımm aa yarın dogum gunummu dedı halbukı gtmeden bı gun once bıle konsmustuk dgmgunu konusunda bole ozel gunler fln hıc unutmaz ah ah kıamam gunler bırbırıne karstrmaya baslams smdıden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?