kızlar ben yeni üye oldum. erkek arkadaşımda 6 gün önce gitti. ama beni 1 kez bile aramadı. annesini aramış arkından duydum yemin törenim var demiş beni aramadı bile
kuzularımmm napıyosunuz???dün 2 defa bugünde 1 defa arayabildi askerim,bu arada koğuş komutanı olmum paşameee sizden naber annatın bakem?
benimkide kütahyada canim ama havaci..
7ocakta yemin töreni daha nereye gidecegi belli olmadii yaa cok merak ediyorum
en son onlarinki belli oluyormus insallahh haftaya belli olu
kısa dönemler pek er değiştirmiyo canım ama batıya düşer büyük ihtimal ile
canım bu aralr hepsi yoğun yemin törenin hazırlık falan bide yakınlarının gelceğini bildirmek için sıraya girmişler e yoğunluktan arayamıyolar tabi 1 defa arasada olsun seslerini duymak gibisi var mı
ayy kizlarr aramayim özlesin biraz dedim falan ama ben özledim galiba yaa:26:
hosgeldın anacım..
yok boyle dans ı ızlıyorum azıcık fıgur kapayım barı
sen napıyorsun bakayım?
ben yıne bugun bır gerıldım bır gerıldım bır gerıldım kı abooowwww :)))) sagolsun kızlar sakınlestırdı benıben bu gıdısle sıze yaka sılkıtıcem gıbı duruyor alısın garı bu gıdıp gelmelerıme ya regli olcam
hep iyi iyi haberlerini alasın inşallah kuzummm kütahyadan hayırlı haberler gelsin sana
benimkide kütahyada canim ama havaci..
7ocakta yemin töreni daha nereye gidecegi belli olmadii yaa cok merak ediyorum
en son onlarinki belli oluyormus insallahh haftaya belli olu
kısa dönemler pek er değiştirmiyo canım ama batıya düşer büyük ihtimal ile
insallahh yakin biryer cikar canimyaa izmir cok istiyoruu Allah gönlümüze göre evrsinn:97:
Hoşbulduk canım napiyim gördüm dayanamadım katıldım hemen yapcak bişi de yok evde otur oturtabiiki onların sesi şimdi bize ilaç gibiibu arada 1 gün girmedim nete yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldin aramıza deryadeniz
arama imkanın varsa hiç durma bence
uyumusmudurlar acabaa
saat 22:00 da aradı oduno yuzden
Hoşbulduk canım napiyim gördüm dayanamadım katıldım hemen yapcak bişi de yok evde otur otur
hmm olabilir bak..
hmm olabilir bak..
olsun hayatım aramış işte:13:bu ara geçendede dedim ya konu sahibi askerinin nereye gittiğini bile yazmadı hiç uğramadı dimi?yoksa benmi kaçırdım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?