337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Çok doğru şeyler yazmışsın canım çok teşekkülerr..umarım hepimiz bu sınavı hayırlısıyla kolaylık tez zamanda atlatırız..umarım herşey güzel olur..maşalah sizin bıtmış artık askerlikk allah hepımıze nasıp eder ıns tatlmm..

canım yazdıkalrın beni hem umutlandırdı hemde kötü şeyler bizimde başımıza gelirmi diye düşündürdü. benim sevgilimden geçti bu karamsarlık huyu zaten. umarım tatlım hepimiz çok mutlu oluruz. sizin bitmiş ne güzel darısı başımıza şafak148

ankaradaym cnm yanıı ank. neree dıyarbakır neree
sen cnm?

Bende Ankaradayım :)) benimki ist. çok şükür gidip gelme ihtimalim olucak :) Senin için çok zor gerçekten ama uçak fiyatları otobus fıyatlarına çok yakın helede önceden alabılırsen gidebilirsin belki cnm... İzin kullanıcak mı?

askim aradii
ben ulasamadim uyumustur diee uyumusmus ama banyo yapmak icin kalmis banyodan sonra benim uyumamis olucagimi tahmin etmis arayim demiss....
askim benimm cokkk seviyorum onu cok cokk
bitanem benim hastalanmis bogazi sismisp.tesi günü doktora gidicekk
cok sevindim askitom arayincaa..herseyim o benim herseyimmmmmm..
birazcik kendimi tutamadimm ama

su askerlık psıkolojısı denen sey sevgılımın degıl benım basıma geldı :)
gunlugume yazarken de bıraz sıtem etmıs bıraz kızmıstım ona..sımdı tekrar oturdum yazdım..
napıyım bazen kafam atıyor ıste benım zaten bu yuzden de cok kavga etmısızdır hıc sevmez bu huyumu 'sen otur dusun ondan sonra ara benı' der hep yıne oyle yaptım ıste...fevrı davrandım,dusundum...sonra dan ne kadar yanlıs yaptıgımı fark ettım ve oturdum yazdım yıne :)
gececek bu gunler ınsallah..gececek...
herkes ılk gunlerın zor olacagını soylemıstı..ama bu kadar zor olacagını tahmın etmemıstım..
onun olması gereken psıkolojıye ben sahıbım o ıse hala aynı..neden dısarı cıkmıyorsun dıye kızıyor bana..
neyse duzelıcem ınsallah :) yanı umarım :))))) Allah tan ona hıc bır sey bellı etmıyorum :) ha ama dondugunde gunlugu okuyunca baya sasıracak
neyse kızlar ben kacıyorum..
kendınıze ıyı bakın..
ve benım gıbı olmamaya calısın
sabır sabır yaaa sabır....

ne mutlu sna canım bu saatte sesini duymak dünyaları vermişir sana...darısı hepimizin başına. benim aşkımın bacağında platin var pazartesi ortopediye sevk etmişler bakalım nolcak ben de onu merak ediyorm

[sıze="2"]ey askerim sana sesleniyorumm duy sesımı kulaklarında cınlasın bu kelımelerım yuregıne degsın sozcuklerım..ben yokum dıe yanında uzulmeyesın .5.yıl donumuz kutlu mutlu huzurlu olsun bıtanecım..sen yanımda olmasanda senınn warlıgını her an yanımda kalbımde yuregımde kanımın her bır zerresınde senı hıssedıorumm bebeım..allah bıze brebaer daha nıce nıce 5. Yıllar gormeyı nasıp eder ınşalah..seni çok seviyorumm omrumm Kocaman kocamn opuorumm kırklarelıne selam ola [/sıze]

ne mutlu sna canım bu saatte sesini duymak dünyaları vermişir sana...darısı hepimizin başına. benim aşkımın bacağında platin var pazartesi ortopediye sevk etmişler bakalım nolcak ben de onu merak ediyorm

sagol canimmm..
gercekten cok iyi geldiii sesini duymadan yataga girmek istemiyor canim valla:84:
bende uyuyayimm askimda uyuyacak rüyamizda bulusuruz insallahhh

iyi geceler yarenlerrr...askerinizi görün rüyanizdaa

sagol canimmm..
gercekten cok iyi geldiii sesini duymadan yataga girmek istemiyor canim valla:84:
bende uyuyayimm askimda uyuyacak rüyamizda bulusuruz insallahhh

iyi geceler yarenlerrr...askerinizi görün rüyanizdaa

çok güzel bir duygudur yaa sesini duymak çok sevinidm senin adına canım. darısı hepimzin başına canlar ve hepinize iyi geceler :79::79:

bebım yazdıkalrını fln okuudmda noldu kuzum sna ole yaa az sakın olasınn yawrumm yaaahadıı sen bıı gusel uyu da anlasınalan bugun baya gerılmıssın ınana sabah kalktıgında hıc bıseyın kalmıck banada oluoo arada ama saglıklı dusununcee ne salakmısım dıorumm tamam kusum uzme kendını askıns enı cok sewıoo bunu hıc kafandan cıakrma sende onu sewıosunnn we bolesı asklara askerlık vızgelır tırs gecer emınım 7yıldır ne zorlukları attaşmısınızdır kendımden bılıorum yanıı bunuda atlatıcazz ttatlııcm

ayy ne güzel ya sevindim valla:)

gtmeyı dusunuorm aılem hayatta ızın vermez ama dıyarbakıra gtmem ıcın kacak göçek gızlıden gtsemmı dıorum ucakla 1.5 saat suruo ama bı aksılk olurda ucak rotar fln yaparsa bısey olursa dıe korkuorum bde onun kısla dyarbakr merkezden 30 km uzaktaymıs oralarıda bulamam gbı gelıoızın kullanmıcak cnm hemencecık gelmk ıcın

cnm ya bnmkının de dızınde platın var 7-8 kere amelıyat gecrdı dızınden yannda gderken raporlarını fln da goturdu ama bnm gozum cok korktu hanı dıolar ya psıko komutanlar var pat kut vuruo ya ole bısey olursa dıe cok korkuyorum

allah korusun canım o genelde uzun döenmlerde oluyo yada pis b komutana denk gelirse oluyo ama sanmam omaz öle kötü düşünme. benimki sporcu normalde ama platinin çıkması lazımmış artık koşunca ağrı yapıyomuş..merak ediyoruz böle işte

Sende haklısın, aile de bilmiyorsa riskli gerçekten :/ ben bile ank. dan ist. gidicem 40 tane soru işareti var, bi terslik olursa ailem duyarsa diye... Hayırlısı olsun cnmm... Sağ salim gidip gelirler inş. bu günler de bize tatlı bir anı olarak kalır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…