- 18 Ağustos 2009
- 5.506
- 4.658
- 698
Kızlar selam gördüm heme nmüdahale etmek istedim. Eğer aşkınız gerçekten büyük ve gerçekse ( öyle zaten ki burdasınız ) evet askerde değişiklikler oluyor ama hepsi OLUMLU yönde eğer karakteri sağlam ve size gerçekten aşık bir sevgiliniz varsa, günler geçtikçe size bin kat daha fazla aşık oluyor. Kesinlikle olumsuz düşünmeyin tam tersi daha da güçlenecek ilşkileriniz ve çok kısa zamanda göreceksiniz ki size aşık olan adam bin kat daha fazla aşık.. Sizin burda öylece onu beklediğinizi görünce hep daha çok sevecek sizi.. Orda gerçekten sevgiye muhtaç oluyorlar, siz ilgilenip sevgi gösterdikçe, inanın çok güzel olucak herşey.. Bizim topiğimzde bazı talihsiz arkadaşlarımız da oldu tabii..Bazı arkadaşımızın başına büyük bi talihsizlik geldi.. Bikaç arkadaşımız daha ayrıldı. Biri asker sevgilisi tarafından aldatıldı, askerlik ona beraber olduğu adamın aslında buna değmeyeceğini gösterdi. Yani neyse çıkıyor meydana bu dönemde. Gerçek aşkları güçlendiriyor, sahteleri ise söndürüyor bu askerlik..
Ama ben eminimki hepiniz bu zorlu sınavı en güzel şekilde atlatıp, kavuşacaksınız sevdiğinize... Sabır en büyük erdemdir, bunu bilmek yeterli.Sevgiler, bu arada şafak 29 Gümüşhane darısı başınıza canlarım....
Kızlar selam gördüm heme nmüdahale etmek istedim. Eğer aşkınız gerçekten büyük ve gerçekse ( öyle zaten ki burdasınız ) evet askerde değişiklikler oluyor ama hepsi OLUMLU yönde eğer karakteri sağlam ve size gerçekten aşık bir sevgiliniz varsa, günler geçtikçe size bin kat daha fazla aşık oluyor. Kesinlikle olumsuz düşünmeyin tam tersi daha da güçlenecek ilşkileriniz ve çok kısa zamanda göreceksiniz ki size aşık olan adam bin kat daha fazla aşık.. Sizin burda öylece onu beklediğinizi görünce hep daha çok sevecek sizi.. Orda gerçekten sevgiye muhtaç oluyorlar, siz ilgilenip sevgi gösterdikçe, inanın çok güzel olucak herşey.. Bizim topiğimzde bazı talihsiz arkadaşlarımız da oldu tabii..Bazı arkadaşımızın başına büyük bi talihsizlik geldi.. Bikaç arkadaşımız daha ayrıldı. Biri asker sevgilisi tarafından aldatıldı, askerlik ona beraber olduğu adamın aslında buna değmeyeceğini gösterdi. Yani neyse çıkıyor meydana bu dönemde. Gerçek aşkları güçlendiriyor, sahteleri ise söndürüyor bu askerlik..
Ama ben eminimki hepiniz bu zorlu sınavı en güzel şekilde atlatıp, kavuşacaksınız sevdiğinize... Sabır en büyük erdemdir, bunu bilmek yeterli.Sevgiler, bu arada şafak 29 Gümüşhane darısı başınıza canlarım....
ankaradaym cnm yanıı ank. neree dıyarbakır neree
sen cnm?
KIZLARR ŞAFAGIMIZ 148 gün, 22 saat, 33 dakika, 21 saniyeÖzetle, son 12,868,401 saniye...
askim aradii
ben ulasamadim uyumustur diee uyumusmus ama banyo yapmak icin kalmis banyodan sonra benim uyumamis olucagimi tahmin etmis arayim demiss....
askim benimm cokkk seviyorum onu cok cokk
bitanem benim hastalanmis bogazi sismisp.tesi günü doktora gidicekk
cok sevindim askitom arayincaa..herseyim o benim herseyimmmmmm..
birazcik kendimi tutamadimm ama
ne mutlu sna canım bu saatte sesini duymak dünyaları vermişir sana...darısı hepimizin başına. benim aşkımın bacağında platin var pazartesi ortopediye sevk etmişler bakalım nolcak ben de onu merak ediyorm
sagol canimmm..
gercekten cok iyi geldiii sesini duymadan yataga girmek istemiyor canim valla:84:
bende uyuyayimm askimda uyuyacak rüyamizda bulusuruz insallahhh
iyi geceler yarenlerrr...askerinizi görün rüyanizdaa
sagol canimmm..
gercekten cok iyi geldiii sesini duymadan yataga girmek istemiyor canim valla:84:
bende uyuyayimm askimda uyuyacak rüyamizda bulusuruz insallahhh
iyi geceler yarenlerrr...askerinizi görün rüyanizdaa
su askerlık psıkolojısı denen sey sevgılımın degıl benım basıma geldı :)
gunlugume yazarken de bıraz sıtem etmıs bıraz kızmıstım ona..sımdı tekrar oturdum yazdım..
Napıyım bazen kafam atıyor ıste benımzaten bu yuzden de cok kavga etmısızdır hıc sevmez bu huyumu 'sen otur dusun ondan sonra ara benı' der hep yıne oyle yaptım ıste...fevrı davrandım,dusundum...sonra dan ne kadar yanlıs yaptıgımı fark ettım ve oturdum yazdım yıne :)
gececek bu gunler ınsallah..gececek...
Herkes ılk gunlerın zor olacagını soylemıstı..ama bu kadar zor olacagını tahmın etmemıstım..
Onun olması gereken psıkolojıye ben sahıbımO ıse hala aynı..neden dısarı cıkmıyorsun dıye kızıyor bana..
Neyse duzelıcem ınsallah :) yanı umarım :))))) allah tan ona hıc bır sey bellı etmıyorum :) ha ama dondugunde gunlugu okuyunca baya sasıracak
Neyse kızlar ben kacıyorum..
Kendınıze ıyı bakın..
Ve benım gıbı olmamaya calısın
Sabır sabır yaaa sabır....
askim aradii
ben ulasamadim uyumustur diee uyumusmus ama banyo yapmak icin kalmis banyodan sonra benim uyumamis olucagimi tahmin etmis arayim demiss....
askim benimm cokkk seviyorum onu cok cokk
bitanem benim hastalanmis bogazi sismisp.tesi günü doktora gidicekk
cok sevindim askitom arayincaa..herseyim o benim herseyimmmmmm..
birazcik kendimi tutamadimm ama
ozman nıce mutluu hep bırlıkte gecırecıgınız dogum gunlerı dılıorum tatlımm..senın ıı kıı dogmuss askerınn
Bende Ankaradayım :)) benimki ist. çok şükür gidip gelme ihtimalim olucak :) Senin için çok zor gerçekten ama uçak fiyatları otobus fıyatlarına çok yakın helede önceden alabılırsen gidebilirsin belki cnm... İzin kullanıcak mı?
ne mutlu sna canım bu saatte sesini duymak dünyaları vermişir sana...darısı hepimizin başına. benim aşkımın bacağında platin var pazartesi ortopediye sevk etmişler bakalım nolcak ben de onu merak ediyorm
cnm ya bnmkının de dızınde platın var 7-8 kere amelıyat gecrdı dızınden yannda gderken raporlarını fln da goturdu ama bnm gozum cok korktu hanı dıolar ya psıko komutanlar var pat kut vuruo ya ole bısey olursa dıe cok korkuyorum
gtmeyı dusunuorm aılem hayatta ızın vermez ama dıyarbakıra gtmem ıcın kacak göçek gızlıden gtsemmı dıorum ucakla 1.5 saat suruo ama bı aksılk olurda ucak rotar fln yaparsa bısey olursa dıe korkuorum bde onun kısla dyarbakr merkezden 30 km uzaktaymıs oralarıda bulamam gbı gelıoızın kullanmıcak cnm hemencecık gelmk ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?