337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

aşkımmmm şimdi aradı
biraz konustuk töreni sordum kimlik fotokobini gtir yeterli dedi hem saat 2deymiş kızlar çogunuz sabah diyordunuz.:26:
en guzel haber sanırım nete gireceğim birazdan dedi

ne zamandan beri aramadı canım?
yani en son ne zaman görüştün?

en son pazar sabahı gitmişti teslim olmadan önce ankesörlüden aramıştı bide sonra facete karşılaştık tesadüfen teslim olmdn önce vakitleri varmış girmiş orda konuştuk işte okdr yani 12 arlıktan beri konuşmuorum

çok şanslıymış askerin bu konuda..benimde aklıma ilk o geldi söyledim ama kantini de kapatmışlar..kantincide çarşıya çıkmış..nasıl iştir bu aklım almıyor yaa,kafayı yiycem:84::84:kantin nasıl kapalı olabilir anlamıyorum yaa..zaten açık olsa bile adam akıllı yiyecek satmıyorlarmış..
bu arada senin askerin nerdeydi tatlım?

aşkımmmm şimdi aradı
biraz konustuk töreni sordum kimlik fotokobini gtir yeterli dedi hem saat 2deymiş kızlar çogunuz sabah diyordunuz.:26:
en guzel haber sanırım nete gireceğim birazdan dedi

İnan çok sevindim canım senin adına,hadi gözünüz aydın,askerin nerdeydi bu kadar rahat girebiliyor nete canım?:97:

arkadaşlar benim eşim hatay serinyol da kısa dönem..haftaya yemin törenine gideceğim de...hatay da kalınabilecek iyi oteller biliyomusunuz...uçak saatleri uymadı otobüsle gideceğim..12 saat sürüyor,git gel 24 saat yol, ancak evci çıkcaklara aile ile görüşme izni olcakmış..2 gün evci izin hakkı..evci çıkmıcaklar 1-2saat ancak görüşebilecekler..komutan biraz tersmiş..24 saat yol mahvoluruz diye 1 gün otelde kalalım diyorum ama babam izin vermiyor hatay tekin yer değil pek orda kalınmaz diye..abim de o izin vermiyo diye vazgeçiyo,beni yalnız hiç göndermezler zaten...napcağımı şaşırdım...hatay dan da şırnak a geçcek..oraya hiç gidemem...mutlaka gitmek istiyorum ama napcam bilmiyorum...kızlar bir fikir verebilirmisiniz?gideyim dimi muhakkak...şimdi biletleri aldığımızı ve gelceğimizi biliyo..gelemicez desem üzülcek..dönüşü uçakla yapcaktık hiç olmazsa ama uçuş da iptal oldu.dönüş de otobüse kalınca işler karıştı bizim..babam gitmeyiverin,gideli 10 gün oldu zaten,olay yaptın diye kızıyo...zaten kısa dönem sabret 5 ay diyo yaaa. senin oğlun şırnak a gitcek olsa sen böle rahat otururmuydun dicem olmıcak..zaten kalp hastası onu da üzmek istemiyorum...iki arada kaldım...bi fikir verin kızlar yaaa...

hatayın nesinden korkuyorki baban :26: öyle korkulacak biryer değil ki
eşim istiyıor gelmemi de ve git babandan niye izin alıyorsun anlamadım canım :26:
hatay göndermeyen şırnağa asla yollamaz bidaha ve o zaman eşinde gelmeni istemez dahada göremezsin eşini söyliyim

cnm bn hataya gttım kaldm cok guzel bı yer o yuzden hıc korkma bnce suan gt elnde frsat varken sırnaka hıc gıdemzsın cunku

ay canım benim yaa nasıl olur nasıl arayamaz ki?
oha yani bu kadar da zulüm olmaz..
insan bunlar yaa bi haber edemeyecek mi sevdiklerine??
ne kadar saçmalık dolu bu askerlikte yaa

pes valla pes, daha nelerle karşılacaşaz kim bilir..
benimki burdurda canım, ordan da kıbrısa gitcek usta birliğine.

ay canım benim yaa nasıl olur nasıl arayamaz ki?
oha yani bu kadar da zulüm olmaz..
insan bunlar yaa bi haber edemeyecek mi sevdiklerine??
ne kadar saçmalık dolu bu askerlikte yaa

ailesini aramış ama yaaa tören için. kastamonuda yapan varsa hani ordaki durum nasıldır öğrenmek istiorum çok moralim bozuk hergün ağlıroummm yeter ama yaa eğer onun elindeyse ve aramıyor beni böyle habersiz bırakıorsa ve yapmak istediği ayrılmaksa ve böyle yapıorsa ne diyim bilmiorum

artık bu topiğe daha az girmeye karar verdim , burada takıldıkça daha çok askerlik psikolojisine girdiğimi fark ettim oysa ki benim kafa dağıtmaya ihtiyacım var , alakasız konulara falan bakmam lazım ara ara gelirim yine tabi, o kadar da değil asker sevgilisiyiz :86::86: şafak mafak yazarımm , soru moru sorarım :86::86: sizde birbirinizden çok etkilenmemeye çalışın kızlar.. her askerin yeri , imkanları farklı.. ben burda aranan kızları gördükçe benimkine çatıyodum herkes arıo sen niye aramıosun falan diye, ama şimdi burdan etkilenip ona yansıtmamaya karar verdim. demek ki o rahat olmayan bir yerde öyyle yani :79::79:
kısacası yine şafak yazim diye girdiydim , bunalım takılanları görünce ufacık bi nasihat edim dedim nacizane :86: hepimize sabırrrr :81:

Şafak : 148 :80::80::80:

Canım bende Hatay serinyola gidiyorum istersen gel buluşalım yardımcı olayım sana kalacak yer bulduk biz

hatay gayet de güzel bir yer yaa
baban gitmeni istemiyor bence o yüzden bahane uydurmuş.
kaç yaşında kızsın canım niye engel olmaya kalkıyorlar..?
valla ben kafama koyduğumu yaparım,kimse karışamaz.
bana kalırsa git hem askerine de moral olur, sana da iyi gelir..

hemen ümitsizliğe düşme canım.
acemiliğin zor olduğunu söylüyorlar hep.
inşallah usta birliğinde rahatlar canım yaa..

hemen ümitsizliğe düşme canım.
acemiliğin zor olduğunu söylüyorlar hep.
inşallah usta birliğinde rahatlar canım yaa..

çok çaresizim arkadaşlar ya kime sorsam beni avutmaya çalışıo eğer bunlar avuntu ise ben niye bekliorum niye üzüorum kendimi diorum ufff

daha girmedi ama umarım girer istanbulda canım

Banane ya banane ya ben de istiyorummmm:84::84:Ya ama bu haksızlııııkk,benim nişanlımda istanbulda bırak nete girmeyi her aradığında tarihi benden öğreniyor desem abartı olmaz heralde,İstanbulun neresinde senin kuzun?

aman durun kızlar girmedi heycan yapmayalım belki dedi keske yazmasaydım
bende istiyorum sabah uyandıranlar gibi beni arasın işteyken arasın aksam yatarken arasın biliyoruz böyle konusanlar var benimki 2 gunde anca arıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…