337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

iyi geceler kızlarrr.. hiç mutlu değilim yemin törenine gidemeyeceğim kesinleşti =(
off offf

Sanada iyi geceler cnm... sıkma canını her şerde vardır bir hayır... Çok gurur verici bir gün orda olmak, görmek istemen en doğal hakkın... Ama çok kalabalık olur, rahat konuşamazsınız vs.. Dağıtımdan sonra
gidersin doya doya konuşursun, sarılırsın..

inanın böğüre böğüre ağlıyorum. bugün telefnda da çok duygusal konuştuk.
şidmide bi şarkı açtım sormayın =((

ağlıcam yaa tutmıcam kendimii
şarkının sözlerine baksanızaa nasıl ağlanmazzzzzz

Omzumda başın eksik

Yatagında kokun

Gelde bir dokun

Gecelerden uykum eksik

Yüzde tebessüm

Elimde elin eksik

Yaslı hep gözüm

delircem benn=(((

doğru bıde kosma olayı varher aradıgında soruorum dızın nası dıe ıyı acımıo fln dıo ama bn uzulmıyım dıe acısada yok der allah hepımzn yardmcısı olsun ya gecseydı su 5 ay artık

merhaba kızlar...
nasılsınız bu gün bakalım...
benim kocem aradı az önce...
askeriyede internet kafe varmış... çok sinir oldum yaa...
madem var girmeden haber versene be adam msn de görüşelim işte...
bi de face var tabi hep sinir olurdum face ine... ordada face e giriyo bu durumda...
offff offff...
günler hiç geçmicek artık... yaa askeriyede internet kafenin ne işi var..
madem var face i yasaklayın be kardeşim...

hepinize hayırlı sabahlar olsun inşaallah Allahım hepimize sabırlar versin. Bugün inşaallah hasretle özlem ile telefon bekleyemeyiz hepimizin Aşkları bizleri arayıp mutlu eder güne daha güzel başlarız

hepinize hayırlı sabahlar olsun inşaallah Allahım hepimize sabırlar versin. Bugün inşaallah hasretle özlem ile telefon bekleyemeyiz hepimizin Aşkları bizleri arayıp mutlu eder güne daha güzel başlarız

Amin cnm inş. hayırlı sabahlar sanada... onlar mı asker biz mi belli değil telefon başında nöbet tutuyoruz

günaydınlar..
benim aşkım 2 kez aradı sabah...
uçak bileti ayarlıyoruz ona o yüzden sık konuştuk.
bi daha arayacak halledemedik bileti.
bu sayede de konuşmuş oluyorum sesini duyuyorum işte

Son düzenleme:

merhaba kızlar guzel bir gun diliyorum sizlere
dun aranmayan bahtsızlardanım ama bugun ara diye ümit ediyorum 2 gun aramadan duramaz

Günaydın arkadaşlar..
Sabah aşkmın sesiyle uyandım,bugün pazar olduğundan istirahattelermiş..Kurban olduğum çok acıkmış,sabah kahvaltıda 5 zeytin birazda peynir vermişler,açız hepimiz dedi..Ya ben kıyamam aşkıma yaa..bende yapmadım kahvaltı onsuz boğazımdan geçmedi...:85::85::85::85:Herşeyim o benim yaa,aldığım nefesim,içtiğim suyum,gözümün bebeği,hayatımın anlamı..SABIR VER ALLAHIM SEN BANA YALVARIRIM ÇABUK GEÇSİN ŞU 5 AY:85::85::85:

merhaba kızlar guzel bir gun diliyorum sizlere
dun aranmayan bahtsızlardanım ama bugun ara diye ümit ediyorum 2 gun aramadan duramaz

hoşgeldin canım..
canları sağolsun yaa arayamadıkları zaman muhakkak bi aksilik çıkıyor..
öğrendim artık o yüzden aramazsa üzülmüyorum..

haydaa neden öyle yapıyorlar ki?
aslında kalorisi yüksek besinlerle besliyorlarmış ama hasta falan olmasınlar, güçsüz düşmesinler diye..
seninki niye öyle olmuş? nerde yapıyor askerliği?

haydaa neden öyle yapıyorlar ki?
aslında kalorisi yüksek besinlerle besliyorlarmış ama hasta falan olmasınlar, güçsüz düşmesinler diye..
seninki niye öyle olmuş? nerde yapıyor askerliği?

Bilmiyorum canım yaa,amaçları ne anlamadımbenim askerim İstanbul Samandıra da..Şuna inandım doğu,batı hiç fark etmiyor yeterki gittiği yer rahat olsun..İnternetten araştırmalarıma göre ve aşkımın da paylaştıklarına göre gittiği yer komutanların da uzun dönemlerin de çoğunlukla sürgün yeriymişo yüzden kimse batı niye çıkmadı diye üzülmesin önemli olan onların huzurlu ve olabildiğince rahat bir askerlik geçirmeleri

hoşgeldin canım..
canları sağolsun yaa arayamadıkları zaman muhakkak bi aksilik çıkıyor..
öğrendim artık o yüzden aramazsa üzülmüyorum..

ama benmki niye aramıo. arkadaşlar aranızda askeri kastamonuda jandarma kısa dönem askerlik yapan varmııı?? acil bekliorum

evet canım hep öyle diyorlar..batıda daha zor olduğunu söylüyorlar askerliğin..
Allah sabır versin... Kantinden bişeyler alamaz mı acaba?
abur cubur artık ne varsa en azından enerji verir..

bizimkilerin meyve falan da varmış kantinde alıp yiyorum bolca diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…