iyi geceler kızlarrr.. hiç mutlu değilim yemin törenine gidemeyeceğim kesinleşti =(
off offf
iyi geceler kızlarrr.. hiç mutlu değilim yemin törenine gidemeyeceğim kesinleşti =(
off offf
allah korusun canım o genelde uzun döenmlerde oluyo yada pis b komutana denk gelirse oluyo ama sanmam omaz öle kötü düşünme. benimki sporcu normalde ama platinin çıkması lazımmış artık koşunca ağrı yapıyomuş..merak ediyoruz böle işte
merhaba kızlar...
nasılsınız bu gün bakalım...
benim kocem aradı az önce...
askeriyede internet kafe varmış... çok sinir oldum yaa...
madem var girmeden haber versene be adam msn de görüşelim işte...
bi de face var tabi hep sinir olurdum face ine... ordada face e giriyo bu durumda...
offff offff...
günler hiç geçmicek artık... yaa askeriyede internet kafenin ne işi var..
madem var face i yasaklayın be kardeşim...[/
Günaydın Ne mutlu sana konuşmuşsun, darısı bizim başımıza inş... Niye facebook'u bu kadar sıkıntı yapıyosun kendine?
hepinize hayırlı sabahlar olsun inşaallah Allahım hepimize sabırlar versin. Bugün inşaallah hasretle özlem ile telefon bekleyemeyiz hepimizin Aşkları bizleri arayıp mutlu eder güne daha güzel başlarız
Amin cnm inş. hayırlı sabahlar sanada... onlar mı asker biz mi belli değil telefon başında nöbet tutuyoruz
merhaba kızlar guzel bir gun diliyorum sizlere
dun aranmayan bahtsızlardanım ama bugun ara diye ümit ediyorum 2 gun aramadan duramaz
Günaydın arkadaşlar..
Sabah aşkmın sesiyle uyandım,bugün pazar olduğundan istirahattelermiş..Kurban olduğum çok acıkmış,sabah kahvaltıda 5 zeytin birazda peynir vermişler,açız hepimiz dedi..Ya ben kıyamam aşkıma yaa..bende yapmadım kahvaltı onsuz boğazımdan geçmedi...:85::85::85::85:Herşeyim o benim yaa,aldığım nefesim,içtiğim suyum,gözümün bebeği,hayatımın anlamı..SABIR VER ALLAHIM SEN BANA YALVARIRIM ÇABUK GEÇSİN ŞU 5 AY:85::85::85:
haydaa neden öyle yapıyorlar ki?
aslında kalorisi yüksek besinlerle besliyorlarmış ama hasta falan olmasınlar, güçsüz düşmesinler diye..
seninki niye öyle olmuş? nerde yapıyor askerliği?
hoşgeldin canım..
canları sağolsun yaa arayamadıkları zaman muhakkak bi aksilik çıkıyor..
öğrendim artık o yüzden aramazsa üzülmüyorum..
Bilmiyorum canım yaa,amaçları ne anlamadımbenim askerim İstanbul Samandıra da.. Şuna inandım doğu,batı hiç fark etmiyor yeterki gittiği yer rahat olsun..İnternetten araştırmalarıma göre ve aşkımın da paylaştıklarına göre gittiği yer komutanların da uzun dönemlerin de çoğunlukla sürgün yeriymiş o yüzden kimse batı niye çıkmadı diye üzülmesin önemli olan onların huzurlu ve olabildiğince rahat bir askerlik geçirmeleri
ama benmki niye aramıo. arkadaşlar aranızda askeri kastamonuda jandarma kısa dönem askerlik yapan varmııı?? acil bekliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?