uzak dıe erkenmı bırakcaklarmıs nerdekı sennkı cnm
evet canım iyi fikir...:13:
ben şimdi günlük tutuyorum, askerime hitaben.
bir nevi mektup gibi yazıyorum.
askerlik bitince vericem..
valla onlar ordayken süpriz yapmak zor,ne yollasak açıp bakacaklar.
o yüzden bişey gönderemeyiz.
ama telefonda hep güzel şeylerden bahsetmek lazım, güldürmek lazım..
bende tutyorumgünlük...sonuçta telefonda bırac dakıkada herseyı naltamıyorum,bıde onun yasadıkları omur boyu yazılı kalsın ıyı ktu gecen 5ayını okumak ıster sanırım...çokk özledımdıey telefnda soyleyemıyorumuzulecek dıye ama gunluge yazabılıyorum
evet canım ben de seni özledim demiyorum.
sadece sevdiğimi söylüyorum o da 2 gündür.
çünkü o da söylemeye başladı ilk 5 gün hep ciddi konuştuk.
ben de ona göre ayarladım kendimi.
baktım artık rahatladı ben de rahatladım, dilediğimce söylüyorum sevdiğimi
van benim eşim.
Bence aşkın resmiyeti olmaz tatlım,telefonu dinleyenler onu sevdiğini söylediğini duyunca ceza verecek değil ya askerine..hiç çekinmeden söyle bence canım arkadaşım,hem kendinizi kasmamış olursunuz,hemde daha rahat duygu alışverişinde bulunursunuz,nacizane fikrim.
Walla aşkım her aradığında onun sevdiği şarkıları söylüyorum bağıra çağıra,ona olan sevgimi dile getiriyorum,hem onun kafası dağılmış oluyor,hemde aklı burda kalmıyor(her ne kadar çok üzülsemde)
yapmadığım soytarılık kalmıyor anlayacağın
evet çok iyi yapmışsın..
benim önceden ona ördüğüm bi atkı vardı götür dedim giderken.
hayır ona kıyamam götürmem dedi
ben de yemin törenine giderken sevdiği şeylerden pişircektim ama bizim durum farklı yaa..
onu alıp buraya getircez, burdan da uçakla kıbrısa yollicaz.
eve getirince evde gerekli süprüzleri yapıcam ben ona:92::78:
Bence aşkın resmiyeti olmaz tatlım,telefonu dinleyenler onu sevdiğini söylediğini duyunca ceza verecek değil ya askerine..hiç çekinmeden söyle bence canım arkadaşım,hem kendinizi kasmamış olursunuz,hemde daha rahat duygu alışverişinde bulunursunuz,nacizane fikrim.
Walla aşkım her aradığında onun sevdiği şarkıları söylüyorum bağıra çağıra,ona olan sevgimi dile getiriyorum,hem onun kafası dağılmış oluyor,hemde aklı burda kalmıyor(her ne kadar çok üzülsemde)
yapmadığım soytarılık kalmıyor anlayacağın
ayy ne guzell cnm yaa:)bn atkı oruorum ayrıca mektup tarzında gunluk tutuyorum bıde fotoğraflarmzla degısık bıseyler yapmak ıstıyorum ama aklma bısey gelmıyor
dinlendiğini düşündüğümden değil, o kötü hissedeceği için.
o ciddi konuşunca ben de öyle konuştum.
ama artık rahatladı o yüzden ben de rahatladım.
bnmkıde dıyarbakırda ole erken terhıs olaymı var bı anlatabılırmısın acaba
Anladım canım,umarım yanlış anlaşılmamışımdır,sonuçta hepimiz birbirimize destek vermek,özlemlerimizi hafifletmek için burdayız yoksa kimseye akıl vermek haddime değil tabi..İçin rahat olsun,Rabbim hepimize sabır versin
yol izni olyomuş yakınsa 1gun uzaksa 2gun önce bırakcaklarmış.eşim2gun eksik sayıyoruz biz dedi
merhabaaa kızlar çok mutluyumm sabh 8de aradı baya konuştuk.. gizli gizli sessizce aşkımızı haykırdık birbirimize.. çok güzeldi. sanki rüya gibi..
ona neler hazrladım neler.. geldiğinde vericem ama. her gün gönderilmeyen mektuplarım var. zarfı ve üzerinde puluyla.. 1tanesini annesiyle gönderme kararı aldım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?