337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

çok güzel düşünmüşsün..
ben walla onu göndermeyim bunu yazmayım diye düşünmüyorum(tabiki mahremiyet sınırları içerisinde)
bütün dünya bilsin benim ona olan aşkımı,ne çıkar kii...okuyanlar kıskansınlar bizim böyle eşimiz,nişanlımız olmadı diyee..o onların problemi dimi ama:81:
bende şimdi bir kitap göndermeyi düşünüyorum,her sayfasına ayrı bir not yazacağim,hem kitap okurken kafası dağılır,hemde küçük notlarım biriciğime teselli olur

bende tutyorumgünlük...sonuçta telefonda bırac dakıkada herseyı naltamıyorum,bıde onun yasadıkları omur boyu yazılı kalsın ıyı ktu gecen 5ayını okumak ıster sanırım...çokk özledımdıey telefnda soyleyemıyorumuzulecek dıye ama gunluge yazabılıyorum

evet canım ben de seni özledim demiyorum.
sadece sevdiğimi söylüyorum o da 2 gündür.
çünkü o da söylemeye başladı ilk 5 gün hep ciddi konuştuk.
ben de ona göre ayarladım kendimi.
baktım artık rahatladı ben de rahatladım, dilediğimce söylüyorum sevdiğimi

Bence aşkın resmiyeti olmaz tatlım,telefonu dinleyenler onu sevdiğini söylediğini duyunca ceza verecek değil ya askerine..hiç çekinmeden söyle bence canım arkadaşım,hem kendinizi kasmamış olursunuz,hemde daha rahat duygu alışverişinde bulunursunuz,nacizane fikrim.

Walla aşkım her aradığında onun sevdiği şarkıları söylüyorum bağıra çağıra,ona olan sevgimi dile getiriyorum,hem onun kafası dağılmış oluyor,hemde aklı burda kalmıyor(her ne kadar çok üzülsemde)
yapmadığım soytarılık kalmıyor anlayacağın

bende günlük tutuyorum sewgilime.askere gitmeden önce wermiştim o yazmıştı.dipnot olarakta ilerde doğacak kızımıza yazmış bişeyler aynen bende öyle dewam ediyorum.ooff off özledim ya hemde çokk

dinlendiğini düşündüğümden değil, o kötü hissedeceği için.
o ciddi konuşunca ben de öyle konuştum.
ama artık rahatladı o yüzden ben de rahatladım.

ayy ne guzell cnm yaa:)bn atkı oruorum ayrıca mektup tarzında gunluk tutuyorum bıde fotoğraflarmzla degısık bıseyler yapmak ıstıyorum ama aklma bısey gelmıyor

:)bız hıc ole cıddı modda konusmadk her aradıgında mutlaka askm senı cok sewıyorm senı cok ozledm fln dıe konustuk hatta dun hıc bı konuda konusmadk dıebılırım o yaklasık on kez senı cok ozledm dedı ailesıde haber almak ıcın bnı arıyo ne konustunuz naptınz dıyıncede sdce senı ozledm dedı dıyemem tbkıde bıraz acayp bı durum cıkıo ortaya

ayy ne guzell cnm yaa:)bn atkı oruorum ayrıca mektup tarzında gunluk tutuyorum bıde fotoğraflarmzla degısık bıseyler yapmak ıstıyorum ama aklma bısey gelmıyor

valla benim de aklıma pek bişey gelmiyor.

dinlendiğini düşündüğümden değil, o kötü hissedeceği için.
o ciddi konuşunca ben de öyle konuştum.
ama artık rahatladı o yüzden ben de rahatladım.

Anladım canım,umarım yanlış anlaşılmamışımdır,sonuçta hepimiz birbirimize destek vermek,özlemlerimizi hafifletmek için burdayız yoksa kimseye akıl vermek haddime değil tabi..İçin rahat olsun,Rabbim hepimize sabır versin

merhabaaa kızlar çok mutluyumm sabh 8de aradı baya konuştuk.. gizli gizli sessizce aşkımızı haykırdık birbirimize.. çok güzeldi. sanki rüya gibi..

ona neler hazrladım neler.. geldiğinde vericem ama. her gün gönderilmeyen mektuplarım var. zarfı ve üzerinde puluyla.. 1tanesini annesiyle gönderme kararı aldım =)

est. canım olur mu öyle şey..
haklısın tabi duygularımızı açıkça söylemeliyiz ama ben ilk başlarda acaba söylesem kötü hisseder mi diye düşündüm.
ne biliyim benden ayrıldı, değişik bi ortam, acaba duygulanır mı dedim, o yüzden söyleyemedim..
baktım kötü hissetmiyor sesi iyi geliyor, ben de açıldım..
ama seni özledim falan demiyorum çünkü ağlayasım geliyor öyle diyince.

ay böyle güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum yaa
gözünaydın canım benim

bende askima hergün günlük yaziyorumm..bu günlerin hatirasi kalsin ilerde okur okur hatirlariz
arada bi resimlerde koyucam sayfalarina

selam teripler Ben mail atıyorum 2 günde bir askerime..atkı örmeye başladım usta bırlıgıne geçtiği zaman mektup yollicam,resimlerimizi çıkartıp arkalarına bişeyler yazcam tarıh atıp hergun.album yapar yollarım diye düşündüm.bide belki doğum gununde kek yapıp fln yollarım aklıma başka bişey gelmiyo ya..:97:

artik biran önce kendimi toparlamak istiyorum kizlarr..
arkadasimla disari cikicam dolasicam kafam dagilir hem arada bi gelirim safak atirmaya
haziranda sinavim var ve ben iyce kendimi saldimm kitaplarin yuzune bile baktigim yokk
askima söz verdim btiiricem die o gelene kadar iyice hazirlanmam lazimm:82:
gidim bi makyaj falan yapim toparlaniyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…