artık bu topiğe daha az girmeye karar verdim , burada takıldıkça daha çok askerlik psikolojisine girdiğimi fark ettimoysa ki benim kafa dağıtmaya ihtiyacım var , alakasız konulara falan bakmam lazım ara ara gelirim yine tabi, o kadar da değil asker sevgilisiyiz :86::86: şafak mafak yazarımm , soru moru sorarım :86::86: sizde birbirinizden çok etkilenmemeye çalışın kızlar.. her askerin yeri , imkanları farklı.. ben burda aranan kızları gördükçe benimkine çatıyodum herkes arıo sen niye aramıosun falan diye, ama şimdi burdan etkilenip ona yansıtmamaya karar verdim. demek ki o rahat olmayan bir yerde öyyle yani :79::79:
kısacası yine şafak yazim diye girdiydim , bunalım takılanları görünce ufacık bi nasihat edim dedim nacizane :86: hepimize sabırrrr :81:
Şafak : 148:80::80::80:
Kızlar beni aradığı numaradan aradım şimdi, uzun uzun çaldı sonra bip bip bip diye ses geldi bu dışarıya kapalı mı demek?
aman durun kızlar girmedi heycan yapmayalım belki dedi keske yazmasaydım
bende istiyorum sabah uyandıranlar gibi beni arasın işteyken arasın aksam yatarken arasın biliyoruz böyle konusanlar var benimki 2 gunde anca arıyo
bende çok ama çok özledim canım ya hemde tarif edemem kendimi çok yalnız hissediyorum
canım benim bende dün öyle birşey yaptım aşkım aradı kapatır kapatmaz ben o numarayı aradım,normal çalma sesi geldi,sonra bir anda ahizeyi bir kaldırdı sanki hiçbirşey olmamış gibi numara çevirmeye başladı..bende bundan şuna kanaat getirsim sanırım arama yapılıyor ama karşı tarafta telefon sesi çalmıyor,sessiz arama yapıyor
Kız Allah aşkına söyle meraktan çatlıycam,İst. neresinde sennin askerin?:44:
Aynen öyle oldu biri açmış ve sanki numara çeviriyormuş gibi ses geldi... Anladım cnmm çok teşekkür ederimm... İyiki burası var yoksa kime sorucaz böyle şeyleri
benim aşkım sabahtan beri 5 kere aradı:) gidiyo dinleniyo dinleniyo geri inip arıyo beniii canım sevgilmm bensiz nefes alamazmıştaaa kurbannolurum benonaaabu gün boş günleri kızlar muhakkak ararlar bekleyinnn
canım benim bende dün öyle birşey yaptım aşkım aradı kapatır kapatmaz ben o numarayı aradım,normal çalma sesi geldi,sonra bir anda ahizeyi bir anada biri kaldırdı sanki hiçbirşey olmamış gibi numara çevirmeye başladı..bende bundan şuna kanaat getirdim sanırım arama yapılıyor ama karşı tarafta telefon sesi çalmıyor,sessiz arama yapıyoruz
bnmkınden ses cıkmıo hala ama dun sordum 800 kısı fln mıs orası ve 2-3 tane ankesor varms asırı kalabalıkmıs ondan arıyamıodur dımı
Hadi kızlar biraz hareket zamanıııı...
böyle kara kara düşünerek geçmez bu askerlik,biraz heyecan katalım anılara..Daha öncede dediğim gibi onlar döndüklerinde bizim de onlarla paylaşacağımız güzel anılar biriktirmeliyizz..
Hadi bakalım şimdi eşimizin,nişanlımızın,kardeşimizin,arkadaşımızın,sevgilimizin orda biriktirdiği anılara birazda bizim katkımız olsun...:130:
Onlara ne gibi sürprizler yapabiliriz,nasıl mutlu edebiliriz,zamanlarının çabuk geçmesini nasıl kolaylaştırabiliriz biraz bunlardan konuşalım derim...değişik fikirler üretelim,bu kadar hüzünlenip oturduğumuz yeter...:92:
evet canım tabi ondandır.
maalesef öyle yerler varmış. hep anlatıyorlar o yüzden aramak da zorluk çekiyorlarmış.
benimkinin orda 15- 20 tane varmış telefon o yüzden rahat arıyormuş.
bendede bazen öyle oluyor kizlar uzun süre calip acan olmayinca normal caliyo ama cvp verilmediginde böyle numara ceviriliyor gibi tus sesleri geliyor.
Hadi kızlar biraz hareket zamanıııı...
böyle kara kara düşünerek geçmez bu askerlik,biraz heyecan katalım anılara..Daha öncede dediğim gibi onlar döndüklerinde bizim de onlarla paylaşacağımız güzel anılar biriktirmeliyizz..
Hadi bakalım şimdi eşimizin,nişanlımızın,kardeşimizin,arkadaşımızın,sevgilimizin orda biriktirdiği anılara birazda bizim katkımız olsun...:130:
Onlara ne gibi sürprizler yapabiliriz,nasıl mutlu edebiliriz,zamanlarının çabuk geçmesini nasıl kolaylaştırabiliriz biraz bunlardan konuşalım derim...değişik fikirler üretelim,bu kadar hüzünlenip oturduğumuz yeter...:92:
dun aksm aradı 1 dk fln konusabıldık yıne ailesını aramams bı tek bnı aramıs kendı bole demedıde tabı ailesı bnı arayp haber aldnmı dıyınce anladm gururum oksanmadı değil
bencede kızlarr değısık bısey degıl ama ısını gorsun orda usumesın dıye atkı oruyrum ailesyle gondercm yemn torenınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?