337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

aynen barbım bende gecen mılletın sevgılısı naz etmıyo dıye cattım
benımde ayagım basım dıye bana cektırıyo..Allah var gunde 3 defa arar ama cidden burdan duyup ona catıyorum..slm cakarım bırazda sızı dınler bezen lafa balıklama dalar cıkarım..opuyorum cıcısler %4 u gıttı arkadaslar safagın gerıye %96lık dılım kaldı ha gayret

Kızlar beni aradığı numaradan aradım şimdi, uzun uzun çaldı sonra bip bip bip diye ses geldi bu dışarıya kapalı mı demek?

Kızlar beni aradığı numaradan aradım şimdi, uzun uzun çaldı sonra bip bip bip diye ses geldi bu dışarıya kapalı mı demek?

canım benim bende dün öyle birşey yaptım aşkım aradı kapatır kapatmaz ben o numarayı aradım,normal çalma sesi geldi,sonra bir anda ahizeyi bir anada biri kaldırdı sanki hiçbirşey olmamış gibi numara çevirmeye başladı..bende bundan şuna kanaat getirdim sanırım arama yapılıyor ama karşı tarafta telefon sesi çalmıyor,sessiz arama yapıyoruz

Son düzenleme:

Kız Allah aşkına söyle meraktan çatlıycam,İst. neresinde sennin askerin?:44:

bende çok ama çok özledim canım ya hemde tarif edemem kendimi çok yalnız hissediyorum

aynen bende kendimi onsuz boşlukta hissediyorum çok alışmışım sewgilime yaAllahtan hergün arıyor pofuduk sewgilim benimmm:69:

Son düzenleme:

Aynen öyle oldu biri açmış ve sanki numara çeviriyormuş gibi ses geldi... Anladım cnmm çok teşekkür ederimm... İyiki burası var yoksa kime sorucaz böyle şeyleri

benim aşkım sabahtan beri 5 kere aradı:) gidiyo dinleniyo dinleniyo geri inip arıyo beniii canım sevgilmm bensiz nefes alamazmıştaaa kurbannolurum benonaaa bu gün boş günleri kızlar muhakkak ararlar bekleyinnn

Aynen öyle oldu biri açmış ve sanki numara çeviriyormuş gibi ses geldi... Anladım cnmm çok teşekkür ederimm... İyiki burası var yoksa kime sorucaz böyle şeyleri

Rica ederim tertip:80:Bizde burda acemiliğimizi atıyoruz,biraz zaman geçsinaskerlik mevzusunda onlarla yarışır kıvama gelicez gibime geliyor

benim aşkım sabahtan beri 5 kere aradı:) gidiyo dinleniyo dinleniyo geri inip arıyo beniii canım sevgilmm bensiz nefes alamazmıştaaa kurbannolurum benonaaa bu gün boş günleri kızlar muhakkak ararlar bekleyinnn

bnmkınden ses cıkmıo hala ama dun sordum 800 kısı fln mıs orası ve 2-3 tane ankesor varms asırı kalabalıkmıs ondan arıyamıodur dımı

bendede bazen öyle oluyor kizlar uzun süre calip acan olmayinca normal caliyo ama cvp verilmediginde böyle numara ceviriliyor gibi tus sesleri geliyor.

Hadi kızlar biraz hareket zamanıııı...

böyle kara kara düşünerek geçmez bu askerlik,biraz heyecan katalım anılara..Daha öncede dediğim gibi onlar döndüklerinde bizim de onlarla paylaşacağımız güzel anılar biriktirmeliyizz..
Hadi bakalım şimdi eşimizin,nişanlımızın,kardeşimizin,arkadaşımızın,sevgilimizin orda biriktirdiği anılara birazda bizim katkımız olsun...:130:
Onlara ne gibi sürprizler yapabiliriz,nasıl mutlu edebiliriz,zamanlarının çabuk geçmesini nasıl kolaylaştırabiliriz biraz bunlardan konuşalım derim...değişik fikirler üretelim,bu kadar hüzünlenip oturduğumuz yeter...:92:

bnmkınden ses cıkmıo hala ama dun sordum 800 kısı fln mıs orası ve 2-3 tane ankesor varms asırı kalabalıkmıs ondan arıyamıodur dımı

evet canım tabi ondandır.
maalesef öyle yerler varmış. hep anlatıyorlar o yüzden aramak da zorluk çekiyorlarmış.
benimkinin orda 15- 20 tane varmış telefon o yüzden rahat arıyormuş.

evet canım iyi fikir...:13:

ben şimdi günlük tutuyorum, askerime hitaben.
bir nevi mektup gibi yazıyorum.
askerlik bitince vericem..

valla onlar ordayken süpriz yapmak zor,ne yollasak açıp bakacaklar.
o yüzden bişey gönderemeyiz.
ama telefonda hep güzel şeylerden bahsetmek lazım, güldürmek lazım..

evet canım tabi ondandır.
maalesef öyle yerler varmış. hep anlatıyorlar o yüzden aramak da zorluk çekiyorlarmış.
benimkinin orda 15- 20 tane varmış telefon o yüzden rahat arıyormuş.

dun aksm aradı 1 dk fln konusabıldık yıne ailesını aramams bı tek bnı aramıs kendı bole demedıde tabı ailesı bnı arayp haber aldnmı dıyınce anladm gururum oksanmadı değil

bendede bazen öyle oluyor kizlar uzun süre calip acan olmayinca normal caliyo ama cvp verilmediginde böyle numara ceviriliyor gibi tus sesleri geliyor.

aynısı bende de oldu bulamadık dışardan aranan bi ankesörlü.
kartı bitmesin dedik ama ne yapalım para yollarım artık, alır bol bol..
ya da burdan kazımalı kartlardan alıp, şifresini veririm. o şekilde arar..
parasını da başka şeylere harcasın.

bencede kızlarr değısık bısey degıl ama ısını gorsun orda usumesın dıye atkı oruyrum ailesyle gondercm yemn torenınde

dun aksm aradı 1 dk fln konusabıldık yıne ailesını aramams bı tek bnı aramıs kendı bole demedıde tabı ailesı bnı arayp haber aldnmı dıyınce anladm gururum oksanmadı değil

evet yaa insanın çok hoşuna gidiyor

bencede kızlarr değısık bısey degıl ama ısını gorsun orda usumesın dıye atkı oruyrum ailesyle gondercm yemn torenınde

evet çok iyi yapmışsın..
benim önceden ona ördüğüm bi atkı vardı götür dedim giderken.
hayır ona kıyamam götürmem dedi

ben de yemin törenine giderken sevdiği şeylerden pişircektim ama bizim durum farklı yaa..
onu alıp buraya getircez, burdan da uçakla kıbrısa yollicaz.

eve getirince evde gerekli süprüzleri yapıcam ben ona:92::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…