anladmm cnm cok saol anlattıgın ıcın smdı bızımkılerın toplam 154 gunmu olcak
eşim aradı bugun eğitim yokmuş:)
dinlensinler biraz...kaçgundür bı hal oldular sag don sola dön sürün,yürü
154 olacak
ama155den davamedelımson gunler bır anda 1gun fazladan eksiltmek daha iyi gelecek sanırımbize..16mayısta gelecek eşimm inşallahh yemın torenıne gelmemeı istemedi suabta tatilinde gel diyo daha iyi olur dedi...umarımçıkmasına izin veririler şubatta
van da...ama eğitim yapmayana acemi birliği duymadım ama olsun ne iyi işte yapmasınlar daha ii
bebım yazdıkalrını fln okuudmda noldu kuzum sna ole yaa az sakın olasınn yawrumm yaaahadıı sen bıı gusel uyu da anlasınalan bugun baya gerılmıssın ınana sabah kalktıgında hıc bıseyın kalmıck banada oluoo arada ama saglıklı dusununcee ne salakmısım dıorumm tamam kusum uzme kendını askıns enı cok sewıoo bunu hıc kafandan cıakrma sende onu sewıosunnn we bolesı asklara askerlık vızgelır tırs gecer emınım 7yıldır ne zorlukları attaşmısınızdır kendımden bılıorum yanıı bunuda atlatıcazz ttatlııcm
merhaba kızlar...
nasılsınız bu gün bakalım...
benim kocem aradı az önce...
askeriyede internet kafe varmış... çok sinir oldum yaa...
madem var girmeden haber versene be adam msn de görüşelim işte...
bi de face var tabi hep sinir olurdum face ine... ordada face e giriyo bu durumda...
offff offff...
günler hiç geçmicek artık... yaa askeriyede internet kafenin ne işi var..
madem var face i yasaklayın be kardeşim...
nerde cnm ? benmkı hıc egıtım yapmıyoruz dıyo alla allah niye acaba ya..
dun oyle bı estim gurledım :) ama sonra yanlıs yaptıgımı fark ettım :) zaten ona bır sey bellı etmıyorum kendı kendımı,ha bır de sizi:) yıyorum ıste boyle :)))))
atlatıcaz canım atlatıcaz..dedıgın gıbı 7 yılda neler atlattık..ama bu bıraz daha farklı ve zor geldı bana ıste...7yıldır sureklı beraberdık..boyle bır anda ayrı gayrı kalınca..cok koydu..
onumuzdekı hafta yemın torenı var..bu bır moral olacak ınsallah ıkımızede..:)
kız sen cıddı mısınınternet cafe mı varmıs?bak benım kı hıc dıyor mu gercı neden desın..ıkımızınde ınternetle hıc bır bagı yok..ne msn ne facebook..ha aslında maıl atabılır ama onu da benım dana yapmaz zaten :) neyse bugun bır daha ararsa sorayım ben ona..
Herkese merhabalar. Aranızda Muhabere bölüğü 55. mknz. p. tug. k.lığı KIRKLARELİ'nde ya da baska muhabere bolugunde askerlik yapan yakını olan var mı?
heee öyleymiş... aklıma geldikçe sinir oluyorum...
ne işi var dimi askeriyede internet kafenin...
emin değilim ama benim arkadaşımın eşi orada sanırım...
gece gelir yönlendiririm sana eğer oradaysa...
tertiplerimmmm selamün hello
benim herüf bugun bos oluruz dedı ama daha 1 kere aradı,küstüm ben ona
şimdi bisey sorucam bennn
1.benım herüüüüf mersınli ama istanbulda askerlık edıyor acaba onu daha once mezun ederler mi???
bazı arkadaslar erken tezkere alacak yazmıs o bakımdan...acaba bu erken tezkere olayı dogu ıllerındeki askerler ıcın mı gecerli?
sordum bitti:26:
cvp pls:86:
canım yol izni veriliyormuş..
1-2-3 gün olmak üzere, o da km üzerinden hesaplanıyormuş ama km'sini bilmiyorum
Kızlar benim aşkımın usta birliği yeri belli olmuş.
Liste asmışlar kimin nereye gideceği yazıyormuş.
Kıbrıs olduğu kesindi ama 14. MKnz bilmem bişey bişeyy işte oraya gitcekmiş
Sizlerden belli olan var mı?
Bu arada rekor kırdık bugün. Tam 4 kez konuştuk, bi de akşama arar 5..
cnm yol izni ise rahat var bızım kı 1000km üstü.,nsallah verırler bacım cunku ılk tanısma yıldonumunuz olacak.mayıs 16da tanıstık biz askımla
yanımda olsa baska ne ısterım
tatlım benımkıde bellı olacaktı. 4 kulak 8 göz ile aramasını beklıyorum düzceydi de neresi iste o belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?