337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bu durumda benim aşkım ne zaman terhis olur acaba?
Kıbrıs kaç km ki buraya??

usta birlikleri belli olmaya başlkamış herald arkadaşlar benim askerim gene kütahya değişmiyomuş karakola gönderceklermiş

usta birlikleri belli olmaya başlkamış herald arkadaşlar benim askerim gene kütahya değişmiyomuş karakola gönderceklermiş

benimkide kutahyada canimm ama havaci hala belli olmamiss haftaya belli olur falan diyodu ama
yakin cikarsa cok iyi olucak bizim icin
ya kutahya yada izmir istiyoruz ama rabbim hayirlisini versin

benimkide kutahyada canimm ama havaci hala belli olmamiss haftaya belli olur falan diyodu ama
yakin cikarsa cok iyi olucak bizim icin
ya kutahya yada izmir istiyoruz ama rabbim hayirlisini versin

genelde batıya veriyomuş kütahya canım hatta edirne balıkesir çanakkale izmir bursa buralar çoğunluktaymış inş izmir olur canım.

ya bu son koyduğunuz hesaba gore benim şafak artıyor ama ( yol izni vermezler benim askıma ( İzmir-Çanakkale 400km çünkü

ya bu son koyduğunuz hesaba gore benim şafak artıyor ama ( yol izni vermezler benim askıma ( İzmir-Çanakkale 400km çünkü

tatlım o tezkere oncesındekı yol ıznı.sen usta bırlıgıne gecmeden oncekı yol ıznı olarak alglama..o standart genelde 2 gun

kızlar ya bugun rAHt olurlar dıyosunuzda bnmkınden ses ckmadı dun aksamdan berı

benim ki aradi neden dedım o kadar saat aramadın ayy pişkin piskin demez mı" askım sesını duymak yetıyor bana" diye.1 kere duydu ya sabah o yetıyormus.. danaa işte dana....

benim ki aradi neden dedım o kadar saat aramadın ayy pişkin piskin demez mı" askım sesını duymak yetıyor bana" diye.1 kere duydu ya sabah o yetıyormus.. danaa işte dana....

ayy dun bnı aradı bı dk konstu bugunde aılesınımı aradı naptı oyleyse kızarım ama el ınsaf aradıgın ztn bı dk ondada aramzsann

aşkım kaç gündür internet cafe sırası almak için bekliyodu. az önce girdi msne kamera açtı gördüm bebeğimi yaa ama soğuktan mafolmuş göz altları falan çökmüş kıyamam yaaaa.

Herkese merhabalar. Aranızda Muhabere bölüğü 55. mknz. p. tug. k.lığı KIRKLARELİ'nde ya da baska muhabere bolugunde askerlik yapan yakını olan var mı?

aramıza hosgeldın canım benım askerımde kırklarelınde muhaberecı ama 55.mknz nersi bılmıorum ama bnmkı luleburgazda 65.mknz oluo

ben bıraktım artık şafak saymayı falan.çok sinirliyim çok..!
ben burda onu merak edip duruyorum,o zahmet edip aramadı bile.hiçbişeyinden haberimde yok.
kardeşine soruyorum ayrı bi gıcık,kuzenine soruyorum ayrı bi gıcık.
kimsenin bişey dediği yok.bende kendi hayatıma bakıcam bundan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…