337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

herkese merabaaa !

benim sözlüm de erzurum da zaman çok zor geçiiiooooo bunun bi çaresi yok muuuu :18:

sendın degıl mı canım bu gıtmeden once durumu limoni olan:26:
aramıyorsa salla bosver.aaa dusunmuyorsa senı kendı ayıbı,daha da kotusu dusundurmek ıcın yapıyorsa o en buyuk ayıp

aramıza hosgeldın canım benım askerımde kırklarelınde muhaberecı ama 55.mknz nersi bılmıorum ama bnmkı luleburgazda 65.mknz oluo

Tesekkur ederim, bizim ozel bir durum var, haber alamıyoruz. Ama cok da merak ettim, havalar da cok soguktu. Sizin yemin toreni ne zaman olacak?

Kızlar benimki bugünde aramadı,bu saatten sonrada aramaz 5 gün oldu bugün... aramak mı istemiyor, fırsatı mı yok bilmiyorum... bugün hemen hemen herkes aramış okuduğuma göre

aşkım kaç gündür internet cafe sırası almak için bekliyodu. az önce girdi msne kamera açtı gördüm bebeğimi yaa ama soğuktan mafolmuş göz altları falan çökmüş kıyamam yaaaa.

yaaa gördün mü benimkide nete girdi ama göremedim cam yokmus ne mutlu sana görmüşsün

Kızlar benimki bugünde aramadı,bu saatten sonrada aramaz 5 gün oldu bugün... aramak mı istemiyor, fırsatı mı yok bilmiyorum... bugün hemen hemen herkes aramış okuduğuma göre

Oyle dusunmeyin, biz abimden hic haber alamadık ama aramıyorsa konusacak durumda degildir, yansıtmak istemiyordur belki. en azından ben boyle dusunuyorum.

Tesekkur ederim, bizim ozel bir durum var, haber alamıyoruz. Ama cok da merak ettim, havalar da cok soguktu. Sizin yemin toreni ne zaman olacak?

askerımde tam oalrak bılmıomus hanı kesın bısey dememısler ama 7ocak dıe solemısler bencede o tarıhte olur zatn..evet sabahları cok soguk oluomus ama oglne doruu azıcık da olsa ısınıomus..canım ıstersen we paylasmak ıstersen ozelden msj atabılırsın..sen hangı sehırdesın pekı:26:

DELYSHE tatlım yani bu 2 gün yol izni standart mı :))) gecen bir arkadas yazmıştı 1000km 3 gün 800 2 gün 600 1 gün 600altina izin yok diye of aman o günlere gelelim de bı hayirlisiyla :) görürüz zaten şafak artıyor mu azalıyor mu :)))

yahu bizim donem astı kendini resmen :) msn de konuşmalar cam açmalar falan :))) maşallah maşallah :) benimkinin haberi varsa bile sallamamistir :))) ne interneti be demiştir!ama arasın ben sorarım ona :)))

ameliee canım kızmakta çok haklisin..beni biliyorsun kac gündür kuurdum resmen..ama şimdi düşününce ne kadar yanlış yaptığımı görüyorum..özledikce sinirler geriliyor.. tabii gitmeden aranizin bozuk olması da kötü olmuş..
bu hem senin hemde onun için büyük bir fırsat aslında..ikinizde iliskinizi enine-boyuna düşünürsünüz birbirnizi özlersiniz..bence bu fırsatı iyi degerlendir..

aŞLIMLA KONUSTUKK AZ ONCEDE HALI SAHA MACII YAPCAKLARMIS KOPTUMM YA AAAAA YUHH BE ASKERLIKTEDE MACC OLURMU BEE NE FUTBOLL TUTKUSUYMUS BU ERKEKLERIN YA

ya ben anlamadım bu izin olayını:S

nasıl yani yakın yerlere izin olmuo mu şimdi

Oyle dusunmeyin, biz abimden hic haber alamadık ama aramıyorsa konusacak durumda degildir, yansıtmak istemiyordur belki. en azından ben boyle dusunuyorum.

Abiniz nerde askerlik yapıyor? hayırlı teskereler dilerim sizede en kısa zamanda haber alırsınız inş.
hafta sonu olduğu için eğitim yokmuş sanırım, 2 dk dahi olsa arayabilirdi... ben arıyorum aradıgı numaradan meşgul yada cvp veren olmuyor... kaldım ikilemde :/

valla şahsen ben iyiyim tatlım
şuana kadar 5 dakka telefon 10 dakkada msn görüşmesi ile gayet mutluyum darısı herkese

ohh süpermişbenim sebeb-i hayatımda bugün 2 kez aradı sabah,tekirdağda yer ayırttık,kayınvalidem gelip evci çıkarıcak inşallah,normalde ben günübirlik gidicektim ama gelme durumu varmış kayıvalidemin,kek börek yapıcam perşembeden aşkıma cumada kısmet olursa gidicezz

aŞLIMLA KONUSTUKK AZ ONCEDE HALI SAHA MACII YAPCAKLARMIS KOPTUMM YA AAAAA YUHH BE ASKERLIKTEDE MACC OLURMU BEE NE FUTBOLL TUTKUSUYMUS BU ERKEKLERIN YA

benmkide dediki akşam tvye çıkıcaz izle dedi ama hangi kanal anlayamadım bari tvden göreydim ömrümüüü

bianca81 hoşgeldin aramıza,nerede askerin ve ne zamandır haber alamadın canım????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…