sendın degıl mı canım bu gıtmeden once durumu limoni olan:26:ben bıraktım artık şafak saymayı falan.çok sinirliyim çok..!
ben burda onu merak edip duruyorum,o zahmet edip aramadı bile.hiçbişeyinden haberimde yok.
kardeşine soruyorum ayrı bi gıcık,kuzenine soruyorum ayrı bi gıcık.
kimsenin bişey dediği yok.bende kendi hayatıma bakıcam bundan sonra..
aramıza hosgeldın canım benım askerımde kırklarelınde muhaberecı ama 55.mknz nersi bılmıorum ama bnmkı luleburgazda 65.mknz oluo
aşkım kaç gündür internet cafe sırası almak için bekliyodu. az önce girdi msne kamera açtı gördüm bebeğimi yaa ama soğuktan mafolmuş göz altları falan çökmüş kıyamam yaaaa.
yaaa gördün mü benimkide nete girdi ama göremedim cam yokmusne mutlu sana görmüşsün
Kızlar benimki bugünde aramadı,bu saatten sonrada aramaz5 gün oldu bugün... aramak mı istemiyor, fırsatı mı yok bilmiyorum... bugün hemen hemen herkes aramış okuduğuma göre
Tesekkur ederim, bizim ozel bir durum var, haber alamıyoruz. Ama cok da merak ettim, havalar da cok soguktu. Sizin yemin toreni ne zaman olacak?
herkese merabaaa !
benim sözlüm de erzurum dazaman çok zor geçiiiooooo bunun bi çaresi yok muuuu :18:
Merhaba canım..
Allah kavustursun:)
DELYSHE tatlım yani bu 2 gün yol izni standart mı :))) gecen bir arkadas yazmıştı 1000km 3 gün 800 2 gün 600 1 gün 600altina izin yok diyeof aman o günlere gelelim de bı hayirlisiyla :) görürüz zaten şafak artıyor mu azalıyor mu :)))
yahu bizim donem astı kendini resmen :) msn de konuşmalar cam açmalar falan :))) maşallah maşallah :) benimkinin haberi varsa bile sallamamistir :))) ne interneti be demiştir!ama arasın ben sorarım ona :)))
ameliee canım kızmakta çok haklisin..beni biliyorsun kac gündür kuurdum resmen..ama şimdi düşününce ne kadar yanlış yaptığımı görüyorum..özledikce sinirler geriliyor.. tabii gitmeden aranizin bozuk olması da kötü olmuş..
bu hem senin hemde onun için büyük bir fırsat aslında..ikinizde iliskinizi enine-boyuna düşünürsünüz birbirnizi özlersiniz..bence bu fırsatı iyi degerlendir..
Oyle dusunmeyin, biz abimden hic haber alamadık ama aramıyorsa konusacak durumda degildir, yansıtmak istemiyordur belki. en azından ben boyle dusunuyorum.
valla şahsen ben iyiyim tatlım
şuana kadar 5 dakka telefon 10 dakkada msn görüşmesi ile gayet mutluyum darısı herkese
aŞLIMLA KONUSTUKK AZ ONCEDE HALI SAHA MACII YAPCAKLARMIS KOPTUMM YA AAAAA YUHH BE ASKERLIKTEDE MACC OLURMU BEE NE FUTBOLL TUTKUSUYMUS BU ERKEKLERIN YA
Abiniz nerde askerlik yapıyor? hayırlı teskereler dilerim sizede en kısa zamanda haber alırsınız inş.
hafta sonu olduğu için eğitim yokmuş sanırım, 2 dk dahi olsa arayabilirdi... ben arıyorum aradıgı numaradan meşgul yada cvp veren olmuyor... kaldım ikilemde :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?