valla bende aynı düşüncedeyim ama herkesin ilişkisi ve boyutu farklı o yüzden çok fazlada yorum yapmak istemiyorum ben zaten alışkını uzaklığa
ama abartmaya gerek yok diye düşünüyorum elbet özlenir üzülünülür ama çocuk değiller ya benimki 26 yaşında bakar başının çaresine şahsen dünyanın öbür ucuna gidip dilleri farklı bi yerde bile 2 yıldır baktıysa başının çaresine bu ne ki
birde hergun konusuyorsanız sorun yok bence iyiler işte yapsınlar askerliği gelsinler yanlışmı düşünüyorum kızlar:26:
valla ben hala ağlıyorum...
1 hafta geçti sanki yıllardır ayrıymışız gibi... alışamadım hala...
bir de oğlum elinde babsının fotoğrafı baba ask deyip duruyo... durgunlaştı iyice...
gel de kederlenme...
Cnmm aradı şimdi vakit olmuyor diyo, ama bi taraftan maç izliyorum diyo sesi de buz gibiydi :/ neyse çok şükür aradı.
üzülme canım yaa sen gidersin yemin törenine görüp sarılırsın o bile güzel :)
Herkese merhabalar. Aranızda Muhabere bölüğü 55. mknz. p. tug. k.lığı KIRKLARELİ'nde ya da baska muhabere bolugunde askerlik yapan yakını olan var mı?
bir de oğlum elinde babsının fotoğrafı baba ask deyip duruyo... durgunlaştı iyice...
gel de kederlenme...
Kızlar bir çoğumuz soğuk konuşuyolar diye yakınıyoruz ama sıra oluo teleonlarda arkasındaki duymasın die öle konuşuyolar erkekler ya küçük düşcekler sanki... o yüzden sesi soğuktu falan takılmayın öle şeylere bugn 4 kre aradı 2 si buz gibi 2 si gayet sıcaktı konuşmaların. sıra var çok rahat konuşamıyorumdedi..
keşke ama imkansız işte, ailesi orda olacak şimdi
bu kadar yakın olupta gidememek koyuyo valla
gel de kederlenme...
olsun canım ailesiylede tanışmış olursun yani onun ailesinin orda olması dışında bi engel yoksa durma git bence.
tabiki tatlım senin durumun biraz daha farklı bende zaten hiç takmayın üzülmeyin aramayın sormayın umursamayın demiyorum elbette bunlar olacak ama dozunda olsa daha güzel olmazmı?
yani bütün gün tlf başında geçirmesek hele ki bugunlerden sonra tamam ilk hafta alışma evresiydi ben de çok istedim arasın konuşalım ama dünyamı telefona bağlamadım.
kızlar bunlar benim nacizane fikrim dediğim gibi ben alışkınım diyorum ama kim ister uzakta olmalarını
en iyisi bu 5 ayı en iyi şekilde değerlendirip kendimize zaman ayırmak
Haklısın ama insan alıştığı şeyden farklı birşeyle karşılaşınca ister istemez olumsuz düşünüyor, sesini duymadan mantıklı düşünüyordum sesini duyunca askerde oldugu fln gitti aklımdan, tavır da yaptım bir daha aramassa hakkı var çocugun
yok ya uygun olmaz öle:)
DELYSHE tatlım yani bu 2 gün yol izni standart mı :))) gecen bir arkadas yazmıştı 1000km 3 gün 800 2 gün 600 1 gün 600altina izin yok diyeof aman o günlere gelelim de bı hayirlisiyla :) görürüz zaten şafak artıyor mu azalıyor mu :)))
yahu bizim donem astı kendini resmen :) msn de konuşmalar cam açmalar falan :))) maşallah maşallah :) benimkinin haberi varsa bile sallamamistir :))) ne interneti be demiştir!ama arasın ben sorarım ona :)))
ameliee canım kızmakta çok haklisin..beni biliyorsun kac gündür kuurdum resmen..ama şimdi düşününce ne kadar yanlış yaptığımı görüyorum..özledikce sinirler geriliyor.. tabii gitmeden aranizin bozuk olması da kötü olmuş..
bu hem senin hemde onun için büyük bir fırsat aslında..ikinizde iliskinizi enine-boyuna düşünürsünüz birbirnizi özlersiniz..bence bu fırsatı iyi degerlendir..
canım onların orda psikolojisi değiştiği kadar bizimde değişiyo gerginlik oluyo sinirlerimiz yıpranıyo...habr de alamayınca veya beklenen telefon geldiğinde soğuk bi sesle karşılanınca boşalıyo o an sinirlerimiz tepki veriyoruz...koktuğumuz şeyler oldu sanıyoruz uzaklaştı benden,yada unutuyo beni,değişti sanıp kırıyoruz...Ama sbretmesi alttan alması gereen taraf malesef biziz...o yüzden sabır sabır sabır hepimize kızlar...
bence güzel olur mutlu olurlar oğullarını bekleyen seven kızı gördüklerine, ellerini öpersin böyle güzel bi günde ikinci güzel bi olay olmuş olur :))
canım onların orda psikolojisi değiştiği kadar bizimde değişiyo gerginlik oluyo sinirlerimiz yıpranıyo...habr de alamayınca veya beklenen telefon geldiğinde soğuk bi sesle karşılanınca boşalıyo o an sinirlerimiz tepki veriyoruz...koktuğumuz şeyler oldu sanıyoruz uzaklaştı benden,yada unutuyo beni,değişti sanıp kırıyoruz...Ama sbretmesi alttan alması gereen taraf malesef biziz...o yüzden sabır sabır sabır hepimize kızlar...
senın neresi canım benım alemdağ istanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?