337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Kızlar bir çoğumuz soğuk konuşuyolar diye yakınıyoruz ama sıra oluo teleonlarda arkasındaki duymasın die öle konuşuyolar erkekler ya küçük düşcekler sanki... o yüzden sesi soğuktu falan takılmayın öle şeylere bugn 4 kre aradı 2 si buz gibi 2 si gayet sıcaktı konuşmaların. sıra var çok rahat konuşamıyorumdedi..

Son düzenleme:
hehe evet uzun dönem yaşı küçük askerler laftanda anlamıyorlarmış dibime girmiş dinliyo diyodu geçen :):)

valla ben hala ağlıyorum...
1 hafta geçti sanki yıllardır ayrıymışız gibi... alışamadım hala...
bir de oğlum elinde babsının fotoğrafı baba ask deyip duruyo... durgunlaştı iyice...
gel de kederlenme...

Allah sabır versin canım ama güçlü olman lazım oğluşun belli ki babasıyla gurur duyuyo :) yanında ondan bi parça var ne kadar güzel dilerim zaman sizin için su gibi geçer..

heyyy yavrumm heyyyy.Ben asker cocuguyum.ailem asker kaynıyo.dogdum dogalı askerim şafakta çok karanlık..sabah7 de kalk yataga toplamadan cıkamazsın.tırnaklar devamlı kesili olarak.ayakkabılar devamlı boyalı olacak..abowwww yemişim 5 aylık askerliklerini...askımda diyo sen gel yap benim yerıme sen alısıksın dıye

Herkese merhabalar. Aranızda Muhabere bölüğü 55. mknz. p. tug. k.lığı KIRKLARELİ'nde ya da baska muhabere bolugunde askerlik yapan yakını olan var mı?

canımbenim dediğim dedeköydeymiş.. bulgaristan sınırıymış...
seninki merkezde sanırım... haber mi alamıyodunuz...
merkez çok kalabalıkmış telefon sırası zor geliyomuş...
bi de orda eğitimler de çokmuş sasnırım... boş vakti olmuyodur belki...
üzülme arar inşallah en kısa zamanda...

tabiki tatlım senin durumun biraz daha farklı bende zaten hiç takmayın üzülmeyin aramayın sormayın umursamayın demiyorum elbette bunlar olacak ama dozunda olsa daha güzel olmazmı?
yani bütün gün tlf başında geçirmesek hele ki bugunlerden sonra tamam ilk hafta alışma evresiydi ben de çok istedim arasın konuşalım ama dünyamı telefona bağlamadım.
kızlar bunlar benim nacizane fikrim dediğim gibi ben alışkınım diyorum ama kim ister uzakta olmalarını
en iyisi bu 5 ayı en iyi şekilde değerlendirip kendimize zaman ayırmak

Haklısın ama insan alıştığı şeyden farklı birşeyle karşılaşınca ister istemez olumsuz düşünüyor, sesini duymadan mantıklı düşünüyordum sesini duyunca askerde oldugu fln gitti aklımdan, tavır da yaptım bir daha aramassa hakkı var çocugun

canımm üme kendini senin durumun bizden daha zor haklısın ama su gibi akıp geçicek zaman

sana sonuna kadr katılıorummm kusum bende zaten askere gıtmeden son 5aydır ayrı sehırerde ydık o yuzden azıcıkda olsa alıskanlıgım war

canım onların orda psikolojisi değiştiği kadar bizimde değişiyo gerginlik oluyo sinirlerimiz yıpranıyo...habr de alamayınca veya beklenen telefon geldiğinde soğuk bi sesle karşılanınca boşalıyo o an sinirlerimiz tepki veriyoruz...koktuğumuz şeyler oldu sanıyoruz uzaklaştı benden,yada unutuyo beni,değişti sanıp kırıyoruz...Ama sbretmesi alttan alması gereen taraf malesef biziz...o yüzden sabır sabır sabır hepimize kızlar...

Allah hepimize sabır versin,hayırlısıyla yapsın gelsinler..
bugün bi arkadaş yazmıştı,güçlü olan ilişkiler dahada güçlenicek diye,gerçekten öyle..
yaşayıp görücez..

bence güzel olur mutlu olurlar oğullarını bekleyen seven kızı gördüklerine, ellerini öpersin böyle güzel bi günde ikinci güzel bi olay olmuş olur :))

kulağa hoş geliyor tabi ama olmaz ki ölede :)
hem onu seven bekleyen bi kız oldugunu biliyorlar yeter şimdilik :)

Aynen öyle malesef... Allah akıl, fikir ve sabır versin hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…