337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kzlarr naberr ben kötüyüm yaaa askerim bana kızıp teli yüzüme kapattıı ama bnm bi suçum yoktu yaaa yemin töreni için k.pederim biletleri ayırtmış die bana kızdı ben size çok uzak gelmeyın dıorum siz beni hiç dnlemıosun dedi bnde bıras bagrdım oda teli kapattı yaaaaa :85:

oda senı dusunuyo tatlım.yorulmayın ıstıyor aklınca.yarın arayınca gonlunu alırsın artık

Bugün herkes çok gergin sanırım, alışmamız zaman alıcak her iki taraf içinde :/

oda senı dusunuyo tatlım.yorulmayın ıstıyor aklınca.yarın arayınca gonlunu alırsın artık

off yaa nebilim cnm burası dogu elele bıle dolaşamayız gezecek yer yok bırsuru kro var mnyakmısın sen dedi bnm hbrım bile yoktu görümcem ayrtmış yerlerii ama kabak bana patladı yaaaa

off yaa nebilim cnm burası dogu elele bıle dolaşamayız gezecek yer yok bırsuru kro var mnyakmısın sen dedi bnm hbrım bile yoktu görümcem ayrtmış yerlerii ama kabak bana patladı yaaaa

bak ne kadar ınce dusunmus aslında senın derdın ne el ne ayak..bir kere gorsen yetecek sana ama o da senı daha dogrusu sizi dusunuyor.

bak ne kadar ınce dusunmus aslında senın derdın ne el ne ayak..bir kere gorsen yetecek sana ama o da senı daha dogrusu sizi dusunuyor.

aynen ölede doğubeyaztta ne işin var dıo başka bişi demıo yerleri iptal ettirdi bılıomusun gidemcıezzz yaniii

canım bence seni karşında görünce kızgınlığı falanda kalmaz gör bak. çok iyi gelir ona ama o an anlar bunu..sıkma bence canını

aynen ölede doğubeyaztta ne işin var dıo başka bişi demıo yerleri iptal ettirdi bılıomusun gidemcıezzz yaniii

bende gidemıyorumkı... şubat tatilinde havalar ıyı olursa ustasına gıtmek ıstıyorum askımın.soyle 2 aylık asker olur.özlem doruk noktasında olur daha ıyı olur dıye dusunuyrum bende

Hepinize hayırlı Akşamlar olsun inşaallah umarım gününüz güzel geçmiştir kızlar inan ki aslında bu kadar üzülüyoruz yeri geliyor sitem ediyoruz aslında kendimize yapıyoruz Allah a çok şükür ki sevdiğimiz insanlar var bizlere değer veriyorlar o kadar sıkıntı psikoloji içerisinde bizleri aramak için birçok şeylere katlıyorlar 5 dk. bile olsa kuyruk bekleyip bizi arıyorlar aramasalarda vardır sebibi en azından çok şükür ki varlıklarını biliyoruz dünyada neler oluyor çok şükür ya bize düşen artık sabırla beklemek ve durumumuza herşeye rahmen şükretmek ALLAH hepinize sabır ve huzur verşin inşaallah

slm bende bugün katıldım aranıza bilmiyordum böyle bi başlık açıldığını.benim eşimde asker.günler çok zor geçiyor benim için.hafta içi iş falan derken geçiyopr da hafta sonu yalnızlık.....hep
imize Allah sabır versin

merhaba sende bendensin bende bugün katıldım hoşgeldin.. Senin içinde Zamanın su gibi akıp geçmesi dileğiyle..

Son düzenleme:
merhaba sende bendensin bende bugün katıldım hoşgeldin.. Senin içinde Zamanın su gibi akıp geçmesi dileğiyle..

teşekkür ederim sen de hoşgeldin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…