kulağa hoş geliyor tabi ama olmaz ki ölede :)
hem onu seven bekleyen bi kız oldugunu biliyorlar yeter şimdilik :)
bence görsünler gelinlerini o güzel günde :))
kzlarr naberr ben kötüyüm yaaa askerim bana kızıp teli yüzüme kapattıı ama bnm bi suçum yoktu yaaa yemin töreni için k.pederim biletleri ayırtmış die bana kızdı ben size çok uzak gelmeyın dıorum siz beni hiç dnlemıosun dedi bnde bıras bagrdım oda teli kapattı yaaaaa :85:
yok tatlım ya babam kırılır bu seferde:)
kzlarr naberr ben kötüyüm yaaa askerim bana kızıp teli yüzüme kapattıı ama bnm bi suçum yoktu yaaa yemin töreni için k.pederim biletleri ayırtmış die bana kızdı ben size çok uzak gelmeyın dıorum siz beni hiç dnlemıosun dedi bnde bıras bagrdım oda teli kapattı yaaaaa :85:
hmm anladım canım peki o zaman en uygununu sen bilirsin :) yemin töreni ne zaman bu arada ?
oda senı dusunuyo tatlım.yorulmayın ıstıyor aklınca.yarın arayınca gonlunu alırsın artık
off yaa nebilim cnm burası dogu elele bıle dolaşamayız gezecek yer yok bırsuru kro var mnyakmısın sen dedi bnm hbrım bile yoktu görümcem ayrtmış yerlerii ama kabak bana patladı yaaaa
bak ne kadar ınce dusunmus aslında senın derdın ne el ne ayak..bir kere gorsen yetecek sana ama o da senı daha dogrusu sizi dusunuyor.
aynen ölede doğubeyaztta ne işin var dıo başka bişi demıo yerleri iptal ettirdi bılıomusun gidemcıezzz yaniii
canım bence seni karşında görünce kızgınlığı falanda kalmaz gör bak. çok iyi gelir ona ama o an anlar bunu..sıkma bence canını
7 ocakta inşallah..
Finallerim bitsin 14 ünde yanına gidicem inşallah eskişehire gitmeden
slm bende bugün katıldım aranıza bilmiyordum böyle bi başlık açıldığını.benim eşimde asker.günler çok zor geçiyor benim için.hafta içi iş falan derken geçiyopr da hafta sonu yalnızlık.....hep
imize Allah sabır versin
aaaa eskişehirdemisin
eskişehirliyim ama istanbulda okuyorm cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?