heeeyyt toprağımm benim bende eskişehirliyim :)
merhaba sende bendensin bende bugün katıldım hoşgeldin.. Senin içinde Zamanın su gibi akıp geçmesi dileğiyle..
teşekkür ederim sen de hoşgeldin o zaman
hadi ya sevindim valla hemşeriyiz yani:)
aynen bende çok sevindim hemşehri çıktık :))
snn nerde askerlik yapıodu sevgilin??
benim sevgilim antalya merkezde asker senin?
uzakmış biraz..
bnm de edirne merkez :)
tabiki tatlım senin durumun biraz daha farklı bende zaten hiç takmayın üzülmeyin aramayın sormayın umursamayın demiyorum elbette bunlar olacak ama dozunda olsa daha güzel olmazmı?
yani bütün gün tlf başında geçirmesek hele ki bugunlerden sonra tamam ilk hafta alışma evresiydi ben de çok istedim arasın konuşalım ama dünyamı telefona bağlamadım.
kızlar bunlar benim nacizane fikrim dediğim gibi ben alışkınım diyorum ama kim ister uzakta olmalarını
en iyisi bu 5 ayı en iyi şekilde değerlendirip kendimize zaman ayırmak
bnmkıde dıyarbakırda ole erken terhıs olaymı var bı anlatabılırmısın acaba
evet birazcıkk uzak ama sorun değil benim halam,amcam antalyada aralık sonu gidicem zaten yemin töreni için :)
herkesin üstünde haftabaşı sendromu var bi haftayı atlatıp yeni bi haftaya başlamanın stresi galiba
kızlar askımla konustumm hıc umudum yoktu bu saatte arayacagına ama uyamadan arımm demıs off sınır oldum ya senı sevıyorum nasıl duymadıysam baska sey anlatmya dewam ettiim senı sevıyorum dedım duymadın galıba dedı off ayy bıtanme duymadım tabıkıde ne zman dedın dedım bende sneı cokk swvıorumm bebım dedım sonra kapttık ama içim bii garıbb oldu ya sınır oldum kendıme yaa ankesorlerın sesı cok gelıo benmde sesım az gıdıo dıe ben konusurken kulagımdan cekıpp mıkrofon kısmına dayyıorum agzımı demmkkı o arada soledıı ayy ınsallah uzulmemıstır ya ya da ne bılım farklı bısey dusunmemıstır dımı kızlarr ya:44:
ohh valla ne güzel:)
merak etme üzülmemiştir bilmiyomu duygularını anlamıstır hetcandan duymadıgını.
ayy benimkide bugun konurken 10 sn kaldı dedi ee son 10 sn ne diyeceksin dedim offff offf seni çok özledim dedi bi tanem
adaya düşsen yanına alacagın 3 sey diye sorarlar ya ebnimkide son 10 sn kalsa ne söylersine döndü
evet çok güzel şanslıyız sanırım biraz aman dilimi ısırayımnazar değmesin şansımıza sende şanslısın ama yakınında yemin töreni olmasada gidip görebilme imkanın var ben babamdan izin almak için baya takla attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?