337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

mrb kizlar...
bayagi ilerlemis sayfalar azcuk göz attim..msnde falan gorusen arkadaslar varrr gözünüz aydin en azindan 5dkda olsa yuzunu gormussunuzz..
bizde 2kere konustuk askimla bugun..21.30da aradim acmadilar uyumuslar galiba..
yarin bitanem doktora gidicek insallah sabah gorusebilirizz..yarin öglenci ise gidicem aksam gec geliyorum
oda yatmis olur gorusemeyiz

benimkide bugun biraz soguk konusuyordu galiba rahat konusamadigi icin ama hic morelimi bozmadim
birazcik dokundu ama
onuda anlamak lazim die dusunuyorumm sesini duydumya soguk sicak fark etmez

quote:

Orijinalden alıntı: tubul

Telefon etmeyenleri boş yere merak etmeyin,zira siz sivil hayatta ne kadar risk ,tehlike altındaysanız askerler sizden kat kat daha az risk,tehlike altında.

Sabah kalkınca,kahvaltıdan önce,öğlen yemeginden önce,akşam yemeğinden önce,yatmadan önce herkes tam mı sayım alınıyor..bir aksilik olsa haberiniz olur.

15-20 Telefon kulubesi varsa yarısı çalışmaz,telekom da gelip tamir etmez.
Telefon sırasında 20-30 dakika beklediginiz olur,ertelersiniz,bi saat sonra yine aynıdır durum.

şöyle düşünün 10-20 kulube var ama telefon edecek 1000 kişi var

sana sonuna kadr katılıorummm kusum bende zaten askere gıtmeden son 5aydır ayrı sehırerde ydık o yuzden azıcıkda olsa alıskanlıgım war

herkesin üstünde haftabaşı sendromu var bi haftayı atlatıp yeni bi haftaya başlamanın stresi galiba

kızlar askımla konustumm hıc umudum yoktu bu saatte arayacagına ama uyamadan arımm demıs off sınır oldum ya senı sevıyorum nasıl duymadıysam baska sey anlatmya dewam ettiim senı sevıyorum dedım duymadın galıba dedı off ayy bıtanme duymadım tabıkıde ne zman dedın dedım bende sneı cokk swvıorumm bebım dedım sonra kapttık ama içim bii garıbb oldu ya sınır oldum kendıme yaa ankesorlerın sesı cok gelıo benmde sesım az gıdıo dıe ben konusurken kulagımdan cekıpp mıkrofon kısmına dayyıorum agzımı demmkkı o arada soledıı ayy ınsallah uzulmemıstır ya ya da ne bılım farklı bısey dusunmemıstır dımı kızlarr ya :44:

herkesin üstünde haftabaşı sendromu var bi haftayı atlatıp yeni bi haftaya başlamanın stresi galiba

Biz böyle telefon başında beklerken 7/24 onlar soğuk davransın :113: Hiç alışık değilim onu böyle görmeye çok kırıldım Yarın arasında Iceberg nasıl oluyormuş görsün bakalım

merak etme üzülmemiştir bilmiyomu duygularını anlamıstır hetcandan duymadıgını.
ayy benimkide bugun konurken 10 sn kaldı dedi ee son 10 sn ne diyeceksin dedim offff offf seni çok özledim dedi bi tanem
adaya düşsen yanına alacagın 3 sey diye sorarlar ya ebnimkide son 10 sn kalsa ne söylersine döndü

ohh valla ne güzel:)

evet çok güzel şanslıyız sanırım biraz aman dilimi ısırayım nazar değmesin şansımıza sende şanslısın ama yakınında yemin töreni olmasada gidip görebilme imkanın var ben babamdan izin almak için baya takla attım

ay bızede oluyo oyle son sanıyeler fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…