söz nişan fln varmı
ay bızede oluyo oyle son sanıyeler fln
merak etme üzülmemiştir bilmiyomu duygularını anlamıstır hetcandan duymadıgını.
ayy benimkide bugun konurken 10 sn kaldı dedi ee son 10 sn ne diyeceksin dedim offff offf seni çok özledim dedi bi tanem
adaya düşsen yanına alacagın 3 sey diye sorarlar ya ebnimkide son 10 sn kalsa ne söylersine döndü
inşallah canım:)askerden geldiğinde olucak inşallah tatlım.. askere gitmeden babanın karşısına çıkamam dedi :) geldiğinde işim olmadan çıkmam der bakalım uzarda uzar bu mevzu gibi geliyo bana
quote:
Orijinalden alıntı: tubul
Telefon etmeyenleri boş yere merak etmeyin,zira siz sivil hayatta ne kadar risk ,tehlike altındaysanız askerler sizden kat kat daha az risk,tehlike altında.
Sabah kalkınca,kahvaltıdan önce,öğlen yemeginden önce,akşam yemeğinden önce,yatmadan önce herkes tam mı sayım alınıyor..bir aksilik olsa haberiniz olur.
15-20 Telefon kulubesi varsa yarısı çalışmaz,telekom da gelip tamir etmez.
Telefon sırasında 20-30 dakika beklediginiz olur,ertelersiniz,bi saat sonra yine aynıdır durum.
şöyle düşünün 10-20 kulube var ama telefon edecek 1000 kişi var
o caldırıyo ben arıyorum bızde sıkntı yok.dun bı adam 2.5 saat konusmus benım sevgılımın onunden .garıbımde beklemıs. bende sordum bugun arkanda sıra varmı evet var dedı.bende 2.5 saat konusacagız ona gore dedım eywahh dedi.vicdanlı sevgılım olsun bekletmeyelım gene mılletı askım dedı kapattı...
inşallah canım:)
benim de istanbulda kaldıgım yer nerdeyse edirneye sınır..şans işte
ayy ne güzel :) şu sıkı günler bi geçsin sık sık görmeye gidersin :)
bu yazıyı okuyunca biraz yüreğime su serpildi çokk teşekkürler bu alıntı için şafağn 147 olmasına 1 buçuk saat kalmış
rica ederim cnm nedemek ama hep bölemiş yani bizede sabır sabır düşüo üzülmekten çokk..
herkese merhaba,yeni üye oldum siteye.benimde sevgilim asker burdurda kısa dönem.allah hepimize sabır versin...
herkese merhaba,yeni üye oldum siteye.benimde sevgilim asker burdurda kısa dönem.allah hepimize sabır versin...
sabah nişanlımla konuştuk siirtte yemin töreni 7 ocakmış ama yarım saat için gelmeyin diyor
ben onu görmeden yaşayamıyorumşafak daha 148 :
Hoş geldin canım..Allah kavuştursun tatlım,senin askerinde büyük ihtimal kıbrıs yolcusu???
evetseninde mi öle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?