337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ay bızede oluyo oyle son sanıyeler fln

o caldırıyo ben arıyorum bızde sıkntı yok.dun bı adam 2.5 saat konusmus benım sevgılımın onunden .garıbımde beklemıs. bende sordum bugun arkanda sıra varmı evet var dedı.bende 2.5 saat konusacagız ona gore dedım eywahh dedi.vicdanlı sevgılım olsun bekletmeyelım gene mılletı askım dedı kapattı...

tabii ya askım neden ole dusunsunkı zaten telı actıgımda soledım hmn bıtanem aklımda bır suru bısey wardıı sana sorcagım ama sen arayınca konusurken aklımdan hemen ucupp gıdıoo her seferınde dedımm hatta o da bundan sonra sende aklına gelenlerı kagıda yaz hayatım dedı yanıı heycanladıgımı bastan solemıstım en azındn burdan yırtıorumm sanırım

askerden geldiğinde olucak inşallah tatlım.. askere gitmeden babanın karşısına çıkamam dedi :) geldiğinde işim olmadan çıkmam der bakalım uzarda uzar bu mevzu gibi geliyo bana
inşallah canım:)
benim de istanbulda kaldıgım yer nerdeyse edirneye sınır..şans işte

bu yazıyı okuyunca biraz yüreğime su serpildi çokk teşekkürler bu alıntı için şafağn 147 olmasına 1 buçuk saat kalmış

ayy benımkıde dıyo sıra var bekletmeyelım onlarda arıcak hep fılan.ayyy sanki yıllar var gelmesine nsıl bir boşluk off..

Şafak 147 kızlar huuu!!!
Bugün rekor kırdım yarım saat konuştukDarısı başınıza valla canlarım!Hafta sonları rahat oluyomuş böyle.Fotoğraf çekilmişler aşkım bana da yollatıcak arkasına bişeyler yazdım okursun dedi romantik sevgilim benim ben hiç bişey yazıp çizmedim valla:26: çoookk özlemem lazım demekki daha yeni gitti

herkese merhaba,yeni üye oldum siteye.benimde sevgilim asker burdurda kısa dönem.allah hepimize sabır versin...

amiiiinn cümlemizi inşallah.kaç gündür biraz tedirginim aslında..ordan kıbrısa gidiyomuş orası hakkında da hiç bi bilgim yok...

sabah nişanlımla konuştuk siirtte yemin töreni 7 ocakmış ama yarım saat için gelmeyin diyor
ben onu görmeden yaşayamıyorum şafak daha 148:

aaaaaa şoktaymm şuaan tesadüfen gördm nslhnhmza nişanlın siirttemi asker

sonunda nişanlısı siirtte asker olan biri buldm yuppiii

benimkide orda cnmmm ayy çok mutluu oldmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…