337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

anladım canım..keşke benimkide orda olsaydı giderdim hep ama malesef çok uzak

ya deme öyle inan hiç rahat bir yer değilmiş,Adı İstanbul sadece..BÜTÜN SÜRGÜNDEKİ KOMUTANLARI UZUN DÖNEM ERLERİ ORAYA GÖNDERİYORLARMIŞ

O yüzden Ağrı da olsa İstabul da olsa aynı,sadece rahat bir yer olsun diye dua edin..

orası da var da..benimki iyiyim diyo ama moralim bozulmasın diye mi öle diyo bilmiyorum.şimdi orda nasıl diye düşünmeyi bıraktım kıbrıs nasıldır diye düşünüyorum

orası da var da..benimki iyiyim diyo ama moralim bozulmasın diye mi öle diyo bilmiyorum.şimdi orda nasıl diye düşünmeyi bıraktım kıbrıs nasıldır diye düşünüyorum

canım netten araştır,gidipte gelenler yorum yapanlar falan var,en azından bi bilgi edinirsin,ama çoğu rahat yer diyor,kıbrıs için..

ayyy nslhnhmza aynı duyguları paylaşmşzz garip oldm siirte göütrüdlermii die aklım gitti araamdı 2 gün meraktan öldm nyski gittkten snr 2 gün de aradı dün bugn çok rahattılar aradı konştk ama o ankesörden cebi araynca çok gidioo kontr ( kapattm bn hemen aradım ankesörü çalıoo açan yok heralde öle aranmıoo
aslnda olması lazm ama nys,
benimki numarayıı unuttu vermeyi ikidir yrn alıcam artk yada özelden bana atarmsn cnmm numarayıı

yemin törenine gitmeyii düşünomsn ?? yaa sabah kaçta başlıoo acaba yemn töreni yaa ben ist.dayımm burdan uçaklar 11de orda oluoo saatler uymıcak gibi yaa offf ((

canım netten araştır,gidipte gelenler yorum yapanlar falan var,en azından bi bilgi edinirsin,ama çoğu rahat yer diyor,kıbrıs için..

bakıyorum ama hiç bişey yok malesef o da bana dedi araştır diye..bugün sölemişler birliğini falan ama hiç bişey yok..inşallah öledir canım..

kızlar yemin törenleri hangi saatte oluoo acaba birliğe göre değişiyomudr bilgisi olan varmı ??
sabh erkenmi acaba çok :26:

kızlar yemin törenleri hep aynı tarihtemi oluyor?benim sevgilim ailesine bu cuma demiş yanlış anlaşılma olabilir mi ? şafak

teşekkür ederim canım :) ‎39.mekanize piyade tümeni 14.mekanize piyade alayı 2.mekanize piyade taburu gideceği yer burasıymış ben bişey bulamadım belki sen bulabilirsin :)

canım sana özelden msj attım bir sosyal paylaşım sitesinde grup açmışlar,askerinin gideceği yerle ilgili..burdan göndermek reklama giriyormu girmiyor mu bilmiyorum,o yüzden özelden attım linki tıkla bir incele istersen
:13:

tamam canım bakıcam teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…