yok canım sadece istatikler öyle gösteriyor,benim askerim İstanbulda
anladım canım..keşke benimkide orda olsaydı giderdim hep ama malesef çok uzak
ya deme öyle inan hiç rahat bir yer değilmiş,Adı İstanbul sadece..BÜTÜN SÜRGÜNDEKİ KOMUTANLARI UZUN DÖNEM ERLERİ ORAYA GÖNDERİYORLARMIŞ
O yüzden Ağrı da olsa İstabul da olsa aynı,sadece rahat bir yer olsun diye dua edin..
orası da var da..benimki iyiyim diyo ama moralim bozulmasın diye mi öle diyo bilmiyorum.şimdi orda nasıl diye düşünmeyi bıraktım kıbrıs nasıldır diye düşünüyorum
canım arayın neden terslesinler dün nişanlım numara verdi akşam altı buçuktan sonra istediğin zaman ara konuşalım dedi. bugün sabah aradı sana verdiğim numaradan beni bi arar mısın dedi öyle konuştuk. dayanamadım ikinci sefer bi daha aradım başka asker çıktı işte dedim3. batarya kısa dönemden .... diye 5 dk olmadı geldi. Akşam ara canım içinde kalmasın nolcak
canım netten araştır,gidipte gelenler yorum yapanlar falan var,en azından bi bilgi edinirsin,ama çoğu rahat yer diyor,kıbrıs için..
bakıyorum ama hiç bişey yok malesefo da bana dedi araştır diye..bugün sölemişler birliğini falan ama hiç bişey yok..inşallah öledir canım..
istersen senin için bende araştırabilirim canım:13:
kızlar yemin törenleri hangi saatte oluoo acaba birliğe göre değişiyomudr bilgisi olan varmı ??
sabh erkenmi acaba çok :26:
10.30-11.00 diye biliyorum ben canım..ama belki yerlere göre değişiyodur..
teşekkür ederim canım :) ‎39.mekanize piyade tümeni 14.mekanize piyade alayı 2.mekanize piyade taburu gideceği yer burasıymış ben bişey bulamadım belki sen bulabilirsin :)
canım sana özelden msj attım bir sosyal paylaşım sitesinde grup açmışlar,askerinin gideceği yerle ilgili..burdan göndermek reklama giriyormu girmiyor mu bilmiyorum,o yüzden özelden attım linki tıkla bir incele istersen
:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?