hmmmdaha erken saatte orda olmak gerekir heralde bide
yaaa bari uçak sefer saatlerini ona göre yapsalar yaa pfff taaa siirte bu sebeple gidemezsem üzülürümm((
canım site açılmıyo :s hata veriyo
http://www.************************?v=wall&gid=71378692864 OZAMAN BURDAN TIKLAYACAKSIN CANIM,BAŞKA ÇAREMİZ YOK...
bence şimdiden uçak seferlerine bakıp biletini al sen canım...
benim aşkımın 10 daymış yemin töreni az önce gene aradı. uyuyamamış 5 te kaldırıyolardı yetişemiyolar diye 4:30 yapmışlar ya gecenin körü
askerin nerde canım?
Kütahya Jandarma canım
güzel yerdeymiş Allah kavuştursun tatlım yakın mı bari =)
1 saat 45 dak mış canım cuma idicem ailemle işte yemin törenine.şansımıza yakın oldu bakalım.senin nerde askerin...
Ne güzel :) benim askerim Antalyada canım bizimde şansımıza halamlar,amcamlar orda bende bu perşembe yada cuma gidicem ayın 9 una kadar durucam hafta sonları görüşebiliormuşuz çok mutlu oldum vallahi babam izin verdi gitmeme
kızlar çok şanslıznzz ii değerlendrnn
bende doğu olmadığı sürece edevamlı giderim diodumm ziyarete 15de bilemeden ayda bir giderim aşkımı göremeye diodum ama doğuuu çıktı böhhüüü :2::2::2:
herşeyn hayrlsı napalım ii olsnlarda özleşelimm(
kızlar çok şanslıznzz ii değerlendrnn
bende doğu olmadığı sürece edevamlı giderim diodumm ziyarete 15de bilemeden ayda bir giderim aşkımı göremeye diodum ama doğuuu çıktı böhhüüü :2::2::2:
herşeyn hayrlsı napalım ii olsnlarda özleşelimm(
doğu olması da kötü ama benim askerim şimdi burdurda orası uzak diyodum ordan kıbrısa gidicek hiç görme şansım yok
cnm neden orda görme şansın yok ? uçakla gidemezmsn bence benm siirte gitmemden daha kolay :))
Ne güzel :) benim askerim Antalyada canım bizimde şansımıza halamlar,amcamlar orda bende bu perşembe yada cuma gidicem ayın 9 una kadar durucam hafta sonları görüşebiliormuşuz çok mutlu oldum vallahi babam izin verdi gitmeme
bende senin adına çok sevindim canım şansına akrabalarında ordaymış...ozaman gelsin artık şu cuma
nişanlı falan olsak giderim ama erkek arkadaşım olduğu için imkansız canım malesef
hmmm dogru cnmm(
ayy ben nişanlymmda ne farkedioo babada bitioo işş(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?