337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kıslar bi saat önce konuştuk bizde 15 dk sordum sabah 9:00 da yemin töreni dedi erkenmiş ama bence iyice sorup öğrenin derim 7 ocak sabah 8:30 da askeriyenin kapısındayım ben inşallah

benim aşkımın 10 daymış yemin töreni az önce gene aradı. uyuyamamış 5 te kaldırıyolardı yetişemiyolar diye 4:30 yapmışlar ya gecenin körü

1 saat 45 dak mış canım cuma idicem ailemle işte yemin törenine.şansımıza yakın oldu bakalım.senin nerde askerin...

Ne güzel :) benim askerim Antalyada canım bizimde şansımıza halamlar,amcamlar orda bende bu perşembe yada cuma gidicem ayın 9 una kadar durucam hafta sonları görüşebiliormuşuz çok mutlu oldum vallahi babam izin verdi gitmeme

kızlar çok şanslıznzz ii değerlendrnn

bende doğu olmadığı sürece edevamlı giderim diodumm ziyarete 15de bilemeden ayda bir giderim aşkımı göremeye diodum ama doğuuu çıktı böhhüüü :2::2::2:

herşeyn hayrlsı napalım ii olsnlarda özleşelimm (

çok şükür canım. benim içime doğan yer çıktı pek şaşırmadım ben çıktığında.. :) tabi canım önemli olan iyi olmaları zaten sayılı gün bittiğinde özlemde biticek :)

doğu olması da kötü ama benim askerim şimdi burdurda orası uzak diyodum ordan kıbrısa gidicek hiç görme şansım yok

bende senin adına çok sevindim canım şansına akrabalarında ordaymış...ozaman gelsin artık şu cuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…