337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Özledim:/
Senden başka bişey düşünemez oldum..

Ders bile çalışamıyorum artık..
Halbuki bitirmem gereken 2 proje,
yorumlamam gereken onlarca makale
ve dönem sonu girmem gereken 11 tane finalim var..

Bu iyi gelmedi bana..
SIKILDIM:/

Günaydın kuzularrr nasılsınız???
dün aramadı bebekimmm arıyamadı daha doğrusu sölemişti kantinci izinliymiş pazar kapalı olur ctesi günüde kontör bitti seni seviyorum diyemeden kapandı amaaaaaa 16dk 3sn konuştukkkk

günaydın kızlar sabah-ı şerifleriniz hayır olsun bende akşam konuştum askerimle tam 15 dk :)

maşallahhh maşallaahhh bnde dün konuştum hattaa kavga bılem ettıkkk

sanırsam kavga etmek için yakın olmaya gerek yok bizde geçen gün kavga etmiştik sonra üzülüyorlar ama tekrar aradıklarında özür diliyorlar :82:

hergün arıyor canım 2 tane ankesörlü telefondan çagrı atınca geri aranıyor o çagrı atıyor ben arıyorum.şimdi belli oldu kıbrıs güzelyurt' a gidekmiş.39. mekanize piyade tümen komutanlığına.

gunaydin yarenler..dün aksam ulasamadim ben..uyumustur die aramadim sonra
sabah aradim 7de kahvalti yapmis yeni aksamda erken uyumus iyiki aramamisim
askim cok kötü hastalanmis yaa
doktora cikicak bugun insallah istirat verirlerr sesi cok kötü geliyodu
geceleri cok termiyomuss:26:

sanırsam kavga etmek için yakın olmaya gerek yok bizde geçen gün kavga etmiştik sonra üzülüyorlar ama tekrar aradıklarında özür diliyorlar :82:

evet cnm aynen ölee dün akşam kötü kapatık bnde k.pederime şikayet ettim onu sabahta 5bucukta aradı hiç bişey yokmş gibi bende dedim sana küsüm yavrum uzatma dıo

evet cnm aynen ölee dün akşam kötü kapatık bnde k.pederime şikayet ettim onu sabahta 5bucukta aradı hiç bişey yokmş gibi bende dedim sana küsüm yavrum uzatma dıo

niye böyle bunlar anlamıyorum aman neyse iyi olsunlarda nasıl olsa yanımıza gelecekler o zaman sorarız hesabını

niye böyle bunlar anlamıyorum aman neyse iyi olsunlarda nasıl olsa yanımıza gelecekler o zaman sorarız hesabını

k.pederim dıo sana bagrdımı evet dedim hayret , demekki erkek olmuş dıo bnde dedim o askerde olmasına dua etsin ama gelsn çok pis alıcm ifadesini baba dedim arkandayım kızım ama 5 ay sesını çıkarma hatırım için dıo adam yaa tamam dedimmm

tabi tabi bunlar iyi günleriiii hele bi gelsinler hele bi gelsinler

kızlar günaydın bugün bir yiğenim daha oldu çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…