günaydın kızlar sabah-ı şerifleriniz hayır olsunbende akşam konuştum askerimle tam 15 dk :)
maşallahhh maşallaahhh bnde dün konuştum hattaa kavga bılem ettıkkk
hımm..evet muhtemelen görmüşlerdir :)
evet yaaa kıbrıs'a gidecek.gerçi burdur gibi soğuk falan değil en azından onlar için iyi olacak..eşin aradı mı canım bugün ben konuşamadım çünkü hala
doğu olması da kötü ama benim askerim şimdi burdurda orası uzak diyodum ordan kıbrısa gidicek hiç görme şansım yok
sanırsam kavga etmek için yakın olmaya gerek yokbizde geçen gün kavga etmiştik sonra üzülüyorlar ama tekrar aradıklarında özür diliyorlar :82:
evet cnm aynen ölee dün akşam kötü kapatık bnde k.pederime şikayet ettim onusabahta 5bucukta aradı hiç bişey yokmş gibi bende dedim sana küsüm yavrum uzatma dıo
niye böyle bunlar anlamıyorum aman neyse iyi olsunlarda nasıl olsa yanımıza gelecekler o zaman sorarız hesabını
günaydin kızlar
k.pederim dıo sana bagrdımı evet dedim hayret , demekki erkek olmuş dıobnde dedim o askerde olmasına dua etsin ama gelsn çok pis alıcm ifadesini baba dedim arkandayım kızım ama 5 ay sesını çıkarma hatırım için dıo adam yaa tamam dedimmm
tabi tabi bunlar iyi günleriiii hele bi gelsinler hele bi gelsinler
gunaydın cnm çizelgende ki zaman a baktımda şmdii 4 ay 4 hafta yazıo ya psikolojik mutlu edio halbuki 4 ay 4 hafta zaten 5 ay yapıo
aynen öleee yaa wallaaa öldürcem onuuuu ama varyaa çokk özledim hee ben onu görnce herşeyi unuturumm eminimmm
kızlar günaydın bugün bir yiğenim daha oldu çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?