337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

337lere girişte 6-8 ay olarak imza attırmışlar suan askerde olan bi arkadasımın nişanlısı söylemis onada bizimkide içeri girerken birsürü kagıt evrak hazıladık imzaladık falan demişti allahım ne olur böyle birsey olmasın

inşallh öle degildir yoksa çok üzülürüm

ya kızlar ya en ugyun hat ne her yöne konuşabileceğimiz. daha ii bi fikir olmazsa ben bugün aveaya geçcem. 25 tl her yöne 400 dk + heryöne 4000sms daha ii bi kampanya bilen varsa yazsın lütfen

ayy inşallah yoktur öyle bişiii ya bu bilinmezlik içine niye sokuyorlar insanları ya baştan kesin bişi söleselerdi ben anlamammm 5 ayy yaa ouff

yok cnm ya öle bişi yoktur olsa bnmkı sölerdii meraklanmaaa yanii hatta bnmkı 5 ay yapmk istıorum die imza atmışş senınkının mesleğide önmli ama sanırım ? :26:

yok cnm ya öle bişi yoktur olsa bnmkı sölerdii meraklanmaaa yanii hatta bnmkı 5 ay yapmk istıorum die imza atmışş senınkının mesleğide önmli ama sanırım ? :26:

yo önemli degil zaten yeni mezun oldu hemen askere gitti uzayacak diye bende dedigim gibi arkadasımdan duydum dogruluk derecesını bilmiyorum ama askerime sörecegim o ne imzaladıgına bakmıstır inş. acaleden okumamısta olabilirler

günaydın kızlar..
o imza meselesini bende ilk defa duydum ama tahmin ettiginiz gibi bir sey olamaz..kafalarına gore uzatamazlar,bunun meclisi var oylaması var..hatırlarsanız tek tip muhabbetleri çıktığında olanları..yani buna asker tek basına karar verip uygulayamaz..zaten o olay rafa kalkmış durumda...bunlar tekrar böyle bir konu gündeme getirse de bizimkiler o zamana kadar donmuş olur bile..artı önümüzde secimler var,bu riske hiç bir parti giremez..girmedi de zaten..o başka bir şeydir başka bir açıklaması vardır onun..asker madem bu uzatma kısaltma olayında bu kadar özgür,o zaman yaparlardı ne yapacaklarsa..

öle bişi olamaz cnm ben öle seylere taklmam sende taklma ortada resmi bişi yokkk ayrıcaaa

gnaydın kızlar. inşallah yoktur öyle bir şey yaaa. bu arada dün öğrendiğime göre benim askeriim ailesini bilearayamamış onlarda merak içindelermiş ortak arkım söledi. çok merak içindeyim aslında ama dmkki kimseyi araymıo kişisel almamalıyım.
şafak 147 dir inşallah

askimla konustumm gelmis doktordan bogazi iltihaplanmis
bugun istirat vermis doktor ilac vermis 1hafta kullan demis insallah tez zamanda iyilesir bebegimm:97:

Sıkılıp,bogulup,daralıp,kendinizi yalnız hissettiginiz an 155 gün sonra karşınızda eşinizi,sevgilinizi,arkadaşınızı,kardeşinizi... görüp sarılıp oo an herşeyi unutmayı düşünüp hayata yeniden bağlanıyorsanız gelllll teskereeeee türküsü size gelsinnnnn

haklisin canimmm aynenn öyleee
asker yarenlerine yakismiyor böyle üzülmekkk onlara moral olmamiz lazimm haydii bakalimmm:13:

offfffffff çookkkk vurduuu özlemmm fenaaaaaa :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…