337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bugun daha aramadı.eşim aramayınca hayata başlayamıyorum böle bir halsizlik oluyor üstümde yaaa

evet canimm hepimizde öyle oluyor bi turlu kafamizi veremiyoruz islerimize
ama baska caremiz yok böyle üzülüp dusununce zaman hic gecmiyorr en iyisi artik kaldigimiz yerden dvm etmek
biliyoruzki onlar hep sol yanimizda
rahatlari yerinde,sadece 6ay kampa girdiler o kadar:90:

Kızlar şimdi başlasak herkes hissettiklerini yazsa ben eminimki binlerce sayfada herkes aynı şeyi dile getiricek bende aynen o aramadan hayata başlanmıyo ama napalım dayancaz dayanmak zorundayız destek olmamız lazım mesela geçenlerde aradığında dedim ooo senn kafa rahat baksana sese dert yok tasa yok diye ctesi aradığında bitikti sesiii 400 tabak bardak falanda varmış onları yıkamış hala banyo yapamamışşş ayyy içim gitti ama napalım tam gazz moral lazımmm biz burda anne baba eş dost arkadaş varken zorlanıosak ALLAHIMmmm hepsine sabır versinn...

kızlaaarrr kızlaaaarrrrr
uzulmeyın bakıyım
ne mutlu bıze kı ozledıgımız bekledıgımız sevdıgımız ınsanlar var..ne mutlu onlara kı burada onları bekleyen ozleyen ve seven ınsanlar var...
ozlemek kotu bır sey degıl kı..tam tersı cok ama cok guzel bır sey..ne mutlu bızlere ne mutlu onlara..
donduklerınde butun bu duygular tavan yapmıs olacak :) o an ı dusunsenıze ne kadar guzel olacak
ayrıca hem evlı olmayanlar ıcın ozellıkle bu olay cok daha ıyı bır sey..5 ay..ne cok uzun ne cok kısa..tam kararında..her ıkı tarafta bırbırının kıymetını anlayacak bu sure ıcınde..ne kadar cok sevdıgını anlayacak..ve sanırım bu yuzden zaten askerden donduklerınde genelde evlılık kararı almıs olarak donuyorlar
evlı olan arkdaslarım ıcın de aslında hemen hemen aynı seyler gecerlı..onlar da bırbırlerının kıymetını daha ıyı anlayacaklar..
ve bu bızlere,ılıskılerımıze cok sey katacak..bos yere bırbırımızı uzmemeyı ogrenıcez en basıtınden :)
ben boyle dusunuyorum kızlar..sızde boyle dusunun..
ne mutlu bana dıyorum..ne mutlu bana kı onu bu kadar cok ozluyorum..ne mutlu bıze kı,bırbırımızı bu kadar sevıyoruz kı bu kadar cok ozluyoruz :)
o yuzden kızlar duygularınıza yenılmeyın..geleceklerı gunu dusunun :)

Tünaydın kuzular...

Esra152 canım kusura bakma akşam iletişim bir anda kesildi,internet bağlantım kesildi..umarım askerinin gideceği yerle ilgili birazda olsa bilgi toplayabilmiştirsin:13:

Bir nasihat gibi bu sancılı hasret,
Miadını oldurup biter birgün,
Karanlık aydınlığa kavuşur elbet,
Siz o gün bayramı kutlamayı görün..

Tam bizlere göre bi şarkı dime kızlaaar :81: bu arada herkese günaydınn gerçi öğlen oldu ama :))

Tünaydın kuzular...

Esra152 canım kusura bakma akşam iletişim bir anda kesildi,internet bağlantım kesildi..umarım askerinin gideceği yerle ilgili birazda olsa bilgi toplayabilmiştirsin:13:

önemli deil canım pek bişey yok ama bakıyorum arada işte..bulamazsam da gidince görecez yapacak bişey yok..iletişim sorun oluomuş orda o canımı sıktı biraz

benimsözlümde erzurum 4.zırhlı tugay komutanlığında bakım er ama benmki hemde daha acemiliğinde bakalım nereye düşücek heycanla bekliormmmm
sen yemin törenine gitmiş miydin? eğer gittiysen biraz anlatabilir misin canımm meraklıyım da birazzz

Son düzenleme:

canım benimki daha yeni gitti .. 4. zırhlı tugaya gitti 12sinde 14ünde laleliye göndermişler.. daha acemide ebnimki 337.dönem yani..
yemin törenine gidemicem

ya kıslarsiz öle laflara bakmayın bizimkilere vurmaz seçimler var yani haziranda olsa olsa seçimden sonra olur görürsünüz takmayın kafanıza uzayacak die iyi düşünelim iyi olsun

kızlarr ya hani bi tane marş var ya aydınlık yolu sonsuza kadar damarlarda kalar akar diye bi marş bu marşın sözleriyle birlikte söylenişini bulamadım ben aşkımm bunu söylücek ben de dinlemek istiyorum ama hep müzik buldum sözle beraber bulamadım

EMANETİNE SAHİBİM ATA’M

Sönmeyen bir güneşin

Yurdumun üstünde Atam

Aydınlık yolun, sonsuza kadar

Damarlarda kanlar akar

Devrimler bana özgürlük kadar

Emanetin oldu Atam

Eğilmez dimdik başımla

Gönül verdim hürriyete

Türke yaraşan gücümle

Bağlıyım Cumhuriyete

Aydınlık yolun, sonsuza kadar

Damarlarda kanlar akar

Devrimler bana özgürlük kadar

Emanetin oldu Atam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…