e sakat tabıı abıcım ruzgar estımı alttan alttan
iğrenc bı goruntu
buda kızıldereli yerli askeri merasim kıyafeti... bunla değil yürümek koşmak adım atılmaz beee:90::90:
Uploaded with ImageShack.us
ayy adamın poposunu bayan poposu sandım kzlarr allahh iyiliğinizi vermesn
keske bunları gıyselerdı yaa egıtım yapmazlardı o zaman
canım benimki daha yeni gitti .. 4. zırhlı tugaya gitti 12sinde 14ünde laleliye göndermişler.. daha acemide ebnimki 337.dönem yani..
yemin törenine gidemicem
yapsınlar cnm evlenınce egıtım alasını edecegız.sabah kalk kahvaltı hazırla ıse gıt camasır bulasık cocugu uyut derslerıne yardımcı ol.mısafirleri avut.. bazen dusunuyorum da bunları bari 5 ay sürünsün sıpa dıyorum
gg de uygun fiyatı oriflame ürünleri satıyorum gittigidiyorda merch2010 yazıp aratırsanız bakabilirsiniz kızlar selamlar :)
EMANETİNE SAHİBİM ATA’M
Sönmeyen bir güneşin
Yurdumun üstünde Atam
Aydınlık yolun, sonsuza kadar
Damarlarda kanlar akar
Devrimler bana özgürlük kadar
canım ama ben dinlemek istiyorum sözleriyle beraber
Emanetin oldu Atam
Eğilmez dimdik başımla
Gönül verdim hürriyete
Türke yaraşan gücümle
Bağlıyım Cumhuriyete
Aydınlık yolun, sonsuza kadar
Damarlarda kanlar akar
Devrimler bana özgürlük kadar
Emanetin oldu Atam
son tatıllerı garıplerin haberı yok
ben ona egıtımın alasını yaptırıcam hele bı evlenelım de :)))) o komutanını mumla arayacak safım :)))))))))))))))))
aman ne surunuyorlar canım yaa azıcık spor yapıyorlar ıste ne guzel :) bak benımkı tuvalet temızleyecek bugun :)))) bugun tuvalet temızleyen yarın evde temızler :)))))))) o komutanın ellerınden opuyorum ben :)))))))))
anammm ters teperse görürüm ben 'yeter üleyn askerde tuvalet temizledim ben,yerlere paspas attım otur calıs' da dıyeblır :18::18::18:
haaaa hakatten kız bak o da olabılııırrrr :18::18:
tatlı dıl yılanı bıle delıgınden cıkarır dıyorlar ama :26:
kızlaar aşkım aradı dedim kapat ben ariyim neyse bi 5dk.aradım sürekli meşguldü en son çaldı alo geç kaldın yavrum komutan çağırıyo dedi kapadıçok üzüldüm ya off kıyamam kaymak kafalıma yaa ama benim suçum yook meşguldüü:84::84:sizden naber????
o bile güzel canım en azından bi sesini duymuşsun,ben en son dün sabah konuşmuştum kurabiyemle..hala bi haber yok,sersem gibi oldum,gelip gidip duran telefonun ahizesini kaldırıyorum acaba arızalımı diye...çok özledim davutumuuuuuu
kızlaar aşkım aradı dedim kapat ben ariyim neyse bi 5dk.aradım sürekli meşguldü en son çaldı alo geç kaldın yavrum komutan çağırıyo dedi kapadıçok üzüldüm ya off kıyamam kaymak kafalıma yaa ama benim suçum yook meşguldüü:84::84:sizden naber????
şu komutanlarda hiç halden anlamıyo tam konuşmaya başlıyosun çağırıyorlar hıh :2:
aaa neden göndermişler kii? :26:
ben allah kısmet ederse gidicem ailesiyle berabero da hadi gelin artık dio zaten laleli nasılmış peki? rahat mıymışş? bi dertleri soğuk olması di mi? bende atkı örüp götürmeyi düşünüorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?