337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

keske bunları gıyselerdı yaa egıtım yapmazlardı o zaman

yapsınlar cnm evlenınce egıtım alasını edecegız.sabah kalk kahvaltı hazırla ıse gıt camasır bulasık cocugu uyut derslerıne yardımcı ol.mısafirleri avut.. bazen dusunuyorum da bunları bari 5 ay sürünsün sıpa dıyorum

canım benimki daha yeni gitti .. 4. zırhlı tugaya gitti 12sinde 14ünde laleliye göndermişler.. daha acemide ebnimki 337.dönem yani..
yemin törenine gidemicem

aaa neden göndermişler kii? :26:
ben allah kısmet ederse gidicem ailesiyle beraber o da hadi gelin artık dio zaten laleli nasılmış peki? rahat mıymışş? bi dertleri soğuk olması di mi? bende atkı örüp götürmeyi düşünüorm

son tatıllerı garıplerin haberı yok
ben ona egıtımın alasını yaptırıcam hele bı evlenelım de :)))) o komutanını mumla arayacak safım :)))))))))))))))))
aman ne surunuyorlar canım yaa azıcık spor yapıyorlar ıste ne guzel :) bak benımkı tuvalet temızleyecek bugun :)))) bugun tuvalet temızleyen yarın evde temızler :)))))))) o komutanın ellerınden opuyorum ben :)))))))))

Son düzenleme:

canımm ama ben dinlemek istiyorum sözleriyle beraber

anammm ters teperse görürüm ben 'yeter üleyn askerde tuvalet temizledim ben,yerlere paspas attım otur calıs' da dıyeblır :18::18::18:

anammm ters teperse görürüm ben 'yeter üleyn askerde tuvalet temizledim ben,yerlere paspas attım otur calıs' da dıyeblır :18::18::18:

haaaa hakatten kız bak o da olabılııırrrr :18::18:
tatlı dıl yılanı bıle delıgınden cıkarır dıyorlar ama :26:

kızlar ben bıraz kacıyorum..mutfak toplamam lazım annem sagolsun bana bıraktı herseyı gıttı opuyorum hepınızı gorusuruz aksama

kızlaar aşkım aradı dedim kapat ben ariyim neyse bi 5dk.aradım sürekli meşguldü en son çaldı alo geç kaldın yavrum komutan çağırıyo dedi kapadıçok üzüldüm ya off kıyamam kaymak kafalıma yaa ama benim suçum yook meşguldüü:84::84:sizden naber????

o bile güzel canım en azından bi sesini duymuşsun,ben en son dün sabah konuşmuştum kurabiyemle..hala bi haber yok,sersem gibi oldum,gelip gidip duran telefonun ahizesini kaldırıyorum acaba arızalımı diye...çok özledim davutumuuuuuu

öyle valla canım sesini duymak bile güzelbende çok özledim ömrümüübu arada yenisin galiba hoşgeldin aramızaa nerede askerin ve sen neredesin?

şu komutanlarda hiç halden anlamıyo tam konuşmaya başlıyosun çağırıyorlar hıh :2:

çünkü benimki tançı canım .gönderdikleri yerde laleli tank taburu ..
evet soğuk diyo ama bana rahatsızlıklarından bahsetmiyo hiç. ne sıkıntısı var bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…