ya 460 saysaydık şükredelim canım halimize :97:
kesinlikle haklısın:)(boşa okunmadı 4 yıl bunun keyfini bari burda çıkaralım)
İyi geceler kızlar.. :)
Benim askerimde aradı ,dün trip yapacağım diye söylenirken bu gün 16 dakika nasıl geçti anlamadım bile ,çok tatlıydı şeytan tüğlü bebekim benimmmm
Darısı tüm telefon bekleyenlerin başına... :93:
öyle ama burda artık birbirimize destek olucaz :) güzel vakitler geçiricez anlamıcaz nasıl geçip gitmiş zaman
Bende 1 saate yakın konuştum bugün
Bende 1 saate yakın konuştum bugün
ohh yaa biz en fazla 5dk
bende en fazla 20 dk konusabiliodum ama bugün nasıl olduysa artık:)
ama çük çük güzel olduğu kesin:)
20 dk 1 saatmii halal valla sizee ben en fazla 4 dk fln konştm(( omu arıooo yoksa sizi arıosunzz okdr uzun konuşuosnzz yada enrden konuşabiliosnzz bukdr taktik vern kızlar
bende en fazla 20 dk konusabiliodum ama bugün nasıl olduysa artık:)
ama çük çük güzel olduğu kesin:)
güzeldir tabi yaa..demekki vakti oluyo..acaba bizimkilerin oluyo da mı aramıyolar ki
canım zaten telefonların yarısı bozukmuşbide yüzlerce asker olunca fırsatları olmuyor tabi
evet canım öledir tabiama aşkımla uzun uzun konuşmayı özledim.kısacık konuşuyoz hiç bişey anlamıyorum
ahh ahh nerde o eski günler
konuşurken uyuya kalırdık, dersteyken bile o telefon sürekli acık olurdu
aaahhh ahh
sabır sabır:/:/:/
Merhaba kızlar,
Öncelikle hepimize hayırlı tezkereler, Allah kavuştursun.
Benim erkek arkadaşım Antalya-Akseki'ye jandarma olarak gitti pazar günü. Burdan bi kaç arkadaş daha görmüştüm, Akseki'ye gitti diyen. Dünden beri 6 kez falan konuştuk. Allah'tan ortam rahatmış bi sıkıntım yok herkes çok iyi burda dedi. Dediğiniz gibi jandarmaların yemin töreni 2 hafta sonraymış, yani 24 Aralık Cuma günü jandarmalarımız yemin edecekler ama yine 28 günü tamamlayıp öyle dağıtıma gideceklermiş. Akseki'de 20 kişiyi Konya'ya gönderiyolarmış, yalan olmasın 10 kişi dedi sanırım birlikte kalıyormuş, diğerlerinide Antalya'nın ilçelerine dağıtıyolarmış. Akseki'den haberler böyle..
Kimse kendini üzmesin diyorum ama her an gözlerim dolmak için tetikte, ben çok gururluyum canım dediğim insan vatani görevi yapıyor, görevlerini layıkıyla yapıp sağ salim gelirler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?