337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Günaydın kızlar şafak 146
Dün aradı yavru aslanım ama 1dk 4sn konuşabildik kartı bitmiş ben aradım ama düşmedi pazarda konuşamadık sonra ağlaya zırlaya uyuyakalmışım

günaydın kızlar şafaklar düşüo yavaşta olsa bakın 10 günü geride bıraktık 156 dan 146 ya düştük son 6 ya düşeceğimiz günde olacak Allahın izniylee şafaklar bitmeye mahkumdurr

ŞAFAK_146

selam kızlar bende aranıza yeni katıldımmm

hatay iskenderun'da benimde erkek arkadasımmm

usta birliği bu cuma belli olucakmış hadi hayırlısıı

arkadaşlar benimde abim ANTALYA AKSEKİ ye gitti.hayırlısıyla gelir inş.

Aa ne güzel benimde erkek arkadaşım orda, belki aynı bölükte bile olabilirler.. Rahatları birçoklarına göre yerinde maşallah, cuma günüde yemni törenleri var ama ben gidemiyorum ne yazık ki, inşallah dağıtımlarıda rahat yerlere olur..

Bu sabah pek kimse yok sanırım.Allahım kuzucum arar inşallah bu akşam yoksa yoksaaa aaaaaaa düşünemiyorum yaaaaaaaa:85::85:

kızlar günaydın şafak 146 uyuyomuusnuz ya nerdesiniz

gunaydinnn kizlarr..
safagimiz 146 a dustu cok sükürr
benim askitom aramadi bugunn dün sabah konusmustuk ne guzel bugun vakit bulamadi galiba..

facebook`a giremiyorum ben kizlar sizdede böyle bir sorun varmi??

günaydın kızlar
ya dün benim sevgilim revir e sevk edilmiş..et beni vardı onun göbeğinde:) sürtünmeden herhalde şişmiş,iltihap olmuş..şimdi doktoru bekliyor..ya alacaklarmis benini ameliyatla,ya da iltihabı sikacaklarmis..ama benimkide korkuyor,et beni diye..eğer orada ameliyat yaparlarsa hava degisimi diye izin verebilirlermis..ama o kendi izin alıp kendi doktoruna aldırmak istiyor..oof bakalım su doktor gelse de konuşsa bu da..belki yemin töreninden sonra onu alıp gelebilirmisiz..izin kullanmasını istemiyorum ama o da kendi doktorundan başka doktora yaptırmak istemiyor..o da haklı..inşallah ameliyat yani operasyon gerektirecek bir durum yoktur ya..

günaydınnn asker güzelleri
cekhu geçmiş olsun canım,inşallah operasyona gerek kalmaz ya
benim askeriminde menüsküsü var ilk başlarda sıkıntı oluyordu
ama alıştı artık ameliyat olmak istemiyor askeriyede..
inşallah çok ağrısı yoktur senin askerin

gecmis olsun canim..insallah izin kullanmasina gerek kalmazz

çok sagolun kızlar..inşallah basit bir seydir..et beni olunca bin tane sey geliyor insanın aklına

bizim bir arkadasımız ağustos ta gitti askere..gitmeden menuskusu vardı..amleiyat olmadı bilerek..askerde olacak,çıkmasına yakın..hava degisimi sayesinde erken terhis olacak..bilgin olsun canım..
ama insan bilmediği birine doktorda olsa öyle hemen guvenemiyor iste..kendi doktoru olsun istiyor..bende olsam bilmediğim tanımadığım doktora guvenemezdim..
su revir in doktoru gelsinde bı konuşsunlar bakalım ne diyecek..annelerine kendi doktoruna sordurmus,bir sey olmaz en fazla iltihabı sıkarlar demiş..

şimdi aradı :) bı krem bir de hap vermiş doktor :) üstünüde bandajla kapatmış :) hadi bakalım egitime devam demiş :) inşallah gecer biran önce kızlar ya dua edin lütfen basına is açılmasın sevgilimin

cekhu geçmiş olsun canım... bişey olmaz inşallah canım allahın izniyle...
sıkma canını...

cekhucummm tekrar geçmiş olsun tatlımm
inşallah geçer yaa 5 ay birşey olmaz inşallah geldiğinde kendi doktoruna gider..
dualarım sizle..
aslına bakarsan bizde öyle düşünmüştük askeriyede olmayı yani
ama sonra nişanlım hastaneyi ve doktorları görünce vazgeçti bazı sebeplerden dolayı bende istemedim
birde öyle kolay kolay ameliyat etmiyorlar zaten..
çok şükür benimkini ağrısı yok çok fazla Allah yardım ediyor bir şekilde canım
senin askerinde Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…