askerim beni çok özlemiş yaaaa içim gidio bana öle derken bnde seni çok özledm bitanem dıorummm hayır benım kadar olamaz diobnde çok özledimmm yaaaaaaaa :85::2:
benimkinin hiç öyle özledim falan dediği olmadı..ben dersem iste..
ya dedim internet Cafe varmış evet var ama deli gibi de sıra var zaten ne yapicam İnternet'e girip dedi..e dedim belki cam vardır görürüz birbirimizi..ne gerek var uç gün sonra göreceksin dedi!e sen hiç ozlememissin anlaşıldı dedim!ya ne alaka uç gün sonra görüşcez iste diyor hala!uzatmadım bende :)dana burda da dana askerde de dana...
benimkinin hiç öyle özledim falan dediği olmadı..ben dersem iste..
ya dedim internet Cafe varmış evet var ama deli gibi de sıra var zaten ne yapicam İnternet'e girip dedi..e dedim belki cam vardır görürüz birbirimizi..ne gerek var uç gün sonra göreceksin dedi!e sen hiç ozlememissin anlaşıldı dedim!ya ne alaka uç gün sonra görüşcez iste diyor hala!uzatmadım bende :)dana burda da dana askerde de dana...
Özlerler ama söleyemezler düşünsenize arkada biiii..... kuyruk sert adam imajlarını bozmazlar yani benimki öle anlıyorum ben ben zırlamaya başlayınca özledim diyeee hııı tamam tamam bendee bendee diyo ama gerisini sen anla der gibi :)
monarosa_angel kuzum çok acı bi tecrübü Allahım herkese en hayırlı şekilde tamamlamayı nisap etsin zor çok zor çünküüüüüüü((
Benim öküzcük ilk gittiği günün ertesi günü aradı
Ben konuşamıyacağım diyerek kapattı
Yani konuşsa ağladı ağlıyacaktı , Aradığında da seni seviyorum , özledimlerle havada uçuşuyor
Ama bundan sonra aradığında telefonlarına bakmama kararı aldım
Kendi yaptığı hatalar sonucunda onunla görüşmeme kararı aldım
Konuştuğum erkek arkadaşlarım kararımın yanlış olduğunu düşünüyor
Yok asker pıskolojisi bilmem ne filan diye
Şimdi ne yapıyım bilmiyorum , o üzülmesin diye benmi üzülmeye devam ediyim ?
walla kzlar hepimz aynı durumdayız ben yemin töreninede gidemıcem çok uzakta oldugu için k.pederim yerlerimizi ayırtmştı uçakta ama nişanlm siz mnyakmısınz ne işinz var dogubeyaztta sizi görnce sevnmem daha cok kızarım hemen iptal edın dedi ve ettıkktaa mayıs ayında görücem vee çoookkk özledm daha şmdideennnn :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?