337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

askerim beni çok özlemiş yaaaa içim gidio bana öle derken bnde seni çok özledm bitanem dıorummm hayır benım kadar olamaz dio bnde çok özledimmm yaaaaaaaa :85::2:

askerim beni çok özlemiş yaaaa içim gidio bana öle derken bnde seni çok özledm bitanem dıorummm hayır benım kadar olamaz dio bnde çok özledimmm yaaaaaaaa :85::2:

üzülme canım bu bi sınav bizimde sınavımızı başarıyla geçmemiz lazım :97:

Son düzenleme:
benimkinin hiç öyle özledim falan dediği olmadı..ben dersem iste..
ya dedim internet Cafe varmış evet var ama deli gibi de sıra var zaten ne yapicam İnternet'e girip dedi..e dedim belki cam vardır görürüz birbirimizi..ne gerek var uç gün sonra göreceksin dedi!e sen hiç ozlememissin anlaşıldı dedim!ya ne alaka uç gün sonra görüşcez iste diyor hala!uzatmadım bende :)dana burda da dana askerde de dana...

arkadaşlar herkese mrb
benim kocişte daha askere gitmedi napıcam bazen aklıma gelio nefesim kesilio
suan askerde kocişi olanlara rabbim yardım etsin eminim öslüolardır özlenmezmi hiç kız sen özlediysen o daha fazla özlemiştir yazık
nekadar zamanınız kaldı bana biras tecrübelerinizi anlatın lütfen

ay cnm guldrdun benii : )) erkekler böle işte pek ince düşünceleri yokk sadece senınki deil genel olarak ölee aralrda cıkıodur oda bıze denk gelmemş ne yapakkk

ne zaman gitcek. benimkinin yeri rahat senin hasretin olmasa 3 yıl da kalırım ama sensizliğe daanamıyorum diyo canım bol bol hasret özlem çekiyosun

Özlerler ama söleyemezler düşünsenize arkada biiii..... kuyruk sert adam imajlarını bozmazlar yani benimki öle anlıyorum ben ben zırlamaya başlayınca özledim diyeee hııı tamam tamam bendee bendee diyo ama gerisini sen anla der gibi :)
monarosa_angel kuzum çok acı bi tecrübü Allahım herkese en hayırlı şekilde tamamlamayı nisap etsin zor çok zor çünküüüüüüü((

Benim öküzcük ilk gittiği günün ertesi günü aradı
Ben konuşamıyacağım diyerek kapattı
Yani konuşsa ağladı ağlıyacaktı , Aradığında da seni seviyorum , özledimlerle havada uçuşuyor
Ama bundan sonra aradığında telefonlarına bakmama kararı aldım
Kendi yaptığı hatalar sonucunda onunla görüşmeme kararı aldım
Konuştuğum erkek arkadaşlarım kararımın yanlış olduğunu düşünüyor
Yok asker pıskolojisi bilmem ne filan diye
Şimdi ne yapıyım bilmiyorum , o üzülmesin diye benmi üzülmeye devam ediyim ?

valla zaman belli diil
erteledikce ertelioruz uffff dedimya nefesim kesilio
keşke ankarada olsa kıyamas ben ona eşimin ailesi zaten sorumsuz yazık o yüsden ertelio bakalım rabbim neyler neylerse güzel eylewr

onu çooook ama çooooooooook çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook özledim ben ama ya artık bitsin bu mesafeler bitsin bu ayrılık..üç günlük ömrümüzdede,ne kadar yaşayacağımı bilmediğim şu ömürde bir an önce kavuşmak istiyorum..günler ilerliyor ama onsuz,ama yalnız..gitmeler bitsin kalmalar bizimle olsun artık..beş yıl yetmedi mi diye soruyorum bazen..ömrümün geri kalanını onsuz geçirmek istemiyorum artık

tahmin edebiliorum zordur mutlaka offfff rabbim sabrını herkese versin nediyim
ben 7 gün annemlerle taile gittim osaman bile burnumun direği sızlıodu ben bide fasla sulu gözüm allh tatil oldu ağlama günü offfyha sizler evlimisiniz peki?

walla kzlar hepimz aynı durumdayız ben yemin töreninede gidemıcem çok uzakta oldugu için k.pederim yerlerimizi ayırtmştı uçakta ama nişanlm siz mnyakmısınz ne işinz var dogubeyaztta sizi görnce sevnmem daha cok kızarım hemen iptal edın dedi ve ettıkk taa mayıs ayında görücem vee çoookkk özledm daha şmdideennnn :84:

Ben değilim canım asker sonrası iyi bir iş inşallah ondan sonra hepinizi ankaraya düğünüme beklerim:))

*KurabiYe*
Yapma sakın bence böyle bişey canım onların orda en çok ihtiyaç duyduğu kişiler biziz ve belkide onları oraya tek bağlayan şey çünkü gidip-gelip hayatlarını düzene sokmak tek amaçları buda kimin için bizim için olur böyle şeyler ama uzatmayın gurbetlik zor dünde dedim biz burda rahatta dayanamıyoruz birde onları düşünün Allah tüm mehmetçiklere sabır versin

haklı yada haksızsın diyemeyiz ki sonuçta onun ne hata yaptığını bilmiyoruz. bi de ilişkini milletin demelerine göre yönlendirme sen kendi aklını kullan onu bunu karıştırdın mı dinledin mi ilişkinun suyu çıkar.

ya niye böle yapıyolar ya bende kayınvalidemlerle gidecektim istemedi mayısa kaldık ama bi de şöle düşündüm "sea" yemin töreninden sonra tekrar geri dönüşü düşünsene ilk günki gidişi gibi. şimdi de üzülüyoz ağlıyoz felan ama ilk günki gibi durmadan diil offf bilmiyom ki yaaa çok çok çok ösledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…