337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

NURBUR aslında kararsız kaldım
Onuda üzmek istemiyorum ama en çokta kendimi

nslhnhmza Bazen akıl akıldan üstündür
Bende yanlış yapmak istemiyorum
İlerde keşke demek hiç istemiyorum
O yüzden ölçüp biçiyorum
Başka tanımadığım insanların fikirlerini alıyorum
Ama kararı sonuçta ben verecem , dediğim gibi keşkelerim olsun istemiyorum..

haklısın ama ama kimse senin ilişkinde ne yaşadığını bilemez

kız ilahi güldürdün ben ankaralıyım işallah kocişiminde askerliği ankara olur didiydim
söz düğünün ankarada olcaksa gelirim işlllah

evet kafan karışık çünkü başkalarını çok karıştırarak fikir alayım diye beynini bulamaç yapmışsın. bence kendini dinle geceleri herkes yattığında onun artılarını eksilerini onla devam edersen olacakları hayatından çıkarırsan olacakları yaz. sonra dışardan biri gibi oku bakalım onu ne karar vereceksin. bi de en önemlisi bi düşün sen gerçekten ona güveniyo musun. bundan sonraki hayatın için tamamen herşeyinle güveniyo musun herşeyi tart biç. ayrıl yada barış diyenler arkadaşın diildir. sadece seni senle bırakan kararı sana bırakan kişidir

merhabalar kızlar bugün acayıp mutluyum askerimin yemin törenine gidiyorum
is yerinden izin aldım ailesiyle konusutuk yerlerimizi ayırt ettik biletlerimizide ayırt ettık yasasınnnnnn askerime gidiyorummmmmm

sulkor canım hadi gözün aydın umarım çoookkk güzel geçer ne annemler ne işyeri izin verir gitmeme bende gidersem biter gelirim sanırım nslhnhmza arkadaşımıza katılıyorum çünkü daha bi zor olur bırakıp gelmek siz görün yarenlerinizi ben gün saymaya devammm

selamalar herkese cumaa yemin töreni var ve ben gitmek istiyorum.izizn vermiyor ama çok isterdim orda olmayı nasıl ikna etsem :44:

selamalar herkese cumaa yemin töreni var ve ben gitmek istiyorum.izizn vermiyor ama çok isterdim orda olmayı nasıl ikna etsem :44:

bırakıp gelmek daha zor olucaktır ondan izinvermemiştir
annem hep kocişime bişi yaptırmak istediğimde derki tavla tavlıyarak yap
yani işe yaramıo diil tavla aşkım canım lütfen nolur yalvar yakar osaman kıyamaslar
şimdi erkekler öle bi yaratıkki aslında kedi gibi aslanlar sert yapıo

NURBUR biz beraber saymaya devam ederiz gör bak gidip geldikten sonra daha kötü olacaklar valla acayip ösledim ama malesef işte

çok teşekkür ederim darısı bütün bekleyenlere inş.

Son düzenleme:
neden öyle diyorsunuz ya biz dönerken üzülsek bile onların birkac günlük mutlulugu dünyalara deger

cnm asıl sorun ne ki :44::44::44::44: aranızdaki

Geçen pazar bartına gittim kardeşim orda okuyo otobüse bindim neyse tv falan hadi açımda bakım dedim yolculuk geçmez şimdi anammmmm anammmmmmm tv yi açtım bide ne göreyim NEFES filmi ben izlememiştim iyikide izlememişim onu izleyipte göndermek daha bi zor olurdu sanırım.. Neyse sahne şu izleyenler bilirler tabi belki hepiniz izlediniz ama ben mahvoldum telefonda konuşuyolar sırayla hepsini gösteriyo sevgilisyle karısıyla nişanlısıyla annesiyle babasıyla.... biri ayrıldım bitti diyo diğeri sen gittikten sonra köfte bile yapmadım oğlum diyo başladımm ağlamaya yanımdaki kadın manyak mı yaw bu diye bakıyo bana... Başka bir sahne dağ başındalar
komutan:sevgilin varmı senn??
Garibim:evet
Komutan:nerde
Garibim:ist
Komutan:büyük şehirler aşkı öldürür
Garibim:Sesizlik.....
Komutan:ALDATCAK SENİ BİLİYOMUSUN!!!!
Garibimondu KALDI...
Hepimiz zor günler yaşıyoruz ne kadar zor gelsede bize onlar kadar olamaz tamam film olabilir ama buna benzer cümleler yada başka konu hakkında üstlerinden yorumlar duyyolardır düşünsenize ses çıkaramıyolar yutmak zorunda kalıyolar durumları gerçekten çok zor Rabbim sabır dayanma gücü versin hepsine bizede daha daha iyi teselli etme gücü...

kız su dondemde nefes ızlenır mı..naptın sen :) gercı ızlenır be bogure bogure aglarım ıyı olabılır :44: bır aksam annem evde yokken ızlıyım barı :)

kız su dondemde nefes ızlenır mı..naptın sen :) gercı ızlenır be bogure bogure aglarım ıyı olabılır :44: bır aksam annem evde yokken ızlıyım barı :)

cekhu delirdin mi arkadaşım? ne izlemesi?? :)
biz zaten normal zamanda ağlak ağlak geziyoruz neredeyse birde film :) sakın sakııınnnn

cekhu delirdin mi arkadaşım? ne izlemesi?? :)
biz zaten normal zamanda ağlak ağlak geziyoruz neredeyse birde film :) sakın sakııınnnn

kız ıyı gelır yaaa aglarız ıste böğüre böğüre
ben bazen canım sıkkınken koyarım damar bır fılm aglarım aglarım rahatlarım aglamak ıstedıgım zamanlar olur yanı :) deli miyim ben acabaaa:86:

ya ağlamaklı bişey istemiyorum film filan moralim bozuluyo aşkım aradı bişey istiyomuusn dedim seni istiyorum dedi yemin töreninede gidemiycem off offf özledim aşkımı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…