NURBUR aslında kararsız kaldım
Onuda üzmek istemiyorum ama en çokta kendimi
nslhnhmza Bazen akıl akıldan üstündür
Bende yanlış yapmak istemiyorum
İlerde keşke demek hiç istemiyorum
O yüzden ölçüp biçiyorum
Başka tanımadığım insanların fikirlerini alıyorum
Ama kararı sonuçta ben verecem , dediğim gibi keşkelerim olsun istemiyorum..
haklısın ama ama kimse senin ilişkinde ne yaşadığını bilemez
walla kzlar hepimz aynı durumdayız ben yemin töreninede gidemıcem çok uzakta oldugu için k.pederim yerlerimizi ayırtmştı uçakta ama nişanlm siz mnyakmısınz ne işinz var dogubeyaztta sizi görnce sevnmem daha cok kızarım hemen iptal edın dedi ve ettıkktaa mayıs ayında görücem vee çoookkk özledm daha şmdideennnn :84:
selamalar herkese cumaa yemin töreni var ve ben gitmek istiyorum.izizn vermiyor ama çok isterdim orda olmayı nasıl ikna etsem :44:
sulkor canım hadi gözün aydın umarım çoookkk güzel geçer ne annemler ne işyeri izin verir gitmeme bende gidersem biter gelirim sanırım nslhnhmza arkadaşımıza katılıyorum çünkü daha bi zor olur bırakıp gelmek siz görün yarenlerinizi ben gün saymaya devammm
sulkor canım hadi gözün aydın umarım çoookkk güzel geçer ne annemler ne işyeri izin verir gitmeme bende gidersem biter gelirim sanırım nslhnhmza arkadaşımıza katılıyorum çünkü daha bi zor olur bırakıp gelmek siz görün yarenlerinizi ben gün saymaya devammm
Benim öküzcük ilk gittiği günün ertesi günü aradı
Ben konuşamıyacağım diyerek kapattı
Yani konuşsa ağladı ağlıyacaktı , Aradığında da seni seviyorum , özledimlerle havada uçuşuyor
Ama bundan sonra aradığında telefonlarına bakmama kararı aldım
Kendi yaptığı hatalar sonucunda onunla görüşmeme kararı aldım
Konuştuğum erkek arkadaşlarım kararımın yanlış olduğunu düşünüyor
Yok asker pıskolojisi bilmem ne filan diye
Şimdi ne yapıyım bilmiyorum , o üzülmesin diye benmi üzülmeye devam ediyim ?
eşi kıbrısa gidecek olanlar nerede esra mina neredesiniz yahu
kız su dondemde nefes ızlenır mı..naptın sen :) gercı ızlenır be bogure bogure aglarım ıyı olabılır :44: bır aksam annem evde yokken ızlıyım barı :)
cekhu delirdin mi arkadaşım? ne izlemesi?? :)
biz zaten normal zamanda ağlak ağlak geziyoruz neredeyse birde film :) sakın sakııınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?