ya ağlamaklı bişey istemiyorum film filan moralim bozuluyo aşkım aradı bişey istiyomuusn dedim seni istiyorum dedi yemin töreninede gidemiycem off offf özledim aşkımı ya
yahu ne ormantık ınsanlar var yaaaa...
benımkıne sordum gecen gun ıstedıgın bır sey var mı dıye; bebeklerın altını sıldıklerı ıslak mendıllerden ıstedıbızde nerdeee oyle senı ıstıyorumlar ozledımler felan :86:
kız ıyı gelır yaaa aglarız ıste böğüre böğüre
ben bazen canım sıkkınken koyarım damar bır fılm aglarım aglarım rahatlarımaglamak ıstedıgım zamanlar olur yanı :) deli miyim ben acabaaa :86:
Ben iki gündür konuşamadım dünüde saymıyorum 1dk 4sn olduğu için acaip bi konuşmaydı zaten nasılsın iyi sen bende iyi arkadaşın kartı kapatıyom ayıp olmasın seni seviyorum bende seni seviyorum bu sadece oooffffffffffffffff bugün arar inşallahhhhhhhh yoksa benim durum sakata gidiyooo
nur sende numara yokmu akşam altı buçuktan sonra sen ara onu.
ay ilahi cekhucum ya aşkım romantiktir valla adam ya biri duyar diyorum duysun diyo of çok özledim gelsin ya
Ben iki gündür konuşamadım dünüde saymıyorum 1dk 4sn olduğu için acaip bi konuşmaydı zaten nasılsın iyi sen bende iyi arkadaşın kartı kapatıyom ayıp olmasın seni seviyorum bende seni seviyorum bu sadece oooffffffffffffffff bugün arar inşallahhhhhhhh yoksa benim durum sakata gidiyooo
ayy cekhu ne güldüm:)
bu aradaaaa şimdi aşkım aradı beni :)
yok yok ben dayanamiyciiim kesinlikle kıbrıs'a gidiciiim :)
cekhu ağlamak yooğğookk gülmek var :)
yarınlarda yarınlarda onu sevmek var :)
Allah kavuştursun kızlar
Bizim şafak 53 bitiyor
aaaayyy masallah yaaaaaaa darısı basımızaaaaa
ay ilahi cekhucum ya aşkım romantiktir valla adam ya biri duyar diyorum duysun diyo of çok özledim gelsin ya
benimkinin hiç öyle özledim falan dediği olmadı..ben dersem iste..
ya dedim internet Cafe varmış evet var ama deli gibi de sıra var zaten ne yapicam İnternet'e girip dedi..e dedim belki cam vardır görürüz birbirimizi..ne gerek var uç gün sonra göreceksin dedi!e sen hiç ozlememissin anlaşıldı dedim!ya ne alaka uç gün sonra görüşcez iste diyor hala!uzatmadım bende :)dana burda da dana askerde de dana...
darıs başınıza canım460dan 53e geldik çok zordu Allah sabır versin hepinize
oh oh hadı gozunaydın :)
kız kıbrıs 45dk suruyor ya..ucaga bınıyorsun hop ınıyorsun..sen neredeydın?
vallahı ben cok ısterdım benımkı kıbrısa gıtsın..canakkale den cok daha yakın bence..:) bırınde 4-5 saat otobus bırınde 45dk ucak...
kız aglamak yok dıyon da,cok gulersekte herıf demez mı,hatuna bak keyfı yerınde dıyeeeee
bnmkıde çok söluo wallaa ben sölemek istemıorum ama o söleynce dayanamıorum bende seni çok özledm bıtanem dıorumm ama o dıokı bebeğim ben çook çookk özledmm yaa dıoo
Allah kavuştursun kızlar
Bizim şafak 53 bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?