337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ya ağlamaklı bişey istemiyorum film filan moralim bozuluyo aşkım aradı bişey istiyomuusn dedim seni istiyorum dedi yemin töreninede gidemiycem off offf özledim aşkımı ya

yahu ne ormantık ınsanlar var yaaaa...
benımkıne sordum gecen gun ıstedıgın bır sey var mı dıye; bebeklerın altını sıldıklerı ıslak mendıllerden ıstedı bızde nerdeee oyle senı ıstıyorumlar ozledımler felan :86:

ay ilahi cekhucum ya aşkım romantiktir valla adam ya biri duyar diyorum duysun diyo of çok özledim gelsin ya

Ben iki gündür konuşamadım dünüde saymıyorum 1dk 4sn olduğu için acaip bi konuşmaydı zaten nasılsın iyi sen bende iyi arkadaşın kartı kapatıyom ayıp olmasın seni seviyorum bende seni seviyorum bu sadece oooffffffffffffffff bugün arar inşallahhhhhhhh yoksa benim durum sakata gidiyooo

ayy cekhu ne güldüm:)
bu aradaaaa şimdi aşkım aradı beni :)
yok yok ben dayanamiyciiim kesinlikle kıbrıs'a gidiciiim :)

cekhu ağlamak yooğğookk gülmek var :)
yarınlarda yarınlarda onu sevmek var :)

nur sende numara yokmu akşam altı buçuktan sonra sen ara onu.

nur sende numara yokmu akşam altı buçuktan sonra sen ara onu.

arkadaşım bende en son pazar akşamı konuşmuştum birde az önce konuştum..
hemen başladım tabi seni çok merak ettimlere falan:)
hergün arayamam belki merak etme diye anlatmaya başladı biraz...
yani bende senin gibi hemen neden aramadı demeye başlıyorum ama biraz durup düşününce onlarada hak vermemek elde değil...
sıkma canını ilk fırsatta arar arkadaşım..

ay ilahi cekhucum ya aşkım romantiktir valla adam ya biri duyar diyorum duysun diyo of çok özledim gelsin ya

aboowwww 41 kere masallah
ben dedıgımde senı sevıyorum ya da ozledım dıye bazen bende senı sevıyorum veya bende ozledım dıyor hatta opuyor falan ama yapmadıgı zamanlar aha dıyorum kuyrukta bu bellı du bakalım yemın torenınde de okuz okuz davranmaya devam edecek mı acaba

:)))))) bılırım bılıırrrıııııımmmm benı de aramadıgında sıyırasım gelıyor :) hatta bır kac kere de sıyırmıslıgım vadır :))) bu foruma da yansımıstır

ayy cekhu ne güldüm:)
bu aradaaaa şimdi aşkım aradı beni :)
yok yok ben dayanamiyciiim kesinlikle kıbrıs'a gidiciiim :)

cekhu ağlamak yooğğookk gülmek var :)
yarınlarda yarınlarda onu sevmek var :)

oh oh hadı gozunaydın :)
kız kıbrıs 45dk suruyor ya..ucaga bınıyorsun hop ınıyorsun..sen neredeydın?
vallahı ben cok ısterdım benımkı kıbrısa gıtsın..canakkale den cok daha yakın bence..:) bırınde 4-5 saat otobus bırınde 45dk ucak...

kız aglamak yok dıyon da,cok gulersekte herıf demez mı,hatuna bak keyfı yerınde dıyeeeee

oh oh hadı gozunaydın :)
kız kıbrıs 45dk suruyor ya..ucaga bınıyorsun hop ınıyorsun..sen neredeydın?
vallahı ben cok ısterdım benımkı kıbrısa gıtsın..canakkale den cok daha yakın bence..:) bırınde 4-5 saat otobus bırınde 45dk ucak...

kız aglamak yok dıyon da,cok gulersekte herıf demez mı,hatuna bak keyfı yerınde dıyeeeee [/QUOTE]

aman cekhu düşündüğün şeye bak:)...hayatım sana moral vermek için böyleyim dersin
istanbuldayım canım uçak 1 saat 45 dk. sürüyormuş...
yok benim derdim yol değil yükseklik korkum var ilk defa uçağa bineceğim ama onuda geçtim:) gelme sakın diyor..bana ne dinlemicem seni boşuna gelme deme bana dedim :)onu dinlemeyeceğimi anlayıncapes etti sonunda.çok ösledim napiim

selam kısa dönem asker güzelleri nasılsınız bakalım

şafak saymaca nasıl gidiyor?

Askerlerinizsiz günleriniz nasıl geçiyor bakalım?

Bayanlar herkese merhabalar yeni üye oldum siteye biraz kendimi anlatayım=)) 4 senelik ilişkimizden sonra 3 ay önce sözlendik sözlüm mardinde kısa dönem asker piyade olarak gitti. Şimdiden çok özledim özellikle doya doya telde konuşmayı......

cekhu onun huyu da öledir belki farklı farklı insanlar var kimisi soğuk kimi yakın romantik oluyo şansmı dielim belki düzelir adamcağız

bnmkıde çok söluo wallaa ben sölemek istemıorum ama o söleynce dayanamıorum bende seni çok özledm bıtanem dıorumm ama o dıokı bebeğim ben çook çookk özledmm yaa dıoo

Sevgiliykende Dana Nişanlıykende Evliykende DANA....
Dana her zaman dana :))))
Aynı benim kocamda öyleydi sinir oluyodum..Ben her hafta kek börek ne bulduysam yapıo götürürdüm o hala gelme yorulma derdi..
Ya deme böyle istemiosun sanıyorum derdim yine derdi
Öyleee sıra fln beklemezdi yer varsa arardı :)))
Askerlik boyunca 2 kıta şiir yazdı başka ne mektup ne bişi telefonlarda özledim flnda demezdi
Bide çarşıya çıktı bigün kar vardı gidemedim ben bensiz tek çarşısıydı diyeiblirim Havada soğuk die girdi cafeye bide türkü açtık karşılık lı oturduk ağladık :))
Ahhh canım benim yaa sizin özlemlerinizi gördükçe bidaha yaşıyorum o günleri
Gerçi şimdide kuzimi bekliorum bitmicek benim şafaklar :))

darıs başınıza canım 460dan 53e geldik çok zordu Allah sabır versin hepinize

oooo uzun muydu canım senın...
bız bu kadar zorlanıyorsak..sızı dusunemıyorum bıle..cok uzun..ama masllah bak bır sey kalmamıs

aman cekhu düşündüğün şeye bak:)...hayatım sana moral vermek için böyleyim dersin
istanbuldayım canım uçak 1 saat 45 dk. sürüyormuş...
yok benim derdim yol değil yükseklik korkum var ilk defa uçağa bineceğim ama onuda geçtim:) gelme sakın diyor..bana ne dinlemicem seni boşuna gelme deme bana dedim :)onu dinlemeyeceğimi anlayıncapes etti sonunda.çok ösledim napiim
[/QUOTE]

:)))) zaten gecen hafta evden dısarı cıkmadım dıye azar ısıtttık beyfendıden!!!neden cıkmıyormusum neden gezmıyormusum bıdı bıdı bıdı
aman azmıs yıne ya ıstanbuldan da :) ben ızmır den bıldıgım ıcın :) 45dk dedım :)
aaa sen ne bakıyorsun ona yaa gıt tabıı
benımkıde bugunden,haftaya yemınden sonra yanı carsı ıznımız baslayacakmıs gelırsın 1 ya da 2 ocak ta dedı aaa gelırım tabıı sen onu kesın ogren ama dedım,sonra yok yok saka yaptım gelme dedı hanı ıstemem yan cebıme koy gecen ctesı de bana dıyo kı, yarın gorus var mılletın sevgılısı gelıyor sen nıye gelmedın yuh dedım haber mı verdın?nerden bıleyım ılk haftadan ızın vereceklerını dedım...sonra yıne yok yok zaten gelme dedı o yuzden bunlar sımdı,gel de dıyemıyor gelme de dıyemıyor hanı gel ama ben dedım dıye degıl sen ıstedıgın ıcın gel,hesaaaabı o yuzden sen gıt bacım gıt..
bende 1 ya da 2 ocakta gıdecem ınsallah havalar bozmazsa..gunubırlık..ıkıdır aynı lafı soyluyor cunku gıtmezsem ayıp olacak cocuga

ya kıslar işte evelnince inş değişmezler ya böyle devam eder:

bnmkıde çok söluo wallaa ben sölemek istemıorum ama o söleynce dayanamıorum bende seni çok özledm bıtanem dıorumm ama o dıokı bebeğim ben çook çookk özledmm yaa dıoo

seninkide duygularını belli ediyor galiba hemşo :) şanslısın bu konuda :)
ALLAH hepimizi sevdiğimize kavuştursun da bol bol hasret giderelim inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…