Sevgiliykende Dana Nişanlıykende Evliykende DANA....
Dana her zaman dana :))))
Aynı benim kocamda öyleydi sinir oluyodum..Ben her hafta kek börek ne bulduysam yapıo götürürdüm o hala gelme yorulma derdi..
Ya deme böyle istemiosun sanıyorum derdim yine derdi
Öyleee sıra fln beklemezdi yer varsa arardı :)))
Askerlik boyunca 2 kıta şiir yazdı başka ne mektup ne bişi telefonlarda özledim flnda demezdi
Bide çarşıya çıktı bigün kar vardı gidemedim ben bensiz tek çarşısıydı diyeiblirimHavada soğuk die girdi cafeye bide türkü açtık karşılık lı oturduk ağladık :))
Ahhh canım benim yaa sizin özlemlerinizi gördükçe bidaha yaşıyorum o günleri
Gerçi şimdide kuzimi bekliorum bitmicek benim şafaklar :))
ha degısmıyorlar yanı?ben askerden geldıgınde hanı bır sure en azından aşk böcüğü olur felan dıyordum ama hıc umıtlenmıyım o zaman? ha bk senınkı yıne ıkı satırda olsa bır sey yazmıııssss bu bıle mucıze bence yanı benımkının yazdıgını dusunemıyorum bıle,hayal bıle edemıyorum yanı o derece ımkansız bı de karsılıklı aglıycaz falan ha ımkaaannnııı yoookk
ama napalım ben onu dana olarak sevdım zaten :) baska turlu olsa bu sefer bende afallarım kesınbunyeme ters gelır sımdı 7 seneden sonra adam bır gelıyormus ellerınde cıcekler kapında sırılsıklam edasıyla napıon len sırılsıklam olmussun yaaaa derım
ha degısmıyorlar yanı?ben askerden geldıgınde hanı bır sure en azından aşk böcüğü olur felan dıyordum ama hıc umıtlenmıyım o zaman? ha bk senınkı yıne ıkı satırda olsa bır sey yazmıııssss bu bıle mucıze bence yanı benımkının yazdıgını dusunemıyorum bıle,hayal bıle edemıyorum yanı o derece ımkansız bı de karsılıklı aglıycaz falan ha ımkaaannnııı yoookk
ama napalım ben onu dana olarak sevdım zaten :) baska turlu olsa bu sefer bende afallarım kesınbunyeme ters gelır sımdı 7 seneden sonra adam bır gelıyormus ellerınde cıcekler kapında sırılsıklam edasıyla napıon len sırılsıklam olmussun yaaaa derım
aman cekhu düşündüğün şeye bak:)...hayatım sana moral vermek için böyleyim dersin
istanbuldayım canım uçak 1 saat 45 dk. sürüyormuş...
yok benim derdim yol değil yükseklik korkum var ilk defa uçağa bineceğim ama onuda geçtim:) gelme sakın diyor..bana ne dinlemicem seni boşuna gelme deme bana dedim :)onu dinlemeyeceğimi anlayıncapes etti sonunda.çok ösledim napiim
:))) ilahi kıs değişiyomuş bide bakmışsın eskisi gibi değil ya bugün şarkılarda amma duygusal çalıyo valla bana garazine midir nedir ama ağlamıyorum hehehe
Allah seni iyimi
Hem çiçek neki buket nasıl oluyor :))))
Neye buket denio ben bilmem onları
ilk hafta yazmıştı şiiride sonra alıştı hiç bişi yok :)))
Olsun dediğin gibi böyle sevdik En azından evlenince değiştiii diyemiyoruz
yok kız saka maka degısmesın yaaa danacıgım benım
ben gecende bır arkdasta gordum buketı..ondan ogrendım sagolsun
hıııcc bende bılmem kı :) yanı 7 senedeeee buket sayısı 2 cıcek sayısı daa en fazla 5tır
tabıı yaa bu ıste :) bu yanı gayet net
da ben ıste askerden dondugunde şu evlılıgı de aradan cıkartırız dıye dusunuyordumhanı o gazla o askla o sevkle teklıf eder belkı dıyordum
merhaba kızlar naber
bende tek bende sanıyordum ama herkeste var demek ki
valla ilk zamanlarda bile çiçek almazdı ama kanadaya gittiğinde çiçekçi aracılığı ile yolluyordu hemde özel bir gün olmasına gerek yok kapıyı bi açıyorum ellerimde çiçeklerama tabi çiçekçi
öyle şiir falan yazacağını bende umut etmiyorum aman sağsalim gelsinde evlenelim ben onu böyle sevdim
HAhahahaha
canım geldi 26 gün sonra evlendik ne teklif ne başka bişe ben hiç görmedim buket olayını hani belki doğum yaptığımda getirir oda BELKİİİİ
HAhahahaha
canım geldi 26 gün sonra evlendik ne teklif ne başka bişe ben hiç görmedim buket olayını hani belki doğum yaptığımda getirir oda BELKİİİİ
gunubırlık gıdılır yanı..teslım etmeye gıtmıstık zor oluyor 10 saat yolda gecıyor gıt-gel ama deger ya :) canakkale de canım benımkı..ızmır canakkale 4-5 saat arası suruyor ıste..sabah 6:30 otobusu var,ona bınsem 10:30 11 gıbı orada olurum aksam da 18:30-19 otobusu var..aksam muhım degıl zaten gec gelsemde..oraya varıs saatı onemlı..ama en erken 6:30 maalesef...
ay ozlesın azcık yaaa gıtmemeyı dusunuyordum ben aslında bır ara :) ozlesın kudursun derbeder olsun askındandıye ama baktım hıc oralı degıl barı gıdeyım dedım
HAhahahaha
kızzz o kadar yani teklifte yok
benimkide arada romantik bi dakkada benle evlenirmisin der ewt derim sonra ileriki günlerde süpersonik zekasıyla gecen evlenme teklif ettim ya aradan çıkardık der
cooook guldum buna yaaa supersonık zeka
ha geldıgınde evlendınız amaok o zaman yıne bır umıt var yanı teklıf bızde de olmaz gıbı gelıyor bana ya neyseeee artık :)
ah kıyamam yaa dogumda bıle belkı dıyorben yollarım sana kocamaaaaaaannn bır buket kırmızı gul sen merak etme hem senınkı de sasırsın kımden bu cıcekler dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?