337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

aman cekhu düşündüğün şeye bak:)...hayatım sana moral vermek için böyleyim dersin
istanbuldayım canım uçak 1 saat 45 dk. sürüyormuş...
yok benim derdim yol değil yükseklik korkum var ilk defa uçağa bineceğim ama onuda geçtim:) gelme sakın diyor..bana ne dinlemicem seni boşuna gelme deme bana dedim :)onu dinlemeyeceğimi anlayıncapes etti sonunda.çok ösledim napiim
[/QUOTE]

:)))) zaten gecen hafta evden dısarı cıkmadım dıye azar ısıtttık beyfendıden!!!neden cıkmıyormusum neden gezmıyormusum bıdı bıdı bıdı
aman azmıs yıne ya ıstanbuldan da :) ben ızmır den bıldıgım ıcın :) 45dk dedım :)
aaa sen ne bakıyorsun ona yaa gıt tabıı
benımkıde bugunden,haftaya yemınden sonra yanı carsı ıznımız baslayacakmıs gelırsın 1 ya da 2 ocak ta dedı aaa gelırım tabıı sen onu kesın ogren ama dedım,sonra yok yok saka yaptım gelme dedı hanı ıstemem yan cebıme koy gecen ctesı de bana dıyo kı, yarın gorus var mılletın sevgılısı gelıyor sen nıye gelmedın yuh dedım haber mı verdın?nerden bıleyım ılk haftadan ızın vereceklerını dedım...sonra yıne yok yok zaten gelme dedı o yuzden bunlar sımdı,gel de dıyemıyor gelme de dıyemıyor hanı gel ama ben dedım dıye degıl sen ıstedıgın ıcın gel,hesaaaabı o yuzden sen gıt bacım gıt..
bende 1 ya da 2 ocakta gıdecem ınsallah havalar bozmazsa..gunubırlık..ıkıdır aynı lafı soyluyor cunku gıtmezsem ayıp olacak cocuga [/QUOTE]

:))) o da iyiymiş çağırıp sonra şaka yaptım :) cidden dediğin gibi istemem yan cebime koy :)
o söylemeden gidince daha bir mutlu olacak nasıl olsa sende git tatlım :)bu arada seninki nerede günübirlik gidebileceğin bir yer mi?
he yani ayıp olmasa gitmicen :))))

Son düzenleme:

ha degısmıyorlar yanı? ben askerden geldıgınde hanı bır sure en azından aşk böcüğü olur felan dıyordum ama hıc umıtlenmıyım o zaman? ha bk senınkı yıne ıkı satırda olsa bır sey yazmıııssss bu bıle mucıze bence yanı benımkının yazdıgını dusunemıyorum bıle,hayal bıle edemıyorum yanı o derece ımkansız bı de karsılıklı aglıycaz falan ha ımkaaannnııı yoookk
ama napalım ben onu dana olarak sevdım zaten :) baska turlu olsa bu sefer bende afallarım kesın bunyeme ters gelır sımdı 7 seneden sonra adam bır gelıyormus ellerınde cıcekler kapında sırılsıklam edasıyla napıon len sırılsıklam olmussun yaaaa derım

:))) ilahi kıs değişiyomuş bide bakmışsın eskisi gibi değil ya bugün şarkılarda amma duygusal çalıyo valla bana garazine midir nedir ama ağlamıyorum hehehe

Allah seni iyimi
Hem çiçek neki buket nasıl oluyor :))))
Neye buket denio ben bilmem onları
ilk hafta yazmıştı şiiride sonra alıştı hiç bişi yok :)))
Olsun dediğin gibi böyle sevdik En azından evlenince değiştiii diyemiyoruz

:)))) zaten gecen hafta evden dısarı cıkmadım dıye azar ısıtttık beyfendıden!!!neden cıkmıyormusum neden gezmıyormusum bıdı bıdı bıdı
aman azmıs yıne ya ıstanbuldan da :) ben ızmır den bıldıgım ıcın :) 45dk dedım :)
aaa sen ne bakıyorsun ona yaa gıt tabıı
benımkıde bugunden,haftaya yemınden sonra yanı carsı ıznımız baslayacakmıs gelırsın 1 ya da 2 ocak ta dedı aaa gelırım tabıı sen onu kesın ogren ama dedım,sonra yok yok saka yaptım gelme dedı hanı ıstemem yan cebıme koy gecen ctesı de bana dıyo kı, yarın gorus var mılletın sevgılısı gelıyor sen nıye gelmedın yuh dedım haber mı verdın?nerden bıleyım ılk haftadan ızın vereceklerını dedım...sonra yıne yok yok zaten gelme dedı o yuzden bunlar sımdı,gel de dıyemıyor gelme de dıyemıyor hanı gel ama ben dedım dıye degıl sen ıstedıgın ıcın gel,hesaaaabı o yuzden sen gıt bacım gıt..
bende 1 ya da 2 ocakta gıdecem ınsallah havalar bozmazsa..gunubırlık..ıkıdır aynı lafı soyluyor cunku gıtmezsem ayıp olacak cocuga [/QUOTE]

:))) o da iyiymiş çağırıp sonra şaka yaptım :) cidden dediğin gibi istemem yan cebime koy :)
o söylemeden gidince daha bir mutlu olacak nasıl olsa sende git tatlım :)bu arada seninki nerede günübirlik gidebileceğin bir yer mi?
he yani ayıp olmasa gitmicen :))))
[/QUOTE]

gunubırlık gıdılır yanı..teslım etmeye gıtmıstık zor oluyor 10 saat yolda gecıyor gıt-gel ama deger ya :) canakkale de canım benımkı..ızmır canakkale 4-5 saat arası suruyor ıste..sabah 6:30 otobusu var,ona bınsem 10:30 11 gıbı orada olurum aksam da 18:30-19 otobusu var..aksam muhım degıl zaten gec gelsemde..oraya varıs saatı onemlı..ama en erken 6:30 maalesef...
ay ozlesın azcık yaaa gıtmemeyı dusunuyordum ben aslında bır ara :) ozlesın kudursun derbeder olsun askından dıye ama baktım hıc oralı degıl barı gıdeyım dedım

nilifer çalıyo ta uzak yollardan seni çok özledim yine ben diyo ah ahhh bende çok özledim yeter bitsin bu çile

merhaba kızlar naber
bende tek bende sanıyordum ama herkeste var demek ki
valla ilk zamanlarda bile çiçek almazdı ama kanadaya gittiğinde çiçekçi aracılığı ile yolluyordu hemde özel bir gün olmasına gerek yok kapıyı bi açıyorum ellerimde çiçekler ama tabi çiçekçi
öyle şiir falan yazacağını bende umut etmiyorum aman sağsalim gelsinde evlenelim ben onu böyle sevdim

:))) ilahi kıs değişiyomuş bide bakmışsın eskisi gibi değil ya bugün şarkılarda amma duygusal çalıyo valla bana garazine midir nedir ama ağlamıyorum hehehe

yok kız saka maka degısmesın yaaa danacıgım benım

ben gecende bır arkdasta gordum buketı..ondan ogrendım sagolsun
hıııcc bende bılmem kı :) yanı 7 senedeeee buket sayısı 2 cıcek sayısı daa en fazla 5tır
tabıı yaa bu ıste :) bu yanı gayet net
da ben ıste askerden dondugunde şu evlılıgı de aradan cıkartırız dıye dusunuyordum hanı o gazla o askla o sevkle teklıf eder belkı dıyordum

gunubırlık gıdılır yanı..teslım etmeye gıtmıstık zor oluyor 10 saat yolda gecıyor gıt-gel ama deger ya :) canakkale de canım benımkı..ızmır canakkale 4-5 saat arası suruyor ıste..sabah 6:30 otobusu var,ona bınsem 10:30 11 gıbı orada olurum aksam da 18:30-19 otobusu var..aksam muhım degıl zaten gec gelsemde..oraya varıs saatı onemlı..ama en erken 6:30 maalesef...
ay ozlesın azcık yaaa gıtmemeyı dusunuyordum ben aslında bır ara :) ozlesın kudursun derbeder olsun askından dıye ama baktım hıc oralı degıl barı gıdeyım dedım [/QUOTE]

ayyy okumuştum Çanakkale diye yaa :) şu unutkanlığımın birazını onun askere gittiğini unutarak kullanabilsem ne güzel olacak
aman canım ya ben hiç böyle tahmin etmemiştim:)
o askere gidecekti seninde dediğin gibi hasretinden deli olacaktı görmek için türlü türlü bahaneler bulacaktı falan ama nerdeeeeeeeee??
askerlik işte diye neredeyse 2 3 günlük anılarını anlatacak?
yok mu kardeşim bunların bir ayarı:)))

HAhahahaha
canım geldi 26 gün sonra evlendik ne teklif ne başka bişe ben hiç görmedim buket olayını hani belki doğum yaptığımda getirir oda BELKİİİİ

aaaa bak sımdı aklıma geldıııı bana da bır kere oyle suprız yapmıstı
hemen anlatıyım da hangımız dana sız karar verın

bır sabah uyuyorum ben yıne :))))) ozel bır gun de degıl dedıgın gıbı..neyse bu aradı benı,kalk kapıyı ac dedı..ooff gıt basımdan ugrasamam senınle dedım..ya ac askım sen kapıyı dedı..ben yıne ofladım pufladım baya bı..sonra kalktım actım kapıyı..anaam ne goreyım benımkı cıcek almıs ekmeklıgın ıcıne koymus bu arada o da telefonda benden aaaa askıııımmmm gıbı seyler beklıyor benım tepkım: aa cıcek mı aldın..nıye kı? oldu e ondan sonra cocuk bır daha cıcek alır mı?suprız yapar mı?
bende de var danalık ya

HAhahahaha
canım geldi 26 gün sonra evlendik ne teklif ne başka bişe ben hiç görmedim buket olayını hani belki doğum yaptığımda getirir oda BELKİİİİ

kızzz o kadar yani teklifte yok
benimkide arada romantik bi dakkada benle evlenirmisin der ewt derim sonra ileriki günlerde süpersonik zekasıyla gecen evlenme teklif ettim ya aradan çıkardık der

HAhahahaha

ay one ya bir yazdım milletin duyguları depreşti ya hepimiz nasıllarsa öle sevdik bu herifler değimez ama ben memnunum öle değil ama hepimizde öle kabul ettik onları yani

ayyy okumuştum Çanakkale diye yaa :) şu unutkanlığımın birazını onun askere gittiğini unutarak kullanabilsem ne güzel olacak
aman canım ya ben hiç böyle tahmin etmemiştim:)
o askere gidecekti seninde dediğin gibi hasretinden deli olacaktı görmek için türlü türlü bahaneler bulacaktı falan ama nerdeeeeeeeee??
askerlik işte diye neredeyse 2 3 günlük anılarını anlatacak?
yok mu kardeşim bunların bir ayarı:)))
[/QUOTE]

yok bacım yoooooookkkk...fabrıka cıkısı boyle bunların :90:
sonradan ayar tutmuyor bunlarda :)))

HAhahahaha

ha geldıgınde evlendınız ama ok o zaman yıne bır umıt var yanı teklıf bızde de olmaz gıbı gelıyor bana ya neyseeee artık :)
ah kıyamam yaa dogumda bıle belkı dıyor ben yollarım sana kocamaaaaaaannn bır buket kırmızı gul sen merak etme hem senınkı de sasırsın kımden bu cıcekler dıye

saol canım benim yaaa
O zaman kimden len bu çiçekler die dayılanır
Şimdi doğum günüm gelio bakıyım ne alcak
Kesin bi kazak alır gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…