337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

evlendikleri gün romantik olurlar oda iki üç gün sonra eski haline dönerler

kızlar hani derler ya bu adam evlenmeden önce böyle değildi çok romantikti falan diye
anacığım ben bunu hiç diyemeyeceğim sanırım benimki bildim bileli böyle
ama şimdi de böyle söyleyince supersoniğimi özledim ya
kadın ruhundan anlamaz sinirlenince gözü birsey görmez azcık odundur falan ama ben onu çok seviyorum

ay kzlar asıl benım şafak 2 temmuzda bıtıo evlencezya ozaman göstercek bana şafagıda mehtabıdaaa

Daha gelcek iş bulcaz bebekime çalışcak para biriktircez sonra bizimkilerle tanışcak sonra aileler tanışcak sonra söz sonra nişan sonra düğün...... Teklifi ettide kurtuldu çok şükür bunu saymam dedim bidahada etmem dedii bu kadar rahatlar işte özgüven tavan bunlardaa

saol canım benim yaaa
O zaman kimden len bu çiçekler die dayılanır
Şimdi doğum günüm gelio bakıyım ne alcak
Kesin bi kazak alır gelir

vallaha asker masker ocak 29 da bu evın kapısı calmazsaaaaaa bır cıcekcı tarafından mayıs a gıder goremez benı yaaaa :84: 29 ocak ta bızım yıldonumumuz bır cest yapar herhalde dıye hayal kuruyorum ama...gorecegız

kızlar sıze doyum olmaz ama benım cıkmam lazım..
opuyorum hepınızı kocamaaaaan

aynen cnm yaa adama bi evlenme teklıfı ettıremedm 5 yıldr beraberz daha 1 kere bile 14 şubat falan görmedm inadına ya 13 unde yada 15 inde hediye alırr o gun ben esnafa para verip kndıme salaga bak dedirtmem dio ama tek atlamadıgı gun doğum günümdür onuda hiçbr zaman unutmam ve atlamam çnkü iyiki doğmşsun ve bnm olmşsun der erkeğim popcornum benim yaaa oy nasıl özledim tombuş dudişlerinii anlatamam yaaaa

Olur hepsi olur,ben askere gitmeden önce hiçbişey olmaz diodum ama üni bitti 1 ay sonra anadolu hisarında tek taşla evlenme teklifini aldım =))) bu anların tadını çıkarmaya bak asıl problemler aileler kaynaştıktan sonra başlıyo hiçbirşeyi san abırakmıyorlar en azından bizimkiler öyle herşeyimize karışıyolar

canlarımmm ben geldiimömrüm aradı sabah sesiyle uyandım ay bu adamın aşkından deliricemmmmmnasılsıızzzİ???????

Benimkinin romantizm konusunda hakkını yiyemem kesinlikle tabi asker dönüşü ne olur bilinmez ama değişmez benim bebekim yaaaa ruhunda var adamınn incelik benide kendine benzetti ama iyi oldu :)))

Benimkinin romantizm konusunda hakkını yiyemem kesinlikle tabi asker dönüşü ne olur bilinmez ama değişmez benim bebekim yaaaa ruhunda var adamınn incelik benide kendine benzetti ama iyi oldu :)))

Süpeeer ozaman mükemmel bi evlenme teklifi gelir kesin =)) benimde aynı şekilde o yönden maşallahımız var,şimdiden 14 şubatı düşünmeyi başlamıştır emiinim Bende şimdiden düşünemye başladım çünküü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…