337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Benimkinin romantizm konusunda hakkını yiyemem kesinlikle tabi asker dönüşü ne olur bilinmez ama değişmez benim bebekim yaaaa ruhunda var adamınn incelik benide kendine benzetti ama iyi oldu :)))

bende soğuk biriydim onu hayatıma koymaya başlamadan önce başladıktan sonra tabi bende alıştım şimdi öle değilim ya belkide ilk sevdiceğim olduğu içinnn

Benimkinin romantizm konusunda hakkını yiyemem kesinlikle tabi asker dönüşü ne olur bilinmez ama değişmez benim bebekim yaaaa ruhunda var adamınn incelik benide kendine benzetti ama iyi oldu :)))

aynen canım 6 yıldır beraberiz 3 aylık nişanlıyız söööölemesi ayıp aldığı gül sayısı abrtmıyorum 200 ü geçmiştir...her doğum günümde yaşım kadar beyaz gül alır,paketini de normal yaptırmaz,mutlaka bir özellik katar,kimisinin paketine nazar boncuklu küçük tokalarla süsletmiş,kimisinde güllerin ortasına iki tane kuş kondurmuş,bir başkasında da özür dilemek için kocaman bir ayıcık ayıcığın kucağında da bir buket beyaz gül..
arkadaşları her seferinde fırça atıyor aşkıma "oğlum çıtayı yükseltiyorsun yarın birgün bizimkiler de görecek isteyecek kötü örnek oluyorsun" derler her seferinde...oyy kurban olsun o na aşkısı,ölsün yollarınaa...benim romantik kurabiyem....

bende soğuk biriydim onu hayatıma koymaya başlamadan önce başladıktan sonra tabi bende alıştım şimdi öle değilim ya belkide ilk sevdiceğim olduğu içinnn

İlk olmasının etkisi vardır kesinlikle,bendede tam tersi ben onu değiştirdim şu anda bile kayınvalidem flnda hep der bu bizim oğlan değil diye çok emek verdik ilişkiye ama değdi gerçekten

Bende bende çiçek böcek derlerdi aman ne anlarki insan bunu alınca derdim hatta evli bi ablam vardı şirketten bırak alsın alsın alışsın zaten evlenince almıyolar bu günlerin tadını çıkar ben gidiyorum kuyumcuya adamın gözüne soka soka yüzük beğeniyorum bugün anneler günü diyorum ama tık yok sonra kendim alıp çıkıyorum yüzügü derdi kulakları çınlasın tontiş ablamın şimdilik elinde imkanı oldugu sürece özel günleri geçtim normal zamanda bile elinden geleni yapar hep böyle devam eder inşallah:116:

canım allah nazardan saklasındilini ısır kızbenim odunumun 1 gül almışlığı bile olmadığı gibi,hayatımız boyunca çiçek bekleme hayatta almam diyovalla antiromantik bu adam yaadahada aşık oluyorum böyle oldukça odunumm kurban olurum

İlk olmasının etkisi vardır kesinlikle,bendede tam tersi ben onu değiştirdim şu anda bile kayınvalidem flnda hep der bu bizim oğlan değil diye çok emek verdik ilişkiye ama değdi gerçekten

belkide benm ilk sevdiğim aşkım herşeyim ya o benm belkide ondandır

Bu arkadaşlar hep aynı olmak zorunda mı yaaa aman maşş allah bozmasıııııın: Çok özlediiimm koca bebeğimiiiiii

Anlatmaya başlasam buna çok yakın bi yazıda ben yazarım Allah bozmasın kuzum hep böyle devam eder İNŞALLAHHHHHH bi gelsinlerde anam oooffffff

Anlatmaya başlasam buna çok yakın bi yazıda ben yazarım Allah bozmasın kuzum hep böyle devam eder İNŞALLAHHHHHH bi gelsinlerde anam oooffffff

En çok korktuğum değişmesi inşş eskisi gibi döner,sağdan soldan duyuyorum hep askerlik katılaştırır erkeği fln diyede.....Düşünmek bile istemiyorum 4 seneden sonra ay allah korusun

En çok korktuğum değişmesi inşş eskisi gibi döner,sağdan soldan duyuyorum hep askerlik katılaştırır erkeği fln diyede.....Düşünmek bile istemiyorum 4 seneden sonra ay allah korusun

ayyy ben şimdi diyorum bazen soğuk nevale diye dahada katılaşırsa naparım

yok bence değişmezler daha çok bağlanıyo bence telefonda nasıl konusuyolar ya değişmez korkma

ısırdım kuzum hemde kaşıdım merak etme...Allah hepimizin aşklarını daim etsin,çiçek,böcek bunlar işin zamazingosu

ısırdım kuzum hemde kaşıdım merak etme...Allah hepimizin aşklarını daim etsin,çiçek,böcek bunlar işin zamazingosu

ayyy ben şimdi diyorum bazen soğuk nevale diye dahada katılaşırsa naparım

canım allahım bozmasın korkma değişmez bak benimki antiromantiktir ama hep derim aşık olduğum çok güçlü bir adamın kanatları altındayım diye çok şükür bunu hep hissettirir,inşallah hepimize bir ömür aşık kalırlar

yok bence değişmezler daha çok bağlanıyo bence telefonda nasıl konusuyolar ya değişmez korkma

Günde 2 kere konusuyoruz bi sabah 6:30 gibi bide aksam 8 gibi hep seni seviyorumla kapatıo teli hala=)) çok şükür şimdiye kadar bi değişme yok

aynen öyle canım,bir bakışı bile hissettirir aşkını,benimki bana 1 kez dedi biliyomusun ben sana gerçekten çok aşığım ama bunu ilk ve son kez söylüyorum bidaha duyamassın dediyanımızda olsunlar,hep bize aşık kalsınlarda çiçekleri kusur kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…