aynen öyle canım,bir bakışı bile hissettirir aşkını,benimki bana 1 kez dedi biliyomusun ben sana gerçekten çok aşığım ama bunu ilk ve son kez söylüyorum bidaha duyamassın dediyanımızda olsunlar,hep bize aşık kalsınlarda çiçekleri kusur kalsın
cnm benm zaten bizi sevmeseler bizle birlikte yanımızda olmazlar zaten gider başkasıyla evlenir konsur her neyse eminim şuan onlarda bizi düşünüyooo içiniz rahat olsunnn kıslarrr
veee deli gibi özlüyolaaaaaarr
aynen öyle canım,bir bakışı bile hissettirir aşkını,benimki bana 1 kez dedi biliyomusun ben sana gerçekten çok aşığım ama bunu ilk ve son kez söylüyorum bidaha duyamassın dediyanımızda olsunlar,hep bize aşık kalsınlarda çiçekleri kusur kalsın
cnm benm zaten bizi sevmeseler bizle birlikte yanımızda olmazlar zaten gider başkasıyla evlenir konsur her neyse eminim şuan onlarda bizi düşünüyooo içiniz rahat olsunnn kıslarrr
ewt tabiki seni çoooooooooooooookkkkkkk özledim diyo aman bende özledim ağlıycm gözlerim sulandı bak yine aramadı inş. arar 8,30 arıyo dün aramadı ama inş. bugün arar.
Oyyyy kıyamam sizee..tabi 50 kere söyleyipte ..okunu çıkartmamak lazım,bu seferde her seni seviyorum dediğinde" hmmm biliyorum" muhabbeti dönmeye başlıyor,şahsen yaptığım için biliyorum:76::97:Allahım acılarını göstermesin,yokluklarını hissettirmesin hiçbirimize
Veeeee deli gibi özleniyorlarrrrrrrrrr
evet hayatım haklısın bazı arkadaşlar soğuk konuştuklarından yakınıyo o tamamen psiklojik düşünsene biz onların canıyız onları sabır ve aşkla bekliyoruz bence 7-24 bizi düşünüyolardırgerçekten içiniz rahat olsun
Oyyyy kıyamam sizee..tabi 50 kere söyleyipte ..okunu çıkartmamak lazım,bu seferde her seni seviyorum dediğinde" hmmm biliyorum" muhabbeti dönmeye başlıyor,şahsen yaptığım için biliyorum:76::97:Allahım acılarını göstermesin,yokluklarını hissettirmesin hiçbirimize
soğuk konuşmalarının sebebi askerler arkalarında telefon bekliyo ondan çekiniyo yada rütbeli biri vardır o an için her şey düşünmen gerek onlarda biliyo bizim onları beklediğimizi her an her dkka yaniii
Evet o tür düşünen arkadaşları anlayamıorum sonuçta uzaktalar ve sesimizi duymak için bile saatlerce sıra bekledikleri oluyo soğuk konuşmuş ne fark eder ailelerinden önce çoğunlukla bizim sesimizi duymak için katlanıyolar o sıraya...
Soğuk konuşma olayı aynen bencede öleeeee arkada bi sürü adam var aşkımmmmm özledim diyorum hı tamam tamammm ahhh yavrum bende seni bi bilsen diyo sanki kuzum benim yaaaaaaa özledimmmmm
soğuk konuşmalarının sebebi askerler arkalarında telefon bekliyo ondan çekiniyo yada rütbeli biri vardır o an için her şey düşünmen gerek onlarda biliyo bizim onları beklediğimizi her an her dkka yaniii
aynen öyle canım,kalabalık,arkalarında bekleyen var birde aşırı soğuk,bizi aramak için dışarı çıkıyolar,ayy allah hepsine rahatlık versinn
o olaya çok şahit oldum arkadaşlarımdan ama biz söylemynce kötü hissedioruz kendimizi
bnmkı bugun bıkere aradı ondada cok kısa konuştuu yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?