offf özlüorum ama yaaa :26:
Bende size komik bişey anlatımda gülün az kızlar:))))
Bebegim gitti askere servisten indiğim yolun karşısında beni beklerdi hep servis yanaştı ayyyy baktım bomboş arasıı kim gitcek eve şimdi diyorum bu yoldan bitmez falan neyse indim geçtim karşıya bakıyorum sağa sola saklandı çıkcak şimdi heeee gelmiycem sandın dimi dicek ama nerdeee yok yok yokkkkkkkk duygular tavan yapmış ağlıyorum yaaaa nolur çıksın Allahım şuracıktan biyerrden diye dua ediyorum severdi öle süprisleri bitanecimm yürümeye başladım arkamı döncem veeeee geldim aşkım dicek diye bi umut çevirdim kafamı BABAM nur...... diye bağırdı neyse topladım kendimi hıııı baba koştur koştur geldi yanıma romantizm bitti ciddi resmi eve yürüyüş başladıııı:))))
Ve biz hep orda buluşuruz hiç görmedim babamı orda ve eve en geç 4-5 te gelen adam beni ogün orda yakaladı:)))) sanırım bitanecim gönderdi ağlama nolur diye((((
bende çok özledim yaa bugün düşündüm şimdi saçlarını kazıdılarya bunların ayy doya doya kafalarını öperiz,o anı hayal ettim düşün nasıl özledim off
walla yaa kelim benimm nasıl öperdm kafasını şmdiiii zaten çok sevıorum ben onun tarşlı halını yaz aylarında hep asker traşı yaptırırdı ben sevıorum dıee yavrum yaaaa bnde öpe öpe doyamzdım kafaşınıııı
benimkinin saçları papağan gibi uzun diil ama kısada diil o yüzden ilk kez kafasını saçsız doya doya öpücem ay çok mutluyumkafayı yedik resmen varya
Ziynet sali - rüya (2010 yeni albüm) | İzlesene.com bu bizim şarkılarımızdan bu çalar çalmaz elimi tutar arabayı durdururdu bitene kadar elele bunu dinleyerek birbirimizi ve şehri izlerdik sizinle paylaşayım dedim hepinize gelsin...
ciddiyim yedik ya onlarsızlık ne kötüymüşhasretten yandık resmen
beni bugün hiç aramadııı..hep 5 te arardı.saat kaç oldu hala aramadı..bişey yoktur inş.
beni bugün hiç aramadııı..hep 5 te arardı.saat kaç oldu hala aramadı..bişey yoktur inş.
Dert etme can!..
Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan, yürüyebiliyorsan......
Ne mutlu sana!..
...Elinde olmayanları söyleme bana...
.........Elinde olanlardan bahset can!…
Üzülme!..
Geceler hep kimsesiz mi geçecek?.....
Gidenler dönmeyecek mi?..
Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede..
Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış...
Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta...
Gel Git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?..
“Hüzün olgunlaştırır” ...
“Kaybetmek sabrı öğretir”..
güzel bir cevap teşekkür ederim..mevlananın en sevdiğim sözlerinden..sanki sen paylaşmamışsında başka bir yerden bana gelmiş nasihat gibi oldu..ama yine de endişeleniyorum işte..hala aramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?