337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Bende size komik bişey anlatımda gülün az kızlar:))))
Bebegim gitti askere servisten indiğim yolun karşısında beni beklerdi hep servis yanaştı ayyyy baktım bomboş arasıı kim gitcek eve şimdi diyorum bu yoldan bitmez falan neyse indim geçtim karşıya bakıyorum sağa sola saklandı çıkcak şimdi heeee gelmiycem sandın dimi dicek ama nerdeee yok yok yokkkkkkkk duygular tavan yapmış ağlıyorum yaaaa nolur çıksın Allahım şuracıktan biyerrden diye dua ediyorum severdi öle süprisleri bitanecimm yürümeye başladım arkamı döncem veeeee geldim aşkım dicek diye bi umut çevirdim kafamı BABAM nur...... diye bağırdı neyse topladım kendimi hıııı baba koştur koştur geldi yanıma romantizm bitti ciddi resmi eve yürüyüş başladıııı:))))
Ve biz hep orda buluşuruz hiç görmedim babamı orda ve eve en geç 4-5 te gelen adam beni ogün orda yakaladı:)))) sanırım bitanecim gönderdi ağlama nolur diye((((

ben eşimle çok az konuştum.dışaradan aranabılen telefonları kaldırmışlar,1tanesı aranıyo tabı herkes sırada...

ayy cnm wallaa koptum heee babam nurrr aynısı gecen hafta banada oldu salı perşmbe eğitimim var bnm ve iş yernden geç çıkıorum ogunlerdede servs uzakta bırakıo ve başka otobuse bnmem gerekıo salı-perşembe beni hep nişanlm bıtanem herşym alır eve götürürr gecen hafta durakta otobus beklıorum gelmıo ayy kndı kendıme konuşuorum aşkm olsaydı benm burda tek başıma ne işim var durakta aglamaya başladm salak gibi bakıorum onun arabasndan araba göruorum o sanıorum falan kafayı yemeden otobus geldide bndım eve gttım 5 dk daha bekleseydım herhalde kafayı sıyırıp b.köye yatırırdılar beniii

bende çok özledim yaa bugün düşündüm şimdi saçlarını kazıdılarya bunların ayy doya doya kafalarını öperiz,o anı hayal ettim düşün nasıl özledim off

walla yaa kelim benimm nasıl öperdm kafasını şmdiiii zaten çok sevıorum ben onun tarşlı halını yaz aylarında hep asker traşı yaptırırdı ben sevıorum dıee yavrum yaaaa bnde öpe öpe doyamzdım kafaşınıııı

benimkinin saçları papağan gibi uzun diil ama kısada diil o yüzden ilk kez kafasını saçsız doya doya öpücem ay çok mutluyumkafayı yedik resmen varya

ciddiyim yedik ya onlarsızlık ne kötüymüş hasretten yandık resmen

ayy evet yaa seslerini duymak ne güzelmiş şimdi daha iyi anladımgeçende topikte bir arkadaş demişti dedesi 7 yıl babası 2 yıl askerlik yapmış öyle olsaydı düşünün halimizii

beni bugün hiç aramadııı..hep 5 te arardı.saat kaç oldu hala aramadı..bişey yoktur inş.

Dert etme can!..
Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan, yürüyebiliyorsan......
Ne mutlu sana!..
...Elinde olmayanları söyleme bana...
.........Elinde olanlardan bahset can!…
Üzülme!..
Geceler hep kimsesiz mi geçecek?.....
Gidenler dönmeyecek mi?..

Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede..

Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış...

Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta...

Gel Git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?..
“Hüzün olgunlaştırır” ...
“Kaybetmek sabrı öğretir”..

güzel bir cevap teşekkür ederim..mevlananın en sevdiğim sözlerinden..sanki sen paylaşmamışsında başka bir yerden bana gelmiş nasihat gibi oldu..ama yine de endişeleniyorum işte..hala aramadı

beni bugün hiç aramadııı..hep 5 te arardı.saat kaç oldu hala aramadı..bişey yoktur inş.

yok mavigülüm ne olucak allah korusun geçende benimkide aramadı hergün aramamız mucize merak etme dedi,eğitim yoğundur sıra vardır korkma canım

güzel bir cevap teşekkür ederim..mevlananın en sevdiğim sözlerinden..sanki sen paylaşmamışsında başka bir yerden bana gelmiş nasihat gibi oldu..ama yine de endişeleniyorum işte..hala aramadı

bende aynı endişeyle bekliyorum..sesini duymadığımda saatler ilerlemiyo sanki..ama ikimizde mutlu uyuycaz bu gün..arıycaklar mutlaka

Yaa askere böyle şaka yapılır mı yaa...uyuz oldum walla
Aşkım kayınpederimi aramış,konuşmuşlar falan..kayınpederim aşkıma "yemin törenine gelemiycez" demiş, garibim öylece dona kalmış sus pus olmuş...sonra şaka şaka geliyoruz demiş..:84:

Ya reva mı benim biriciğime yaa,böyle şakamı olur Allah aşkına..
orda askerlerimiz bizden bir çift güzel laf duymak için onca telefon sırasında bekliyorlar,sonra sen kalk böyle bi şaka yap...ay kafayı yiycem yaaa:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…