yok mavigülüm ne olucak allah korusun geçende benimkide aramadı hergün aramamız mucize merak etme dedi,eğitim yoğundur sıra vardır korkma canım
bende aynı endişeyle bekliyorum..sesini duymadığımda saatler ilerlemiyo sanki..ama ikimizde mutlu uyuycaz bu gün..arıycaklar mutlaka
canım inş. en kısa zamanda seninkide arar..gerçekten zaman geçmiyor..eğitimleri varmış akşam akşamarayamamış..hadi seninde haberini bekliyorum..
eşi kıbrısa gidecek olan arkadaşlar.onlar kıbrısa gidince nasıl görüşecez bilgisi olan varmı?
Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede..
Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış...
ne kadar güzel cümleler bir bahar sabahı karşımıza çıkıcaklar eveet
bahar sabahına kadar nası geçcek o vakit acabadayanamıyorum merve canım çok yanıyo çok özlüyorum
Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede..
Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış...
ne kadar güzel cümleler bir bahar sabahı karşımıza çıkıcaklar eveet
üzülme neslicim mesela kendine değişik bişiler yarat örneğin bugün 146 mı unut sen onu 1 yada 1 kaç gün ileri say değişik bişilerle uğraşmazsak geçmez tatlım onun için bişiler yap süpriz geldiğinde vermek için ama ona sadece sürprizim var de söyleme merak etsin sende böylece günlerini geçirmiş biraz acını hafifletmiş olursun canım kendini üzüp yıpratma askerden geldiklerinde dahada bi aşık olsunlar bize dimi ama aaaaaaaa
kendi resimlerimizden oluşan bi takvim yaptım ama almaz diye götürmedi. şimdi geldiğinde de değişik bişi düşünüp yapalım hep beraber o zaman. bu takvim yaptırmak isteyen varsa o kadar para verip yaptırmasınlar isterlerse ben yapar msn den yollarım siz çıkarttırırsınız artık. düşünelim hadi geldiklerinde değişik bi süpriz bulalım
herkes mevlanada kendin bişeyler bulur..bu bahar hepimiz için ilk baharımız olacak kızlar...
mesela kendimiz büyük bi albüm yapsak ama süslemeside bizdeniçine ilk çekindiğimiz fotolardan son çekindiğimiz fotolara kadar koysak kenarlarına yine minik süslü notlar yapıştırsak nasıl olurr :97:
şu gelinlerin felan foto albüm oluyo ya onlardan mı yapalım :) bana uyar değişik şeyler de yine de düşünelim ama bu da güzel fikir
yumicim teşekkür ederim..oh çok şükür aradıda rahat ettim..yoksa karnımın ağrısından duramazdım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?