337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

çok şükür biraz önce aradı..gece eğitimleri varmış..hep aynı saatte arayınca merak ettimde..çok şükür iyiymiş..ya böyle merak edince karnıma ağrılar giriyo moralim çok bozuluyo başka bişey düşünemiyorum..aklıma nekakar kötü şey varsa o geliyo..sevdiklerimi özelliklede sözlümü kaybetmekten çok korkuyorum Allah korusun ya..uff iyi bir huy değil ama

yok mavigülüm ne olucak allah korusun geçende benimkide aramadı hergün aramamız mucize merak etme dedi,eğitim yoğundur sıra vardır korkma canım

yumicim teşekkür ederim..oh çok şükür aradıda rahat ettim..yoksa karnımın ağrısından duramazdım:)

bende aynı endişeyle bekliyorum..sesini duymadığımda saatler ilerlemiyo sanki..ama ikimizde mutlu uyuycaz bu gün..arıycaklar mutlaka

canım inş. en kısa zamanda seninkide arar..gerçekten zaman geçmiyor..eğitimleri varmış akşam akşamarayamamış..hadi seninde haberini bekliyorum..

aklına hiçbi zaman kötü bişi getirme gelcekler hem de gittiklerinden dah asağlam ve bi daha hiç bırakmamak için gelcekler bugün hiç ii diilim hep ağlıyorum çok özledim çookkkkkkkk

canım inş. en kısa zamanda seninkide arar..gerçekten zaman geçmiyor..eğitimleri varmış akşam akşamarayamamış..hadi seninde haberini bekliyorum..

inş. canım..gece eğitimi?yeni şeyler öğreniyoruz..benimki 9 dan önce aramaz..bütün işerini bitiricek ondan sonra ben

eşi kıbrısa gidecek olan arkadaşlar.onlar kıbrısa gidince nasıl görüşecez bilgisi olan varmı?

valla bu konu kafamı karıştırıyo benimde.ordada ankesörlü telefonlar varmış ama burdaki kartlar orda geçmiyomuş.ordan alana kadar da baya vakit geçiyomuş yani başlarda haber alamayabiliriz..ilk teslim olduklarında falan..askeri kıbrısa gidicek olanlar bi çözüm yolu bulursa bildirsinler lütfen

evet birde gece eğitimi varmış bende bugün öğrendim..yazık yaa sabahın köründe kalk geceye kadar eğitim doğuya gidecek ocakta ondan bu gece eğitimleri sanırım..

Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede..

Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış...

ne kadar güzel cümleler bir bahar sabahı karşımıza çıkıcaklar eveet

Son düzenleme:
evet bir de gece eğitimleri varmış bende yeni öğrendim ilk defa yapıyolar sanırım..canım benim hemen aramış sonra çok yorgunum yemek yicez şimdi daha tıraş falan olucam diyo.bir dak. bile konuşamadık..hem okadar yorgun hem de bidaha arıcam seni anlatırım diyo..kıyamamki ben ona:)

bahar sabahına kadar nası geçcek o vakit acaba dayanamıyorum merve canım çok yanıyo çok özlüyorum

bahar sabahına kadar nası geçcek o vakit acaba dayanamıyorum merve canım çok yanıyo çok özlüyorum

üzülme neslicim mesela kendine değişik bişiler yarat örneğin bugün 146 mı unut sen onu 1 yada 1 kaç gün ileri say değişik bişilerle uğraşmazsak geçmez tatlım onun için bişiler yap süpriz geldiğinde vermek için ama ona sadece sürprizim var de söyleme merak etsin sende böylece günlerini geçirmiş biraz acını hafifletmiş olursun canım kendini üzüp yıpratma askerden geldiklerinde dahada bi aşık olsunlar bize dimi ama aaaaaaaa

herkes mevlanada kendin bişeyler bulur..bu bahar hepimiz için ilk baharımız olacak kızlar...

kendi resimlerimizden oluşan bi takvim yaptım ama oraya almazlar diye götürmedi. şimdi geldiğinde de değişik bişi düşünüp yapalım hep beraber o zaman. bu arada takvim yaptırmak isteyen varsa o kadar para verip yaptırmasınlar isterlerse ben yapar msn den yollarım siz çıkarttırırsınız artık. düşünelim hadi geldiklerinde değişik bi süpriz bulalım

Son düzenleme:

mesela kendimiz büyük bi albüm yapsak ama süslemeside bizden içine ilk çekindiğimiz fotolardan son çekindiğimiz fotolara kadar koysak kenarlarına yine minik süslü notlar yapıştırsak nasıl olurr :97:

mesela kendimiz büyük bi albüm yapsak ama süslemeside bizden içine ilk çekindiğimiz fotolardan son çekindiğimiz fotolara kadar koysak kenarlarına yine minik süslü notlar yapıştırsak nasıl olurr :97:

şu gelinlerin felan foto albüm oluyo ya onlardan mı yapalım :) bana uyar değişik şeyler de yine de düşünelim ama bu da güzel fikir

şu gelinlerin felan foto albüm oluyo ya onlardan mı yapalım :) bana uyar değişik şeyler de yine de düşünelim ama bu da güzel fikir

ama bu biraz daha emek harcanmış bi albüm olsun :)) kocaman bi albüm alalım kaplamasınsın süslerine işlemelerine kadar hepsi bize ait başka şeylerde düşünelim tabiii bunlar ilerde çok güzel hatıralar olucak saklayacağımızz

yumicim teşekkür ederim..oh çok şükür aradıda rahat ettim..yoksa karnımın ağrısından duramazdım:)

çok şükür kuzum ya bana bir ara böyle bir korku geldi sözlümü kaybetme korkusu salak gibi aklıma geldikçe kusuyodumdoktor ilaç verdi aşırı aşk yani hastalık derecesinde aşkta oluyomuş,sözlüm saatlerce konuştu benimle falan anca iyileştimanlıyorum senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…