ama bu biraz daha emek harcanmış bi albüm olsun :)) kocaman bi albüm alalım kaplamasınsın süslerine işlemelerine kadar hepsi bize ait başka şeylerde düşünelim tabiii bunlar ilerde çok güzel hatıralar olucak saklayacağımızz
İyi akşamlar kızlar...
Birtanemle görüştüm şimdi öksürüyordu ,hasta oluyorİnsafsız komutan eğitimden sonra bırakmış öylece dışarda sonrada hasta olmuşlar işte,bebekim benimmm kıyamamm
pfff gidip ben bakmak istiyorum sevdiceğime
kızzz o kadar yani teklifte yok
benimkide arada romantik bi dakkada benle evlenirmisin der ewt derim sonra ileriki günlerde süpersonik zekasıyla gecen evlenme teklif ettim ya aradan çıkardık der
o yıne ıyıymıss kızlar bn tursuya bayılırm oturmus kendı kendıme ole yerken geldı karsıma elınde cayıyla askm benle evlencen dımı dedı bnde ne bılıyım olesıne soruyo sandm ewt dedm o gun bugundur dıo bn teklıf ettım sende kabul ettın bı tursuya araya kaynadm yanı
Bunada şükür diyin bende 2 gündür ses yokkkk((((((
ayy elidada bebeğim tam sana mesaj atıyodum elim galba kötü içerik bildir butonuna kaydı inşallah basmamışımdır kusura bakma canım off
bnmde 3 gundur ses yokkızlar ya bısey sorcam bn yemn torenıne gıdemıorum ama nısanlımın aılesı gıdıo askm bnm kurabıyelere bayılır burdan yapıp aılesıyle gondrsem ucaga fln alırlarmı
tek kötü içerik hala telefonun çalmamasıdır sanırım boşver takılma sorun değil...
kızlar hepinizin hayatı monoton mu bugunlerde. ben bakıyorumda sabah okula git akşam gel gece nasıl oluyor anlamıyorum telefon bekle sabah yine okula git:18:
tabii canım alırlar ama içine çatal fln koyma ben çünkü ömrüme bigün kek yapmıştım havaalanında güvenlik çatalımı çöpe attırdııbende aşkıma kek ve poğaça yapıcam kayınvalidemle konuştuk az evvel oda sarmayla kete yapıyomuş sarma istemiş kuzum oyyyyyyy allahım kıyamam nun sarma çeken canınaaa
benim bu haftadan sonra derslerim 5te5 normalde sadece salı çarşambaydı şimdi bütün hafta ders aldım bari zaman çabuk geçerbu arada tekrar sorry kuzum kötü içerik için
[ı]selam kızlar!
Bugün 4 dkcık konuşabildim aşkımla sürüm sürüm süründük dedi.baya eğitim yaptırmışlar ve yine ekmek yokmuş yiyememiş doğru dürüst.
Ayrıca bugün çok sevdiğim iki kız arkadaşım da sevgililerinden ayrıldı yaza düğünleri vardı.çok tuhaf oldum.ilişkilerin ne olacağı hiç belli olmuyo.güzel vakit geçiriyorken ve anlaşıyorken keyfini çıkarmak en iyisi, kötü sonla biten ilişkileri gördükçe umutsuzluğa kapılıyo insan.yanımda olmadığı için hüzünlendim birden bir an önce bitsin şu askerlik %6 sı ancak geçmiş daha[/ı]
Selam kızlar!
Bugün 4 dkcık konuşabildim aşkımla sürüm sürüm süründük dedi.Baya eğitim yaptırmışlar ve yine ekmek yokmuş yiyememiş doğru dürüst.
Ayrıca bugün çok sevdiğim iki kız arkadaşım da sevgililerinden ayrıldı yaza düğünleri vardı.Çok tuhaf oldum.İlişkilerin ne olacağı hiç belli olmuyo.Güzel vakit geçiriyorken ve anlaşıyorken keyfini çıkarmak en iyisi, kötü sonla biten ilişkileri gördükçe umutsuzluğa kapılıyo insan.Yanımda olmadığı için hüzünlendim birden bir an önce bitsin şu askerlik %6 sı ancak geçmiş daha
Bayanlar herkese merhabalar yeni üye oldum siteye biraz kendimi anlatayım=)) 4 senelik ilişkimizden sonra 3 ay önce sözlendik sözlüm mardinde kısa dönem asker piyade olarak gitti. Şimdiden çok özledim özellikle doya doya telde konuşmayı......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?