337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kesinlikle tabiki. takvimimizi ben 12 ay yaptım 12 ayrı resim ve masa takvimi şeklindeydi ama çok beğendi anlatamam kesinlikle kendi el emeğimiz olsunn daha çok beğenirler:)

İyi akşamlar kızlar...

Birtanemle görüştüm şimdi öksürüyordu ,hasta oluyor İnsafsız komutan eğitimden sonra bırakmış öylece dışarda sonrada hasta olmuşlar işte,bebekim benimmm kıyamamm
pfff gidip ben bakmak istiyorum sevdiceğime

Bugün heryerde eğitim vardı anlaşılan::)

Bu arada hayırlı akşamlar kızlar

kızzz o kadar yani teklifte yok
benimkide arada romantik bi dakkada benle evlenirmisin der ewt derim sonra ileriki günlerde süpersonik zekasıyla gecen evlenme teklif ettim ya aradan çıkardık der

o yıne ıyıymıss kızlar bn tursuya bayılırm oturmus kendı kendıme ole yerken geldı karsıma elınde cayıyla askm benle evlencen dımı dedı bnde ne bılıyım olesıne soruyo sandm ewt dedm o gun bugundur dıo bn teklıf ettım sende kabul ettın bı tursuya araya kaynadm yanı

benim sğpersonic aramadı ya heryerde eğitiö varsa benimkine ağır gelmiştir pestili çıkmıstır

ayy elidada bebeğim tam sana mesaj atıyodum elim galba kötü içerik bildir butonuna kaydı inşallah basmamışımdır kusura bakma canım off

ayy elidada bebeğim tam sana mesaj atıyodum elim galba kötü içerik bildir butonuna kaydı inşallah basmamışımdır kusura bakma canım off

tek kötü içerik hala telefonun çalmamasıdır sanırım boşver takılma sorun değil...
kızlar hepinizin hayatı monoton mu bugunlerde. ben bakıyorumda sabah okula git akşam gel gece nasıl oluyor anlamıyorum telefon bekle sabah yine okula git:18:

Selam kızlar!
Bugün 4 dkcık konuşabildim aşkımla sürüm sürüm süründük dedi.Baya eğitim yaptırmışlar ve yine ekmek yokmuş yiyememiş doğru dürüst.
Ayrıca bugün çok sevdiğim iki kız arkadaşım da sevgililerinden ayrıldı yaza düğünleri vardı.Çok tuhaf oldum.İlişkilerin ne olacağı hiç belli olmuyo.Güzel vakit geçiriyorken ve anlaşıyorken keyfini çıkarmak en iyisi, kötü sonla biten ilişkileri gördükçe umutsuzluğa kapılıyo insan.Yanımda olmadığı için hüzünlendim birden bir an önce bitsin şu askerlik %6 sı ancak geçmiş daha

bnmde 3 gundur ses yok kızlar ya bısey sorcam bn yemn torenıne gıdemıorum ama nısanlımın aılesı gıdıo askm bnm kurabıyelere bayılır burdan yapıp aılesıyle gondrsem ucaga fln alırlarmı

tabii canım alırlar ama içine çatal fln koyma ben çünkü ömrüme bigün kek yapmıştım havaalanında güvenlik çatalımı çöpe attırdııbende aşkıma kek ve poğaça yapıcam kayınvalidemle konuştuk az evvel oda sarmayla kete yapıyomuş sarma istemiş kuzum oyyyyyyy allahım kıyamam nun sarma çeken canınaaa

benim bu haftadan sonra derslerim 5te5 normalde sadece salı çarşambaydı şimdi bütün hafta ders aldım bari zaman çabuk geçerbu arada tekrar sorry kuzum kötü içerik için

el ayak dalsın artık napalımm ayy bak ıyı aklıma geldı bnde sarma kek flnda gonderıyım:)

benim bu haftadan sonra derslerim 5te5 normalde sadece salı çarşambaydı şimdi bütün hafta ders aldım bari zaman çabuk geçerbu arada tekrar sorry kuzum kötü içerik için

ayy hiç sorma canım zaman çabuk geciyorda çok ağır olmaya başladı ya gunde 8 saat derse giriyorum okulun ıvırı zıvırı ayrı bi dert offf sevdiceğim gelsede evleniversek gitsem baska bi okula yaaaa

SLM CANIM TORUNLARIM..nasıl gidiyor asker yolu beklemek..onlarsız ikinci haftayı bitirmek üzeresiniz.bakın öyle yada böyle geçip gidiyor günler Allah sağlık versin de sayılı günler elbet geçip gidecek.ne güzel bak bir çoğunuzun bu cuma yemin töreni var.inanın yemin törenine katılmak askerlerinizi orda görmek okadar gurur veriyorki göğsünüz kabarıyor.diyorsunuzki benim yarim yiğidim orda vatanı için orda..fırsatınız olursa gidin ve izleyim derim gerçekten kaçırılmaması gereken günlerden biri..inanın ölsem anca unuturum o anı.ve ömrüm boyunca çocuklarıma anlatacağım ve göstereceğim resimlerim olacak..mehtabınız şimdiden hayırlı olsun kızlar darısı şafağınıza DOĞAN GÜNEŞİNİZE

selam kızlar..
dün akşam 7 gibi aşkımla konuştum azıcık,gece aramaya çalışcam dedi..
boşver dedim bu da yeter bana..
tam bayılmış uyuyordum saat 12 de telefon, aşkım arıyor
sen beni ara dedi bu telden, aradım tam yarım saat konuştuk
ay nasıl mutlu oldum anlatamam..çok güzel şeyler konuştuk...
koğuşta nöbet tutan arkadaşıymış,hemen çevre edinmiş sosyal bebeğem benim...
bugün de o nöbetçiymiş koğuşta 1-3 nöbeti,,
yine aramaya çalışırım dedi ama bakalım

benim aşkım da ekmeksiz yemek yemiş bugün.amaçları ne anlamıyorum ekmek bulmak bu kadar zor mu.keşan da olan sizdiniz galiba.acaba bizimkiler aynı yerde mi

geçicek canım merak etme
ben daha konuşamadım telefon hep meşgul düşmedi hala

slmmmmm
benimde nişanlım mardinde kısa dönem asker,onu çook özlüyorum ya bugün hiç aramadı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…