337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

nasılsınız arkadaşlar..yeni öğrendim burayı kendime yoldaş arıyordum hemen üye oldum...ben de nişanlımı yolladım askere 337.dönemde..kısa dönem erzincan hava savunma taburunda....yemin törenine gitmemi o da istemiyor...zaten çok uzak,öyle sık gidemeyeceğim..belki tam ortasında martta falan giderim diyorum ama nasip...onu şimdiden çok özledim :84:

bende artık nisanlanmak istiyorum ya dana'm seni çok özledim gel artık takalım yüzükleri....

hayat bana da çok monotonve eksik geliyor..her akşam msn kamerada konuşuyorduk günde kırk sefer telefonlaşıyorduk şimdi 1 sefer 2-3 dakika konuşabilsek şükrediyorum..sabah erken saatlerde 1 2 kere daha kolay bekleyen yok diye,gece yatarken acaba arar mı bu sabah arasın da sesiyle uyanayım düşüncesi,gün içinde eğitimi nasıl geçiyor ki çok eziyet etmeseler endişesi,5ten sonra hala bitmedi mi eğitim nasıl ki niye aramadı iyi mi herşey yolunda mı....her gün aynı...tek değişen şey özlemim..her gün artıyor....

haklısın canım bende 10 dk anca konusabildim bugün..
çok koşturmuşlar, bu yetmiomuş gibi akşam yemekten sonrada eğitimler devam edecekmiş

sen yine iyi konuşmuşsun aslında sıra bekleyen yoktu heralde şanslısın :)ben de ancak 5 dk konuşabildim nerde seninki yemekten sonra da eğitim ay kolay gelsin denetim falan mı var acaba yakında

kızlar bir de şu şafak sayarları nasıl yaptınız? bazılarınızın mesajlarının altında farklı şekillerde günler var...?

sen yine iyi konuşmuşsun aslında sıra bekleyen yoktu heralde şanslısın :)ben de ancak 5 dk konuşabildim nerde seninki yemekten sonra da eğitim ay kolay gelsin denetim falan mı var acaba yakında

çok sıra bekleyen varmış öle dedi ama yinede konustuk işte:)
Edirnede sevgilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…