337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

(((((((((((( ne zormuş asker yolu beklemekkk.....eskiden 4 seneymiş bir de askerlik..vay ozamanki arkada kalanların haline (

yaaa ne zaman uzun uzun rahat rahat konuşablcezz yaa 2 gün 3er dk konşmak yetmiokii bana jet hızıylaa konşuoruzz offffffffffffffffff

kızlarrrrrrrrrrrr
şafakk 144

nabersiniz bebişler?öyle bir geçer zamankiyi izliyorum bir yandan topik sessiz sizdemi onu izliyosunuzz

benimm aşkımm aramadı ya çok merak ediyorum iye aramadıı:2::2::2:

heralde herkes öyle bir geçer zamnkiye kitlendi bnm gibi arada geliorum bakıorum topikte kim ne yazmşş diee ama hereketszz

ozaman hepimizeee diziden esinlenerek éöyle bir geçer zaman kiiiiiiii" şarkısnı armağan edipp

gerçeğe uygunluğnu maysdaa göreceğizz kızlar diormm :))) :81::81:

öyle bir geçer zaman ki...su gibi...sımsıcacık sarılacağız sevdiklerimize....ve inşallah hiç bitmeyecek sonra o güzel rüya...

yazık ama yaaaa o kadar enerji harca sonra ekmek yiyeme...eziyet oluyor diyorlardı ama bu da fazla...:84:

gelincee nası bezlerizz biz onlarıı ama ellermzlee mis gibi inş...

askeriyedeki yemeklerle ilgili bi yönetmelk var aslnda ona uymak askerleri çok ii beslemek zorundalarmşş hatta yer yemekte et fln olmalı onlarn enerjisini karşlycak sizinkiler neden böle yapıoo şikayet etmelii ne bu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…