337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

katılıyorum...ama diğer tarfatan orası askeriye şikayet ettiler mi yemek düzelir ama nöbetten eğitimden cezadan falan çıkar acısı....:97:

herkese ii akşamlar kızlarr keyıfler nasıll bakalım? benı brz canım sıkkın yılbası gunu cok yakın bı arkadasımın dugunu war mersınde bılet alcam aşkım sana da bı sorım almadan dedımm hayır gıtmıceksın dedı neden meden derken 10 snye kaldıı kapancak kesınlıkle gıtmıosun tamma mı dedı kapadıı sonra tekrar konustukk neden bıtanem hıc ımkanı yokmu nır ıstemıosun dedım aklım sende kalır catlarım ararıp sormazsam ındınmı bındınmı dıe fln ondn dedı bısey olmaz dedım halbukı 24yasında ınssanım ya cok zor durumdayımm kızcagıza soz werdım evını fln bırlıkte kurdukk esyalr flnn tmzlık..askımıda uzmek ıstemıorumm kızada ne dıcem yaaaaa offfffffffff akıl werın bana brzz lutfen:26::26::26:

OFF YAA BÖLEE YAPIOLAR İNSANI ÜZÜOLAR

yakın bi ark. oldgunu biliomuu cnm yanii senin içinn nekdr önemli biri oldgnu biliosaa bnce izin verir biraz bekle rahat konştğnz zaman açıklarsın güsel güsel oda hassas şimdi öle paralamsı çok normal gitmiceksn diee ama dinleynce hak verir bnce
sen çok fazla üstüne gitme rahat konşabildgnzz zzamn açarsn tekrar konuyu

ahhhh ahh biz onlardan 1 gün haber alamzask neler kuruorus neler düşünüoruzz burda aslnda anlamaları lazm amaa kıyamayzz biz onlaraa

canım hoşgeldin,zor durumda kalmışsın offakılları bizde şimdi canım oda haklı,şimdi arkadaşına sözlüm izin vermiyo aklı kalıyo desen alınıp darılabilir,en iyisi arkadaşına başka bir bahane bulmak:44:benimkide ağzından söz çıktımı hayatta izin vermez bir şeyi bi kere söyler,sakın bana ikiletme dediğim şeyi der,seninkide izin vermicek gibi duruyo,en iyisi gitmemek

kötü olmuş gerçekten böle durumda insan ne yapacağını şaşırıyo..biz burda düşünüyoz onlar kim bilir neler düşünüyodur orda da bize sölemiyolar.napıyo nerde acaba diye..yani bu durumda gitmemen lazım ama arkadaşın da yakınsa kötü olur..mantıklı bi yalan sölemen lazım mecburen

off bılıo ykn arkadasım oldugunu ama o da dıo kı zaten kayserıde 1 hafta boyunca yanında sureklı yardım ettın dugunede gıtmeyıwer kayserıye gelınce kendı ewıne zatn sueklı beraber olcaksnz hedıyenıde werırsın dıoo..ya sana bısey olursa nolcakk yılbasıı zamanı yuollar cok klblk olourr dıoo kesınmıı kararınn brz dusunsen dedımmm dusuncek bısey yokk kesınlıkle gıtmıosunn dedıı bıdaha solemek ıstemıorumm emınımkı cok kızarr kac defa solıcem dıe off askerde olmasa agzından gırıp burnundan cıkıp gıderdım ama orda dıe bısey dıyemıorumm yaaaaaahayır gıdıcem desem ıı gule gule gıtt bekleem bbnı flnn derr emınım olee kopek gıbı gururu warr ınat sewgılım yaa ..buarada 4sınıf oldugum ıcın bıtırme hazırlıorumm fınallerden once wermrm lasım onla ugrasıorumm kac haftadırr askım dedıkı cuma gunu tezımın sunumu yapcam de dedı cuma gunude kına war kayserıden mersın 5saat surdugu ıcın o gun gıdemem tezını bahane et dıoo OLURMU SIZCE KIZLAR:26::26::26:

olabilir canım evet onu bahane edebilirsin..biraz daha düşün başka bişey gelmzse aklına öle dersin

zaten artıkk bu konşmanın üzerine gidemezsn cnmm gitme de zaten... bnce tez bahanesi iimşş gayet geçerliii...

bu arada ark.ın burda aramzda deil dimii

Ican bencede tez bahanesi süper albenimi yedin kız bahanen hazıroff iğrenç espriydişaka bi yana anlıyorum seni insan arada kalıyo ama aşkınla huzurun için tez bahanesi süpermiş bence

Ican bencede tez bahanesi süper albenimi yedin kız bahanen hazıroff iğrenç espriydişaka bi yana anlıyorum seni insan arada kalıyo ama aşkınla huzurun için tez bahanesi süpermiş bence

ALLAH IYILİĞİNİ WERSİNN YUMICIMM YAA NERDEN BILDINN KIZ hakkeden albenı yıyorumm suan kalbın ne kdr temız waall sookk olduum yokssaa yan komsum fln mmısınn camdan mıı gordun
ama tezz aslında pek bahane deıll en gecbu aayın 31ınde teslım etmem lasımm ocak 3tede fınallerım baslıooo yaaaa uff yanı dugune gıtseydım o aradaı 2gunde gıdıp gelcektım

koptum ya cidden albenimi yiyodunnnbugün 2 oldu kayınvalidemde dedi kalbin inanılmaz temiz diyeşimdi havamdan geçilmez valla açılın topiğin müveccimi geldiiiafiyet olsun bu arada canım

koptum ya cidden albenimi yiyodunnnbugün 2 oldu kayınvalidemde dedi kalbin inanılmaz temiz diyeşimdi havamdan geçilmez valla açılın topiğin müveccimi geldiiiafiyet olsun bu arada canım

saol bebekkk..kayınvaldem kete fln yapcak yazmısın ya 1kac saat once kaynanan nerelı kız kete yo nerden bılıoo==??? ben kayserıde okuorumm ıstanbulda oturuorumda kayserıye gelene kdr kete yı hıcc duymamıstımm megerr kete kayserıye has bı pogaca turuymuss öö acaba dedımm kaynanan kayserılımı)===

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…