gelincee nası bezlerizz biz onlarıı amaellermzlee mis gibi inş...
askeriyedeki yemeklerle ilgili bi yönetmelk var aslnda ona uymak askerleri çok ii beslemek zorundalarmşş hatta yer yemekte et fln olmalı onlarn enerjisini karşlycak sizinkiler neden böle yapıoo şikayet etmelii ne bu yaaa
herkese ii akşamlar kızlarr keyıfler nasıll bakalım? benı brz canım sıkkın yılbası gunu cok yakın bı arkadasımın dugunu war mersınde bılet alcam aşkım sana da bı sorım almadan dedımm hayır gıtmıceksın dedı neden meden derken 10 snye kaldıı kapancak kesınlıkle gıtmıosun tamma mı dedı kapadıı sonra tekrar konustukk neden bıtanem hıc ımkanı yokmu nır ıstemıosun dedım aklım sende kalır catlarım ararıp sormazsam ındınmı bındınmı dıe fln ondn dedı bısey olmaz dedım halbukı 24yasında ınssanım ya cok zor durumdayımm kızcagıza soz werdım evını fln bırlıkte kurdukk esyalr flnn tmzlık..askımıda uzmek ıstemıorumm kızada ne dıcem yaaaaa offfffffffff akıl werın bana brzz lutfen:26::26::26:
herkese ii akşamlar kızlarr keyıfler nasıll bakalım? benı brz canım sıkkın yılbası gunu cok yakın bı arkadasımın dugunu war mersınde bılet alcam aşkım sana da bı sorım almadan dedımm hayır gıtmıceksın dedı neden meden derken 10 snye kaldıı kapancak kesınlıkle gıtmıosun tamma mı dedı kapadıı sonra tekrar konustukk neden bıtanem hıc ımkanı yokmu nır ıstemıosun dedım aklım sende kalır catlarım ararıp sormazsam ındınmı bındınmı dıe fln ondn dedı bısey olmaz dedım halbukı 24yasında ınssanım ya cok zor durumdayımm kızcagıza soz werdım evını fln bırlıkte kurdukk esyalr flnn tmzlık..askımıda uzmek ıstemıorumm kızada ne dıcem yaaaaa offfffffffff akıl werın bana brzz lutfen:26::26::26:
bende sabah azcık duydum sesini nasıl özledim az evvel resimlerini öptüm,sevdim zormuş hasretlik,tez gelsinlerde kavuşalım
amiiinn..önceden 1 saat haber alamayım delirirdim şimdi nasıl dayanıyoz mecbur olunca
dimii hakkaten öyle ben çok paniklerdim telefonu duymasa falan şimdi halimize bak
kötü olmuş gerçekten böle durumda insan ne yapacağını şaşırıyo..biz burda düşünüyoz onlar kim bilir neler düşünüyodur orda da bize sölemiyolar.napıyo nerde acaba diye..yani bu durumda gitmemen lazım ama arkadaşın da yakınsa kötü olur..mantıklı bi yalan sölemen lazım mecburen
off bılıo ykn arkadasım oldugunu ama o da dıo kı zaten kayserıde 1 hafta boyunca yanında sureklı yardım ettın dugunede gıtmeyıwer kayserıye gelınce kendı ewıne zatn sueklı beraber olcaksnz hedıyenıde werırsın dıoo..ya sana bısey olursa nolcakk yılbasıı zamanı yuollar cok klblk olourr dıoo kesınmıı kararınn brz dusunsen dedımmm dusuncek bısey yokk kesınlıkle gıtmıosunn dedıı bıdaha solemek ıstemıorumm emınımkı cok kızarr kac defa solıcem dıe off askerde olmasa agzından gırıp burnundan cıkıp gıderdım ama orda dıe bısey dıyemıorumm yaaaaaahayır gıdıcem desem ıı gule gule gıtt bekleem bbnı flnn derr emınım olee kopek gıbı gururu warr ınat sewgılım yaa .. buarada 4sınıf oldugum ıcın bıtırme hazırlıorumm fınallerden once wermrm lasım onla ugrasıorumm kac haftadırr askım dedıkı cuma gunu tezımın sunumu yapcam de dedı cuma gunude kına war kayserıden mersın 5saat surdugu ıcın o gun gıdemem tezını bahane et dıoo OLURMU SIZCE KIZLAR:26::26::26:
saol tatlımmolabilir canım evet onu bahane edebilirsin..biraz daha düşün başka bişey gelmzse aklına öle dersin
off bılıo ykn arkadasım oldugunu ama o da dıo kı zaten kayserıde 1 hafta boyunca yanında sureklı yardım ettın dugunede gıtmeyıwer kayserıye gelınce kendı ewıne zatn sueklı beraber olcaksnz hedıyenıde werırsın dıoo..ya sana bısey olursa nolcakk yılbasıı zamanı yuollar cok klblk olourr dıoo kesınmıı kararınn brz dusunsen dedımmm dusuncek bısey yokk kesınlıkle gıtmıosunn dedıı bıdaha solemek ıstemıorumm emınımkı cok kızarr kac defa solıcem dıe off askerde olmasa agzından gırıp burnundan cıkıp gıderdım ama orda dıe bısey dıyemıorumm yaaaaaahayır gıdıcem desem ıı gule gule gıtt bekleem bbnı flnn derr emınım olee kopek gıbı gururu warr ınat sewgılım yaa .. buarada 4sınıf oldugum ıcın bıtırme hazırlıorumm fınallerden once wermrm lasım onla ugrasıorumm kac haftadırr askım dedıkı cuma gunu tezımın sunumu yapcam de dedı cuma gunude kına war kayserıden mersın 5saat surdugu ıcın o gun gıdemem tezını bahane et dıoo OLURMU SIZCE KIZLAR:26::26::26:
Ican bencede tez bahanesi süper albenimi yedin kız bahanen hazıroff iğrenç espriydi şaka bi yana anlıyorum seni insan arada kalıyo ama aşkınla huzurun için tez bahanesi süpermiş bence
ALLAH IYILİĞİNİ WERSİNN YUMICIMM YAA NERDEN BILDINN KIZ hakkeden albenı yıyorumm suan kalbın ne kdr temız waall sookk olduum yokssaa yan komsum fln mmısınn camdan mıı gordun
ama tezz aslında pek bahane deıll en gecbu aayın 31ınde teslım etmem lasımm ocak 3tede fınallerım baslıooo yaaaa uff yanı dugune gıtseydım o aradaı 2gunde gıdıp gelcektım
koptum ya cidden albenimi yiyodunnn bugün 2 oldu kayınvalidemde dedi kalbin inanılmaz temiz diye şimdi havamdan geçilmez valla açılın topiğin müveccimi geldiii afiyet olsun bu arada canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?