saol bebekkk..kayınvaldem kete fln yapcak yazmısın ya 1kac saat once kaynanan nerelı kız kete yo nerden bılıoo==??? ben kayserıde okuorumm ıstanbulda oturuorumda kayserıye gelene kdr kete yı hıcc duymamıstımm megerr kete kayserıye has bı pogaca turuymuss öö acaba dedımm kaynanan kayserılımı)===
yok bebişim ardahanlılar,ketede bildiğim kadarıyla babişkomun memleketine yani erzuruma aitayy tadıda nefistir olsada yesek
yok bebişim ardahanlılar,ketede bildiğim kadarıyla babişkomun memleketine yani erzuruma aitayy tadıda nefistir olsada yesek
hımm anladıımm kuzucukk demmkı kayserıye has deıll bızıı keklıolarr 4 yıldır
torunlar nasılsınız alıştınız mı artık yemin törenine de az kaldı ne güzel görüceksiniz sevdiceklerinizi..
bu arada kete ben yiyebilirim şafak 25-erzurum darısı başınıza kızlar
alışmaya çalışıyoruz canım,bizim yemin töreni bu cuma25güncük neki süperr allah kavuştursun darısı başımıza valla
alışmaya çalışıyoruz canım,bizim yemin töreni bu cuma25güncük neki süperr allah kavuştursun darısı başımıza valla
25 günmüüüüüüüüüüüüüüüüü
kıskandmmm ama
darısı başımıza kızlar ne diyelimm biz daha çok oyalanıcazz buralardaa
saol canım hepimizi Allah sağ salim kavuştursun.. anaam bu cuma mı yemin töreni ne güzel çok güzel geçiyo unutamıcağınız bi anı olucak askeriniz de bi nefes alıcak hem daha da iyi olucak her şey
saol canım hepimizi Allah sağ salim kavuştursun.. anaam bu cuma mı yemin töreni ne güzel çok güzel geçiyo unutamıcağınız bi anı olucak askeriniz de bi nefes alıcak hem daha da iyi olucak her şey
Merhabalarben yeniyim burda, benim askim bu dönemde gitti 12 Aralikta Ankaraya kisa dönem icin. Baskalarin sevgilisi orda var mi acaba? :78:
:98:
Merhabalarben yeniyim burda, benim askim bu dönemde gitti 12 Aralikta Ankaraya kisa dönem icin. Baskalarin sevgilisi orda var mi acaba? :78:
hoşgeldin cnm aramızaa
benim canım aşkm nişanlımm ankaralı ama şuan siirtte asker :2: keşkee seninkinin yanında olsaydıı ahh ahhh
ben de yeniyim ve benim de sevgilim ankara'da asker. Allah kavuştursun hepimizi
ben de yeniyim ve benim de sevgilim ankara'da asker. Allah kavuştursun hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?