337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yok bebişim ardahanlılar,ketede bildiğim kadarıyla babişkomun memleketine yani erzuruma aitayy tadıda nefistir olsada yesek

yok bebişim ardahanlılar,ketede bildiğim kadarıyla babişkomun memleketine yani erzuruma aitayy tadıda nefistir olsada yesek

torunlar nasılsınız alıştınız mı artık yemin törenine de az kaldı ne güzel görüceksiniz sevdiceklerinizi..
bu arada kete ben yiyebilirim şafak 25-erzurum darısı başınıza kızlar

torunlar nasılsınız alıştınız mı artık yemin törenine de az kaldı ne güzel görüceksiniz sevdiceklerinizi..
bu arada kete ben yiyebilirim şafak 25-erzurum darısı başınıza kızlar

alışmaya çalışıyoruz canım,bizim yemin töreni bu cuma25güncük neki süperr allah kavuştursun darısı başımıza valla

alışmaya çalışıyoruz canım,bizim yemin töreni bu cuma25güncük neki süperr allah kavuştursun darısı başımıza valla

saol canım hepimizi Allah sağ salim kavuştursun.. anaam bu cuma mı yemin töreni ne güzel çok güzel geçiyo unutamıcağınız bi anı olucak askeriniz de bi nefes alıcak hem daha da iyi olucak her şey

25 günmüüüüüüüüüüüüüüüüü

kıskandmmm ama

darısı başımıza kızlar ne diyelimm biz daha çok oyalanıcazz buralardaa

saol canım hepimizi Allah sağ salim kavuştursun.. anaam bu cuma mı yemin töreni ne güzel çok güzel geçiyo unutamıcağınız bi anı olucak askeriniz de bi nefes alıcak hem daha da iyi olucak her şey

benim askerim siirtte ben gidemycem yemn töreninee off yaaaaaa

babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet canım jandarmaların erken oluyomuş,su gibi akacak zaman bi bakmışız aşk böceklerimiz yanımızda

Merhabalar ben yeniyim burda, benim askim bu dönemde gitti 12 Aralikta Ankaraya kisa dönem icin. Baskalarin sevgilisi orda var mi acaba? :78:
:98:

Merhabalar ben yeniyim burda, benim askim bu dönemde gitti 12 Aralikta Ankaraya kisa dönem icin. Baskalarin sevgilisi orda var mi acaba? :78:
:98:

hoşgeldin cnm aramızaa

benim canım aşkm nişanlımm ankaralı ama şuan siirtte asker :2: keşkee seninkinin yanında olsaydıı ahh ahhh

hoşgeldin cnm aramızaa

benim canım aşkm nişanlımm ankaralı ama şuan siirtte asker :2: keşkee seninkinin yanında olsaydıı ahh ahhh

hos bulduk off ya evet keske ben mutluydum ankara icin cünkü öyle sansli oldu, itiraf ediyorum siirt nasil bir yer bilmiyorum umarim o da iyi, ve her sey yolunda sizlerle! ben hala habersiz bekliyorum onu
simdi cikmam gerek erken kalkicam ama yarin gelicem iyi geceler herkese kendinize iyi bakin :79:

ben kaçtım kızlar allah rahatlık versiin,rüyanızda askerlerinizi görüün:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…